Primeur Bevestigd
jahanbakhsh utrecht

VK Sportphoto

Transfers

Alireza Jahanbakhsh geniet belangstelling van FC Utrecht

FeyenoordTM

FC Utrecht trainer Henk Fraser ziet een eventuele komst van Feyenoord aanvaller Alireza Jahanbakhsh (29) graag zitten. Dat bevestigen bronnen aan 1908.nl. 

Jahanbakhsh zit momenteel bij Feyenoord op een dood spoor. In het seizoen 2021/2022 kwam hij bij Feyenoord niet helemaal uit de verf. Feyenoord heeft momenteel de vleugels prima bezet met Paixão, Wålemark, Dilrosun, Idrissi, Taabouni en jeugdexponent Slory. Waar de speler alsnog altijd op zijn plek zit in Rotterdam, weet Feyenoord dat een (tussentijdse) transfer van de vleugelaanvaller een goede oplossing kan bieden voor alle betrokken partijen.

De Domstedelingen hebben vooralsnog geen concrete toenadering gezocht. Gezien de belangstelling in de Iraans-international kan dit een kwestie van tijd worden. FC Utrecht heeft met Moussa Sylla maar één pure rechtsbuiten in de selectie zitten. De transfermarkt voor eredivisieclubs eindigt in nederland na 31 augustus.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik vind dat hij nog aardig wat minuten maakt voor iemand die op een dood spoor zit. Maar als je nog een goed bedrag voor hem kan ontvangen, zeker doen.
Zou het niet slim vinden,ik zou wallemark verhuren en jahanbacks laten blijven,wallemark moet echt zich gaan ontwikkelen
Wålemark gaat zich pas echt verder ontwikkelen als hij op zijn positie gaat spelen dan gaat ie heel mooie dingen laten zien (zoals ik vanmorgen al postte a la Arjen Robben)

Alireza ik hoop dat je geluk bij een volgende werkgever gaat vinden. Wij wensen je echt het beste toe
Ik snap ook niet dat Dilrosun en Wålemark steeds "verkeerd om" neergezet worden. Wålemark verzuipt aan de linkerkant, zeker tegen een handbalverdediging. Je hebt ook weinig aan een linkspoot op links als er geen kopsterke spits staat. Laat ze dan op zijn minst af en toe van flank wisselen zodat je wat variatie in het spel hebt.
Wat betreft Ali, ik gun het hem van harte om ergens meer aan spelen toe te komen. Ik heb niet het idee dat hij bij Feyenoord momenteel heel veel toegevoegde waarde heeft anders dan dat hij iets met zijn rechterbeen kan. Daar hebben we straks Paixão voor. Dan is Ali's enige pluspunt nog dat hij beter is dan Idrissi.
Ik kijk naar die ramazani
Wat een snelheid dreiging en leuk project spelertje is dat
@FTM
Deze halen als ali weg gaat?
"Jahanbakhsh zit momenteel bij Feyenoord op een dood spoor."

Beetje voorbarige conclusie na twee wedstrijden waarin hij als invaller optrad.

Ik denk dat Dilrosun creatiever is, maar vooralsnog is Alireza een prima backup.
"Beetje voorbarige conclusie na twee wedstrijden waarin hij als invaller optrad."
Vorig seizoen nu al weer vergeten?
En dit seizoen staan Paixao, Dilrosun, Walemark en Idrissi boven hem in de pikorde, dan is "dood spoor" gewoon accuraat.
Idrissi zou na afgelopen zaterdag aan een zijden draadje onderaan de pikorde moeten hangen. Ik heb met verbazing naar Slot zitten luisteren die positief was over die dramatische invalbeurt.
Je moet niet Alireza als backup zien maar Wålemark die is gekocht als rechtsbuiten.
Ramazani scoort net tegen real madrid🤭
Wilde het net reageren🤣🤣🤣🤣
Werd heel enthousiast van hem kijkend naar de filmpjes. Was op jonge leeftijd al een van de beste van man united o/23 en ging toen slim naar Almeria wat op redelijk niveau speelt in la liga 2 waar hij ook uitblinker was.

