yv202318yv202318a1a05445

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh: “Ik heb mijn focus nu op Feyenoord”

Stan

Zondagmiddag zorgde Jahanbakhsh met een late treffer voor de 1-1 tegen FC Utrecht waardoor de Rotterdammers de Galgenwaard niet met lege handen verlieten. Desondanks wordt de Iraniër de laatste weken gelinkt aan een vertrek uit De Kuip. Bij RTV Rijnmond ging de aanvaller dieper in op een mogelijke transfer. 

Jahanbakhsh vertelt dat hij zich op dit moment niet bezighoudt met een vertrek: “Ik heb het wel gehoord, maar ik heb mijn volle focus nu op Feyenoord. Nadat ik na het WK ben teruggekomen probeer ik elke dag aanwezig te zijn, goed te trainen en beter te worden. Natuurlijk als aanvaller verwacht je dat je assists geeft en goals maakt. We hebben een wedstrijd donderdag en dat is het enige ding wat in mijn hoofd zit.”

De rechtsbuiten is naar eigen zeggen dan ook nog altijd gelukkig bij Feyenoord: “Ik ben blij hier, we hebben de beste supporters in Nederland. Sinds dat ik hier ben gekomen heb ik gevoeld dat dit voor mij de place to be is. Niemand weet wat er gaat gebeuren in de toekomst. Nu ben ik hier en probeer ik elke wedstrijd belangrijk te zijn.”

Delen

Reacties

Wie anders. Denk dat hij het gretigst is van allemaal. Ik zag veel onzekerheden bij hem maar de laatste tijd draait die steeds lekkerder. Potentiële smaakmaker van een elftal.....
Zet hem.in de basis En laat hem 10 wedstrijden staan
Hij is in ieder geval beter dan Dilrosun
Prima gozer, hij mag van mij blijven!