background-fotowandvarkenoord-210123

Feyenoord.nl

Nieuws

Jeugdproducten stralen op fotowand Varkenoord

Stan

Op de eerste verdieping van het hoofdgebouw van de Feyenoord-opleiding is vandaag een bijzonder initiatief geprestenteerd. Orkun Kökcü, Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia, allen exponenten uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers, zijn op het complex van Varkenoord afgebeeld op een fotowand geflankeert met de tekst 'Never stop dreaming'. Aanleiding is de succesvolle campagne in de UEFA Conference League die de jongens afgelopen seizoen met het eerste van Feyenoord beleefden. 

Raymond van Meenen, die Head of Operations is bij Feyenoord, vertelt het verhaal achter de foto: "In aanloop naar de UEFA Conference League finale liet Orkun Kökcü in een interview optekenen dat hij het mooi zou vinden als er bij winst een foto van het viertal met de beker in hun handen op Varkenoord zou worden opgehangen. Ondanks dat het helaas niet zover kwam, vonden wij toch dat er een fotocollage moest komen. We zijn trots op deze mannen en zien de knappe prestaties die zij hebben geleverd als een mooie stimulans voor onze Academy-spelers."

De onthulling van het eerbetoon vond plaats na de openbare training richting De Klassieker die zaterdag op het programma stond. Waar de andere drie jeugdproducten aanwezig waren kon Tyrell Malacia door verplichtingen bij zijn club Manchester United niet van de partij zijn. 

Delen

Reacties

Ik heb het ter relativering van 'onze' afwezigheid wel vaker geschreven: In de Conference League-finale stonder 4 spelers van Varkenoord in de basis. Van het 4-tal Ajax, PSV, AZ en FC Utrecht deed geen het beter in hun laatste wedstrijd van het seizoen op de slotdag van de Eredivisie.
Prima hoor dat we de instroom in de pyramide alsnog nastreven maar de wereld wordt er niet beslissend anders van. Dat blijkt wel uit deze fotowand.