Echter leek mij die transfer van het begin af aan al onrealistisch. Ze promoveerde naar la liga, die gast heeft nog een 3-jarig contract en is de uitblinker daar. Fans op social media zeiden al meteen dat hij minstens 15 miljoen moest kosten en dat Feyenoord hem niet kon betalen. En na dat ene bericht hoorde je ook niks meer van dat gerucht.
stond nog in de squad depth van ftm de laatste keer toen was paxiao nog niet zo concreet
nu zal hij wel snel verschijnen op de radar van een grote club komen te staan
Ik zie eigenlijk meer in een verhuur van Walemark ipv Ali. Van Ali komt in 10 minuten meer dreiging dan Walemark in 3 volle wedstrijden
Patrick verhuur
Ali verkoop

Gnonto of ramazani halen
Mag toch hopen dat Feyenoord dan ook hoog in de boom gaat zitten zoals Utrecht dat deed met Timber. Geen vrienden prijzen meer, gewoon 6miljoen mazzel !
Met als risico dat je hem niet kwijtraakt en het hele jaar weer onnodig hoge salariskosten betalen moet.
Ik lees datmensen voorstellen Aliresa tw verkopen. Dat gaat dit seizoen niet gebeuren omdat hij een stevig salaris heeft en wil houden. Dat wordt dus verhuren dit seizoen, waarbij een deel vh salaris door Utrecht wordt betaald. Lijkt me prima.
Waarom een deel? Is Utrecht schappelijk geweest met Timber?
Bij ons hebben we hem niet nodig. Dan is het dus fijn als we zijn volle salaris niet hoeven te betalen. Maar als het lukt om ze alles te laten betalen, dan graag natuurlijk.
Hoop de komende dagen hierop:

- Igor Paixao - 2027
- David Hancko - 2027
- Ezequiel Bullaude - 2027

Contractduur is subjectief. Maar laat alsjeblieft Paixao en Hancko in ieder geval snel komen
En werkvergunning/visum Lopez snel afgerond
en je vergeet nog een naam die er waarschijnlijk bij komt thimo wellenreuther als extra 2/3de keeper verder hoop ik ook dat ze zoiezo hancko snel kunnen binden en bulleaude snel akkoord gaat.
reken er zelf op dat paxiao wat meer zekerheid is
Afvoeren en Gnonto halen. Walemark mag ook ergens anders heen
Komt geen vervanger voor Ali, hebben straks vier pure buitenspelers. En Walemark hoort op rechts, maar noodgedwongen net als Pedersen moest het gisteren op links
Speelden Walemark en Dilrosun tegen Vitesse niet andersom? Toen hebben ze het zelf omgedraaid in de wedstrijd en ging het goed.
Tegen Heerenveen moesten ze vervolgens de hele wedstrijd zo blijven staan.
Of kozen ze er voor om zo te blijven staan.....
Waarom toch steeds due Gnonto? Die staat niet eens bij Luzern in de basis. Of schat je Luzern veel beter in dan Feyenoord?
Heeft er grotendeels ook mee te maken met dat ie bij Zurich speelt, maar snap je wel hoor. Van mij hoeft ie ook niet te komen nu de positie dubbel bezet is.
O ja, hij is bankzitter bij Zurich. Dat is een modale club waar hij dus niet in de basis staat.
Hij speelt niet bij luzerne ******
Alireza houden, Walemark verhuren. Die jongen moet speelminuten maken in de eredivisie en gaat die bij ons niet amper krijgen als Paixao er ook nog bijkomt. En als die Bullaude ookkomt zal Szymanski ook vaker van rechts gaan spelen.
Maar hij verdient wel veel salaris....
Alireza kan gewoon afgevoerd worden wanneer je Wålemark op zijn positie laat waar hij ook voor gekocht is rechtsbuiten is hij een mooie nieuwe goudmijn, je moet de beste jongen wel in zijn kracht zetten
Vind het maar stil de afgelopen dagen ..
Slot heeft aangegeven dat er rust in het weekend gewenst is.
Heb ik dat helaas gemist, niks meer terug gekeken nadat ik uit de kwam , was er even goed klaar mee
Voor het weekend heeft Slot gezegd dat hij geen transfers (inkomende of uitgaande) wil hebben in de dagen voor de wedstrijd. Als ze iemand willen hebben moet dat voor woensdag gebeuren..
Willen ze die Timber niet hebben....Jezus Anus, wat was die gisteren slecht zeg. Breien, breien en de bal willen brengen.
Inderdaad. Speelde beter dan Walemark terwijl Idrissi ook nog niet overtuigd
Voor Walemark geldt hetzelfde als voor Pedersen, dat ze op de verkeerde positie moeten spelen en ik vind dat je ze er niet op kan afrekenen
Heeft Walemark dan ooit wel overtuigd op rechtsbuiten. In voorbereiding en vorige week startte hij daar bijna altijd, maar er kwam zelden wat vanaf. Op links vond ik m beter spelen, maar gisteren was hij totaal onzichtbaar.
Leek ook wat vaster aan de bal dan vorige keren
Perfecte club voor hem... ditect doen. Bye 👋🏼
Ja inderdaad mee eens. En hopelijk miljoentje of 2 pakken
Strik erom en weg deze voetballer kan gewoon niet met de druk omgaan
Gewoon doen, en dan slory speeltijd geven.
Eens, maar zul je net zien dat het gaat lopen voor Ali bij een kleinere club
Dat is wat spelen in de kuip ook met spelers kan doen en als je dan al een seizoen lang wordt afgefikt door een stel fans die denken dat het spelers beter maakt....

