jahanbakhsh-1

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh: "We gaan volle bak"

Van de redactie

Donderdag staat voor Feyenoord het derde groepsduel in de UEFA Europa League op het programma. In Denemarken nemen de Rotterdammers het op tegen FC Midtjylland. Feyenoord Media blikte met Alireza Jahanbakhsh vooruit op het duel tegen de Denen.

De Iranees geeft aan dat er een goed gevoel in de groep heerst in aanloop naar het duel van donderdag. “Er zit een goede energie in de groep. Iedereen is klaar voor de wedstrijd van aankomende donderdag. We gaan volle bak.”

Volgens de 29-jarige aanvaller kijkt het team niet teveel terug naar de afgelopen twee competitieduels waarin Feyenoord punten verspeelde tegen PSV en NEC. “Tegen PSV hadden wij meer verdiend. We hadden een aantal goede kansen. Ook tegen NEC hebben wij een goede wedstrijd gespeeld denk ik. Niet veel kansen gecreëerd, maar bij die ene kans die ze hadden hebben wij het weggegeven. We verliezen twee punten daar, maar het ligt nu achter ons en kijken nu weer vooruit.”

De ploeg heeft de beelden van het vorige Europa League duel van FC Midtjylland tegen SS Lazio geanalyseerd. “We hebben de beelden gezien tegen Lazio. Het is echt een goede ploeg. Met name de thuiswedstrijden spelen ze echt goed. We moeten echt klaar zijn voor hen.” Jahanbakhsh scoort net als vorig seizoen goed in Europese wedstrijden van Feyenoord. “Iedere wedstrijd is belangrijk voor mij. Ik wil elke wedstrijd een goed rendement halen. We hebben een jonge groep en ik probeer zo veel mogelijk te coachen en te praten.”

Delen

Reacties

Je moet volle bak gaan met deze ploeg anders ben je kwetsbaar voor elke tegenstander, 110% anders verzuip je.
Vind het leuk en aardig maar zoals hij speelt kan je hem beter op de bank zetten. Elke bal gaat naar de tegenstander toe, zie ik liever Slory staan.
Toch is hij één van de betere tot nu toe dit seizoen. Snap die haat nooit zo richting hem.
Vreemde hobby van 20 tot 25 % van de Feyenoordsupporters; steeds dezelfde spelers ergens de schuld van geven of afzeiken.
Je slaat volstrekt door met je pleidooi voor het opstellen van Slory. Dat is idd een groot talent maar nog zeker twee straatlengtes van het eerste elftal verwijderd.
Misschien u eens een keer spelen met een linkspoot op links voorin (Dilrosun) en een rechtspoot (Jahanbakhsh) op rechts dan kan Giménez daar tussen.
Misschien iets minder coachen en praten dan maar Alireza, misschien dat je dan minder bal verlies hebt.
Gozer kan best voetballen, maar we zien het veel te weinig.
Speelt de laatste weken toch redelijk, tegen NEC minder maar daar gingen meerdere niet vrijuit. Toch zal 4 assist gegeven dit seizoen. Is prima bezig toch