feyenoord-pec-zwolle-3-1-vriendschappelijk-jim-breeman-sports-photography-100

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Slot: "Dennis te Kloese is met meerdere spelers bezig"

Van de redactie

Arne Slot kiest in de oefenwedstrijd tegen Villarreal CF direct voor Calvin Stengs in de basis. In gesprek met ESPN licht de trainer van de Rotterdammers de gekozen basiself toe tegen de Spanjaarden.

"Igor Paixão start als spits. Calvin Stengs start vandaag vanaf rechts. Het is een speler die op meerdere posities voorin uit de voeten kan. Voor een trainer is dat wel lekker. Het is geen geheim dat we in nog een speler geïnteresseerd zijn die ook op meerdere posities uit de voeten kan", doelt Slot vermoedelijk op Luka Ivanusec. "Dat zou zomaar kunnen", glimlacht de trainer van Feyenoord.

"Stengs heeft in mijn tijd bij AZ ook al vaak vanaf rechts gespeeld. Destijds werd hij international en speelde hij heel sterk. Daarna heeft hij een mindere periode gehad in het buitenland, maar is vorig seizoen weer heel sterk teruggekomen onder Mark van Bommel in Antwerpen. Daar speelde hij ook op het middenveld. Wij denken dat hij ons verder kan helpen op meerdere posities. Als wij vandaag al een spits hadden gehad, had Stengs op het middenveld gespeeld", vervolgt Slot.

Danilo ontbreekt bij Feyenoord. "Het is nog niet helemaal rond, maar hij is er niet vanwege de welbekende transferperikelen", aldus Slot. Luka Ivanusec is nog niet helemaal rond. "Nee, Dennis te Kloese is druk met meerdere dingen, waaronder het halen van een speler die zowel linksbuiten als op tien kan spelen. Hij is met meerdere spelers bezig, maar vandaag is het een wedstrijddag. Dan ben ik met de wedstrijd bezig."

Het is volgens de trainer van Feyenoord overigens nog niet honderd procent zeker dat Ivanusec komt. "Een speler kan altijd nog op het laatste moment een andere keuze maken. Dennis te Kloese is met meerdere spelers bezig."

Delen

Reacties

Beetje zwak van Slot, dit is gewoon een copy paste text, gejat van ******. Die zegt dit al weken.
Wij, trouwe supporters, berusten onze ziel in lijdzaamheid. En hopen op versterkingen aan de bovenkant.

Als ik zo lees gaat het gelukkig veel rommeliger en stroever in 020. Daar graag de dragende spelers weg en slappe hap aankopen svp.

Trouwens ballen ze lekker tegen Villareal hoor!
Zoals Klaassen en Bassey en V/d Boomen en Tahirovic? ;-)
Jaaaaaa. Heerlijk om te zien dat zij eens in de hoek zit waar de klappen vallen
Ja en Tahirovic ook...

Ze worden daar ook sterker hoor...
Mooi de aanval en middenveld versterkt. Een rechtsback er bij is ook geen luxe
Nogal wiedes dat DtK met meerdere spelers bezig is. Dit artikel zegt precies niets.
Dit artikel is gewoon een samenvatting van wat Slot net voor de camera heeft gezegd, lijkt wat mij betreft wel nieuwswaardig
Ik geloof dat Neymar ook op linksbuiten en 10 kan 👀
Dat is geen directe versterking..
Spannend hoor. Ben benieuwd wie die andere namen zijn.
Klonk er naar alsof ze alleen nog naar een linksbuiten en spits aan het kijken waren? Kaarten tegen de borst wat betreft rechtsbuiten (Isaksen)?
Dat zijn ook de spelers die het snelst nodig zullen zijn.. Vervanging van Danilo en Idrissi. Voor de rest zullen we sowieso tot Augustus moeten wachten.. Deze misschien ook zelfs
Dacht dat isaksen links rechts voor. En in de spits kan. Als alireza wat feyenoord wil weg gaat. Dat waarschijnlijk de vervanger ervoor
is een linkspoot die vanuit rechts meestal speelt, spits zou ik nooit doen hij kan niet koppen.
Hopenvdenk ik dat Midtjyland wordt uitgeschakeld in Europese voorronde. Dan zullen zal zo'n speler makkelijker haalbaar zijn.
Ja, en niet voor 10 mio. Isaksen niet echt prio.
Zie liever spits en lbuiten.
Misschien een extra rb?
Rechtsbuiten heb je met Paixao, Minteh, Alireza, Stengs voldoende smaken, en dan ga ik al uit van verhuur Walemark. Spits, linksbuiten zijn zeker prio, meer ervaren CV zou ik dan nog proberen te halen. Maar wellicht verwachten ze verdedigend sowieso nog actie bij vertrek van Pedersen of Luts.