Maar klopt kans groot dat hij voor NEC bijvoorbeeld er weer 10 of meer in knalt "so be it"

Gun het Alireza dat hij zich weer op het veld goed voelt
Ali is straks 5de keus op de flanken, 3de keus op de rechterkant. Dus ook Slory zal weinig speeltijd krijgen, vervanging is niet nodig. Denk eerder dat Toornstra aan de rechterkant zal spelen als nood echt aan de man is
Aub niet zeg... hebben we geld te besteden en dan met Toornstra op de flanken spelen 🥲🥲pure armoe
Toornstra zal alleen spelen als er meerdere blessures komen. En we besteden straks nog 8 mil aan paixao, en 7-9 mil aan Hancko en wellicht 7 mil aan Ballaude etc, en dan moet er ook nog een 2de linksback komen. Geld besten aan maar weer een buitenspeler is dan ook overdreven
slory kan je beter verhuren aan fc eindhoven, speelt hij iedere week, bannis en kokcu zitten er ook al dus dat wordt een Boergondische zachte landing.
Slory goede stand in/backup voor Wålemark en Idrissi.
Als we de aankoopprijs en het liefst wat extra’s ervoor vangen, prima.
Ik betwijfel of hij ooit weer in de buurt van zijn AZ niveau komt, sinds die bij AZ vertrokken is, is die totaal de weg kwijt.

Maar mocht hij vertrekken, gaat Feyenoord dan nog een extra aanvallende versterking halen en komt dan misschien alsnog Gnonto weer in beeld? @FTM
Waarom zou er dan nog een extra buitenspeler gehaald moeten worden? In het artikel wordt letterlijk al gezegd dat de vleugels al (meer dan) prima bezet zijn. Een vervanger voor Ali halen lijkt me overbodig.
Hear me out.
Een aanvallende opstelling met veel creativiteit om tegen clubs zoals heerenveen te spelen

Dm: Bijlow, wellenreuther, jansen

La: (Goeie huur), Lopez, hartman
Lcv: (Hancko), rasmussen
Rcv: Trauner, (geert)
Ra: Geert, pedersen, benita

Lcm: Kokcu, wieffer
Rcm: Timber, toornstra
Cam: Szymanski, taabouni

Lb: Paixao, idrissi
Sp: Danilo, gimenez
Rb: Dilrosun, walemark, (gnonto)
Met aursnes natuurlijk als hij blijft.
Giménez basis geen Danilo + Gnonto kan een kruis door
Een backup voor Trauner en eventueel Hancko zou wel lekker zijn.

