wieffer

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer in de basis tegen PEC Zwolle

Stan

Mats Wieffer begint donderdagavond in de basis tijdens het KNVB-bekerduel van Feyenoord tegen PEC Zwolle. Dat heeft hoofdcoch Arne Slot woensdagmiddag bekendgemaakt tijdens de voorbereidende persconferentie. 

Wieffer, die in het duel met FC Utrecht nog genoegen moest nemen met een invalbeurt, zal in de wedstrijd tegen de Zwollenaren vanaf de aftrap beginnen en maakt daarmee zijn basisdebuut voor Feyenoord. In de eerste seizoenshelft maakte de verdedigende middenvelder al regelmatig minuten en de laatste weken hing een basisplaats voor de Bornenaar al in de lucht. Slot is van mening dat Wieffer een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt en geeft aan dat hij steeds meer gewent is aan het tempo en in de kleine ruimte snel oplossingen ziet. 

Een plaats op middenveld lijkt logisch voor de in de zomer van Excelsior overgekomen speler, maar Wieffer kan ook in het centrum van de verdediging uit de voeten. 

 

 

Delen

Reacties

Hopen dat deze gozer heel blijft. Momenteel is hij bij far de beste optie op 6. Met dank aan onze slapende scouting. Of gaat die Kroatische gozer nog wat worden, @FTM?
Zal tijd worden, nu maar hopen dat hij heel blijft.....
Wieffer gaat er voor zorgen dat we achteraf nog heel blij zijn dat Streuer nu geen zaken wilde doen. Scheelt toch €8.000.000! 😉😜
Hopen maar dat hij heel blijft, anders zijn we nog verder van huis.
Mooi kunnen we hem eens echt aan het werk zien. Heb er alle vertrouwen in dat een andere voetballer niet nodig is op 6 dan deze jongen..Brengt rust aan de bal, ziet het spel goed naar mijn idee en als je hem een paar wedstrijden laat staan ziet Slot dat ook wel in 😀
Mooi, jammer voor hem dat er snel iemand zal komen die in de basis zal aan staan.