yv21121506006

Nieuws

'Engelse en Duitse clubs kijken met interesse naar Slot'

Dennis

Volgens de Telegraaf kan Arne Slot rekenen op interesse van clubs uit het buitenland. De prestaties die de trainer met Feyenoord behaald maken indruk.

“Bij sommige Engelse en Duitse clubs wordt nu al met grote interesse gekeken naar de wijze waarop hij Feyenoord laat voetballen”, aldus de krant. 

Slot bereikte in zijn eerste seizoen de Conference League finale en laat zijn elftal met een duidelijke filosofie voetballen. “Iedereen weet dat hij daarin de komende seizoenen ook geen concessies zal doen. Zelfs niet als het materiaal op enig moment ontoereikend zou zijn. Het maakt hem meer dan interessant”, zo meldt de Telegraaf. Ook dit seizoen zijn de prestaties tot dusver goed. Ondanks de vele wisselingen in de selectie staan de Rotterdammers bovenaan in de Eredivisie en zit de club bij de laatste zestien van de Europa League.

Slot heeft nog een contract bij Feyenoord tot medio 2025, waarin naar verluidt een afkoopclausule staat.

Delen

Reacties

Ik stel voor dat Slot in de zomer zonder vergoeding mag vertrekken als hij minimaal twee prijzen pakt. Is iedereen het daar mee eens?
Hoop toch stiekem wel dat slot nog even bij ons cluppie blijft straalt echt wat uit en is gewoon een super goede trainer ondanks dat hij 'nog' geen prijs heeft gepakt
laten we hopen dat hij nog langer in onze gelederen is. Als er iemand echt onvervangbaar is op dit moment, is het wel de coach. Een clausule voor een coach is nooit zo hoog. Ten Hag had een clausule van 2 miljoen. Dus zoiets is te verwachten lijkt me.
@FTM enig idee wat er in deze clausule staat? Snap dat je niet concrete details kunt geven, maar gaat het dan om bepaalde clubs, competities of gewoon een afkoopsom? Indien mogelijk moet Slot na dit seizoen nog minstens 1 seizoen trainer zijn, vrees dat het met een opvolger van hem altijd een stapje terug wordt
Ben ik het niet mee eens.... Een trainer die bij AZ dezelfde weg doorzet die daar onder Slot is ingeslagen kan die weg ook elders voortzetten.

Tegelijkertijd heb je dus alle tijd om wel om nu een opvolger te scouten
John vd Brom bij Lech Poznan, Henk Fraser zonder club.

Giovanni van Bronckhorst weer terug met ervaring op Europees niveau.
John van de Brom, Peter Bosz, Henk Fraser en John van Loen allen favoriete speelsysteem: 4231

Giovanni van Bronckhorst en Henk ten Cate spelen het liefste 433 met punt naar achteren.

Mogelijke opstellingen:

Bijlow
Geertruida-Trauner-Hancko-Hartman
Zerrouki-Karim
Bullaude-Kökcü-Paixao
Gimenez
433:

Bijlow
Pedersen-Trauner-Hancko-Hartman
Zerrouki
Timber-Bullaude
Wålemark-Danilo-Paixao
Gewoon Jacco sturen als club interesse hebben in Arne. Merkt niemand 😂
Zou me niks verbazen als Peter Bosz de opvolfer van Slot word
Als ie maar niks te zeggen krijgt over het aankoopbeleid en over centjes.
Dat hoop ik niet. Hij is door z'n kamikaze voetbal over terecht ontslagen.
Ben toch wel benieuwd wie uiteindelijk het stokje over moet gaan nemen van Slot. Het idee heerst bij mij dat de nieuwe trainer alleen maar een stap terug kan zijn
Jij moet echt hulp zoeken met je stap terug, slot heeft in zijn hele carriére nog nooit iets gewonnen. Feyenoord heeft betere trainers gehad en zal nog veel betere trainers krijgen. Je doe nu alsof slot een betere trainer is dan een happel, beenhakker, v bronckhorst, v marwijk, advocaat....je weet wel trainers die daad werkelijk ook prijzen hebben gewonnen. Ook met Feyenoord....een uefa cup, een europa cup 1, of 5 prijzen in 3 seizoenen bv.....
Ik vergat nof een v hanegem.....
Misschien zelf eens hulp gaan zoeken, Beardfuy/DeBreker. Je valt in je reacties op deze site alleen maar mensen aan. Zijn het niet andere gebruikers, dan wel stafleden van onze prachtige club. Er zijn gezondere manieren om met je frustraties om te gaan.
Beardguy is de grootste droeftoeter die er is. Die kan zo verschrikkelijk dom praten
Scorebord journalistiek zonder onderbouwing en zonder rekening te houden met allerlei factoren die in het nadeel van Slot uitpakken. Bijvoorbeeld -als slechts een van de vele tegenvoorbeelden- het feit dat de meeste bovengenoemde trainers gemiddeld aanzienlijk lagere puntengemiddelden hadden dan Slot en in de meeste gevallen qua voetbalspel armoedige vooruitgang behaalden met (veel) betere selecties.
Slot heeft het juist laten zien bij selecties met mindere kwaliteit dan de door jou genoemde trainers, daarnaast is hij als trainer ook iemand die iets achterlaat qua spelniveau, spelvisie en een selectie die in waarde stijgt.

Advocaat -veruit de minste trainer in het rijtje- was bij Feyenoord een absolute schande als trainer, dat laatste jaar was het slechtst voetballende Feyenoord in jaren. Die bekerfinale werd het jaar daarvoor met veel geluk behaald. Na dat eerste jaar was er alleen maar achteruitgang, omdat zijn voetbal nergens houdbaar en stabiel blijkt te zijn. Gio mag dan een clubheld zijn en vele prijzen hebben gewonnen, als trainer is hij vele malen minder dan Slot. Dat kampioensjaar was het enige acceptabele jaar qua spel, verder nul vooruitgang en visie gezien onder zijn leiding. In alle andere jaren op extreme puntenachterstand gezet door PSV en Ajax, die toen nog enigszins vergelijkbare kwalitatieve selecties hadden.

Slot wordt nu op handen gedragen, er is inderdaad weinig oog voor z'n verbeterpunten door de hype, maar wat jij beweert is pure quatsch.
Zie geen medaille qua betrouwbaarheid...
Dus uit de dikke duim gezogen door Valentijn?!

Zie ook geen clubs genoemd worden, dus dat is een vrij ruime gok dan...
Allicht dat buitenlandse clubs een trainer in de gaten houden die een Europese finale speelde...
Natuurlijk niet zeker welke clubs het zijn die interesse zouden hebben.. maar slot geeft altijd aan een prijs te willen winnen, iets dat dit of volgend seizoen bij feyenoord gewoon realistisch is. Als ie dan nu naar subtop engeland of duitsland gaat, gooi je die kans toch weer weg waarschijnlijk. Zou vreemd zijn
Kampioen en jaar CL met de grote meten. Dan mag je de stap hogerop maken
Dat maak jij niet uit wat slot wel en niet kan doen. Gelukkig gaat ie daar zelf over