zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Jans en Zerrouki reageren kort op vragen rondom Feyenoord-nieuws

Van de redactie

FC Twente trainer Ron Jans verwacht dat Ramiz Zerrouki bij FC Twente blijft. Na het gewonnen duel tegen FC Emmen vrijdagavond gaf de oefenmeester van de Tukkers tegenover de camera's van ESPN aan de kranten niet te geloven en reageerde op de vraag of dit het laatste duel was van de middenvelder in het shirt van FC Twente. 

Eerder deze week is Jans in gesprek gegaan met Zerrouki. "Dat gesprek was eigenlijk heel kort. Ons standpunt is duidelijk en die van de trainer ook, want ik spreek namens mijzelf, ik wil graag met Zerrouki dit seizoen afmaken."

Op de vraag hoe cruciaal het is of de 24-jarige middenvelder bij FC Twente blijft, antwoordde Jans: "Als je de stand bekijkt zegt dat eigenlijk al genoeg. Ik hoop en verwacht eigenlijk ook wel dat dat gaat lukken. Ik geloof mijn hele leven al niet in de Telegraaf en alle andere kranten. Ik wil alleen de feiten weten. We willen Europees voetbal halen met dit team." 

Zerrouki wilde na het gewonnen duel tegen FC Emmen niet antwoorden op vragen over het nieuws rondom Feyenoord. "Ik heb besloten om geen antwoord te geven op vragen hierover. Iedereen zegt en schrijft wat. We zien wel hoe het gaat lopen. Dingen spelen altijd mee. Ik ga al weer te veel zeggen en ik laat het hierbij."

Delen

Reacties

Is Harroui (voormalig Sparta, nu Sassuolo) geen optie voor Feyenoord? Vind hem voetballend een leuke speler in de eredivisie en deed het altijd wel leuk in jongere teams van Oranje. Speelt momenteel niet veel in Italië en zou misschien makkelijker weg te krijgen zijn dan een Zerrouki.
Laten we nu lekker gaan kappen met die zerrouki.
Was het in de zomer al zat met Twente. Veel te veel geld voor deze speler. Dat haal je voor hem nooit meer terug.
Tja ze moeten wat zeggen hè
Wat verwacht je anders voor reactie? Zou toch raar zijn als Jans zou zeggen: ‘Het zou goed kunnen dat dit de laatste wedstrijd van hem was, het is dan niet anders’.
Hopen dat het snel rond is. Dan nog en cv huren. Al zal die pas eind januari komen.
Pietje_Visstik
Ik geloof echt niet dat hij zo speciaal is tov alle alternatieven dat Feyenoord hier dusdanig de bieten rug voor op zou moeten. Je hoeft niet zo te smijten met geld nu er net wat is...
Pietje_Visstik
Ik geloof echt niet dat hij zo speciaal is tov alle alternatieven dat Feyenoord hier dusdanig de bieten rug voor op zou moeten. Je hoeft niet zo te smijten met geld nu er net wat is...
Pietje_Visstik
Bietenbrug
Speler en clubs zijn eindelijk rond a.s. maandag tekend zerrouki een contract voor 4 seizoenen.
Feyenoord betaald 7 miljoen euro exclusief bonussen
Hoe weet jij dat ? Heb je bronnen
Heb mijn twijfels of hij wel gaat komen
Maar als die komt 5 jr vastleggen en met kokcu en szymansky het middenveld laten bespelen, maar neem aan dat feyenoord een schaduw lijstje heb voor een nummer 6 manssverk
Als rcv zou ok nathaniel Philips huren voor 6 maanden van liverpool,Os fysiek sterk en snel en kop sterk,die speelt weinig omdat liverpool natuurlijk van Dijk en matig en kanoute heeft
Als kind speelde men pilootje of doktertje. Eenmaal volwassen vinden sommigen het leuk gewoon even FTM’pje te spelen……..
Nu of nooit anders overschakelen op mannsverk
Die komt dus niet. Dan hoop ik dat ze snel
verder kijken
Relax. Het is allemaal onderdeel van het spel.
Roep ik al de hele tijd, die komt echt niet
Jans kan zoveel zeggen, maar als Zerrouki 100% zeker zou blijven, had hij dat wel gezegd,
Maar jij hebt je accountnaam ook niet mee hè…..