idrissi

VK Sportphoto

Nieuws

Jarige Idrissi: "Als aanvaller wil je altijd op het scoreformulier komen"

Van de redactie

Oussama Idrissi speelt de laatste tijd steeds meer minuten in het eerste elftal van Feyenoord. De 27-jarige aanvaller vierde zijn verjaardag met een 2-4 overwinning in Sittard. "Weer een jaartje erbij, 27, maar het belangrijkste vandaag was om hier een goede pot neer te zetten met elkaar," sprak de vleugelaanvaller tegenover Feyenoord Media.

"We hadden denk ik controle over de vrijwel de hele wedstrijd en vier goals gemaakt. De twee tegengoals zijn wel een smetje op de overwinning vandaag," begint Idrissi. "Ik denk dat het nu inmiddels wel in ons DNA zit dat wij een heel aanvallende speelstijl hebben en waarbij we dominant zijn, veel aan de bal en veel kansen proberen te creëren. Dat is vandaag denk ik ook gelukt."

De vleugelaanvaller is tevreden over zijn eigen aandeel in de wedstrijd. "Ik denk dat ik een aardige eerste helft heb gehad. Een aantal keren was ik dreigend en betrokken bij een aantal kansen, dus dat was wel goed en veel energie op de mat gelegd. Net als het hele team. De tweede helft was meer controlerend. Het jammere is dat ik niet op het scoreformulier ben gekomen, dat wil je als aanvaller natuurlijk altijd wel, maar belangrijker was dat we moesten winnen en dat is gelukt."

Woensdag staat de wedstrijd tegen SC Heerenveen voor de KNVB Beker op het programma. "Heerenveen is een aardige ploeg die goed compact speelt. Ondanks dat ze er gisteren vier tegen kregen, krijgen ze niet veel goals tegen. Normaliter staan ze verdedigend wel goed en moeten wij efficiënt zijn. Met onze kwaliteiten en mindset ben ik ervan overtuigd dat we een ronde verder komen," sluit Idrissi af.

Delen

Reacties

Nog geen reacties