Ayase Ueda | cercleofficial

@cercleofficial

Nieuws

Japan en Ueda winnen van Tunesië

Nigel

Japan heeft met 2-0 van Tunesië gewonnen in een vriendschappelijke interland. In het Noevir Stadium Kobe viel Ayase Ueda na de rust in. 

Ayase Ueda begon ook deze wedstrijd op de bank bij Japan. De Feyenoorder viel direct na de rust in voor spits Furuhashi. Op het moment van invallen stond het 1-0 voor Japan. In de tweede helft scoorde Japan er nog een doelpunt bij waardoor het de wedstrijd met 2-0 won. Door een loopactie van Ueda kwam er ruimte vrij in het strafschopgebied waardoor zijn collega Ito de 2-0 kon binnenschieten. 

Het was voor Japan een heerlijke afsluiting van de oefeninterlands. De laatste zes oefeninterlands wisten de Japanners allemaal winnend af te sluiten, met als hoogtepunt de 4-1 overwinning op Duitsland in september. In deze wedstrijd zette Ueda de 1-2 op het scorebord. Goed nieuws voor iedereen bij Feyenoord dit keer: Ayase Ueda keert dit keer zonder blessure terug naar Rotterdam en zal dus weer fit aansluiten bij de selectie van Feyenoord. 

De ploeg van Ayase Ueda mag volgende maand pas echt laten zien waartoe het in staat is. Dan gaat de WK-kwalificatiecyclus voor Japan beginnen en spelen ze voorlopig geen oefenwedstrijden meer. Op 16 november om 12:00 speelt Japan thuis tegen Myanmar. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties