feyenoord-club-brugge-2-1-vriendschappelijk-jim-breeman-sports-photography-85

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Jong Oranje wint met Kasanwirjo van Gibraltar

Nigel

Jong Oranje heeft met Feyenoord-huurling Neraysho Kasanwirjo met 5-0 gewonnen van Gibraltar. In het Victoria Stadium in Gibraltar stond er geen enkele Feyenoorder in basis, op de huurling Kasanwirjo na. 

Kasanwirjo speelde de hele wedstrijd bij Jong Oranje. Die een rustige middag kende tegen het kleine voetballandje. Bij rust stond het al 3-0 voor Jong Oranje. De wedstrijd eindigde in een 5-0 overwinning. Hierdoor staat het Nederlands elftal ruim aan kop in de kwalificatiepoule. 

De volgende wedstrijd voor Jong Oranje staat gepland voor 16 november, dan staat wéér Jong Gibraltar op het programma. In het Yanmar Stadion in Almere gaat Jong Oranje op zoek naar haar vijfde overwinning op rij in de kwalificatiepoule. De eerste test van Jong Oranje komt op 20 november, dan speelt de ploeg van Michael Reiziger tegen Jong Zweden, wat momenteel tweede staat met zeven punten. 

Het EK lijkt nu al binnen handbereik. De nummer 1 van de kwalificatiepoule plaatst zich direct voor het eindtoernooi in Slowakije, het toernooi wordt georganiseerd in de zomer van 2025. Dan is bekend hoeveel Feyenoorders Jong Oranje zullen vertegenwoordigen. 

 
UEFA EURO O21 - Kwalificatiepoule C Wedstrijden gespeeld - Punten
1. Nederland 4 - 12
2. Zweden 4 - 7
3. Georgie 4 - 7 
4. Moldavie 5 - 6
5. Noord - Macedonie 3 - 3
6. Gibraltar 4 - 0

Delen

Reacties

Nog geen reacties