Edgar Ié en Spajic zijn clubloos.
Vooral die Ié zou toch een goede back up voor Trauner zijn en transfervrij.
Je hebt dan toch Rasmussen al als back-up, verder kan de jeugd een kans krijgen. Maar ben het wel met je eens dat een rechtsbenige back-up verdediger ons wel goed zou doen.
Ik hoop dat er in deze tijd naar kwalitatief sterkere opties wordt gespeurd. Dit was best een beetje middelmaat.
Helemaal eens met Nol68!
Geef onze spelers de steun en vertrouwen en tijd dat ze nodig hebben!
Het komt goed😎😎
Wat mij altijd weer opvalt, is dat spelers heel snel afgeschreven worden door het publiek.
Ali Reza is niet geworden wat we gehoopt hadden, maar Walemarck kan maar beter weg gaan, want al legt hij er vanaf nu 30 in. De stempel miskoop is gezet.
Ik las ergens ook alweer opmerkingen over Danilo.
Wat verwachten die mensen? Dat we de nieuwe Ronaldo en Messi hebben binnengehaald?
Feyenoord is in opbouw. De selectie is nog steeds niet rond, laat staan ingespeeld.

Kritiek op spelers kan en mag altijd, maar ik vind zelf dat we te snel richting azijnzeiken gaan.
Is mijn mening en mag iedereen het mee oneens zijn, maar ik zeg dit obv een simpele.observatie over de laatste pak hem beet 40 jaar.
Gozer in sept is er misschien voor 40m aan nieuwe spelers gekocht.

Ik weet niet of jij in de realiteit leeft, maar met 40m uit, is er geen club bestuur behalve misschien van de 10 rijkste, die zullen gaan accepteren dat resultaten tegen vallen en een plek 5 of lager ok is. Opbouwen van een elftal kan geen excuus blijven. En dat is logisch, met zoveel geld uit geven MOET slot een prijs pakken. Als dan een danilo zoals in de voorbereiding en gisteren slecht speelt, mag dat worden benoemt. Je moet dagelijks top zijn bij Feyenoord vanaf nu anders kun je banken of pleite dus ook een jahanbakhsh. Het is een PROF club geen vrijblijvende amateur club.
MOET een prijs pakken, bla bla bla.. Hij moet laten zien dat er ontwikkeling in het elftal te zien is, spelers meer waard worden en Europees voetbal halen. En dan in 2023/2024 vol voor Champions League tickets gaan..
Als dit al een eerlijke redenatie zou zijn, trek dan je conclusies over pak ‘m beet 6 weken als die 40m daadwerkelijk op het veld staat en enigzins is ingespeeld. Niet wanneer de helft nog niet binnen is of kan spelen.
Na een teleurstellend resultaat gelijk weer gaan zeiken op van alles is echt zo’n bullshit. Nee niet iedereen in de selectie is van het niveau dat Feyenoord moet nastreven, maar je kunt ook niet verwachten dat Feyenoord na een transferwindow met geld direct 15-16 topspelers heeft. Zelfs Ajax en psv hebben dit naar mijn mening niet.
Dus een beetje positief aub, die prijzen gaan er vanzelf echt komen.
Slot heeft al wat prijzen gepakt. Nml hoofdprijzen voor onze uitgaande transfers.
Gewoon vertrouwen houden in dit beleid. Vorige week was het niet zo goed als sommige dachten, gisteren niet zo slecht als aantal beweren.
Laten we dan half september eens afwachten voor we iedereen incl staf en bestuur weer gaan afbranden.
Ik zie die beweging namelijk weer ontstaan.
De grootste tegenstander van Feyenoord zijn de fa s die denken dat ze de club zelf beter kunnen leiden.
Als wij met 40 miljoen een prijs MOETEN pajken, wat moeten ze dan bij ajax? Minimaal de triple pakken? Wat ik maar zeggen wil wij geven veel uit, maar ajax en Psv hebben nog steeds meer waarde op het veld.
En feitelijk is de selectie minder waard dan vorig seizoen en toen werden we ook slechts 3e.
Slot moet rustig kunnen bouwen aan nieuw team hopelijk wordt er zo ingekocht dat we er sterker op worden.
Mijn mening alireza verkopen walemark verhuuren is 6x niks idrissi is helemaal niks dus korte conclusie na paixao moet er echt nog een buitenspeler bij!!
Minder fifa spelen. Jij denkt dat het bestuur en directie akkoord blijft geven om te kopen, er zijn 8 spelers die op de flanken kunnen spelen inc paixao. Als jahanbakhsh wordt verhuurd, dan hou je walemark, paixao, idrissi, dilrosun, taabouni, szymanski, slory over....dus er zal niet nog een flank speler bij komen....
Ik speel fm realistischer dan fifa walemark en idrissi komen gewoon zwaar tekort ali verkopen niks verhuuren walemark verhuuren dus hou je alleen tabouni over want dilrosun blijft spelen en idrissi is niks en niet van ons zelf dus mijn conclusie blijft staan er moet een buitenspeler bij szymanski blijft gewoon middenveld als je dit niet ziet ben je erg kortzichtig dan zal je wellicht pedersen gister ook wel fantastisch hebben gevonden was ook een drama we gaan het zien
Als je een punt wil maken, gebruik er dan eens één. Niet te lezen zo.
Dodos1990 is 10x niks. Eenbeetje meer respect voor onze spelers zou je sieren.
Mening uitspreken mag toch ieder zijn mening gelukkig
Misschien ook alvast een vervanger halen voor paixao voor het geval je die ook al na twee weken afschrijft ;)
Waarschijnlijk kan je Ali beter houden en Walemark verhuren.
Wålemark nooit verhuren of verkopen meer kansen geven gaat zijn waarde nog wel opbrengen wanneer hij de kansen krijgt
@FTM wanneer mag je ons wat meer vertellen over de project signing? Welke positie deze speler speelt bijvoorbeeld.
Denk dat dat thiago borbas is spits uit Uruguay dit plaatste hij een tijdje terug waarbij hij het had over een project singning maar wel als er geld over is
hij zei in de laatste studio 1908 dat dat hem niet was.
Nee want hij had het over een linkspoot, bergvall is rechtsbenig.
Zegt al genoeg dat Idrissi er eerder in komt dan Alireza. Het is jammer het lukt niet bij Feyenoord.
Zou voor hem een prima club zijn.
Wel verkopen en niet verhuren. Laat ze maar wat betalen.
We hebben poppetjes als buitenspelers ja, maar kwaliteit....
- Alireza (pfoe wat hoopte ik dat ie eindelijk los kwam)
- Dilrosun (heeft wel iets)
- Walemark (6x niks)
- Idrissi (Pfoe, dat duurt nog wel maanden)
- Paixao (geen mening)
- Slory (geen mening)
Gewoon mee werken met een verkoop, want hij zit bij ons op een dood spoor.
@FTM wat is de status van Hancko? Lees op twitter dat ze heel dichtbij een akkoord zijn.
@FTM hoe lang durft feyenoord te wachten met het halen van een vervanger? Rasmussen is een tikkende tijdbom. Isak Hien die jij noemde gaat wss naar Torino, weet jij hier meer van? Torino is namelijk ook al rond met Schuurs. Ik zie Hien graag naar ons komen.
Ik vind de rechtervleugel juist niet prima bezet. Dilrosun is dreigend maar niet heel effectief, Wålemark bakt er helemaal niets van en Slory is nog geen Feyenoord 1 materiaal.
Walemark is prima aan de rechterkant, hem niks noemen is hetzelfde als Pedersen niks noemen omdat hij aan de linkerkant speelt als rechtsback
Vind het sws niks. Recht, links, maakt niks uit. Is gewoon niet goed genoeg
Lekker naar het buitenland laten gaan.. bij Utrecht knalt hij er 3 in tegen ons..
Is hij nogmaar 29 joh? Had echt het idee dat hij 32 zou zijn.

Zo zonde dat het er niet meer uit komt bij hem zeg, ook al vond ik hem gisteren voor zijn doen prima invallen. Het niveau van AZ zal hij nooit meer halen, ben ik bang.