Primeur Bevestigd
drgroup5-800x450

nt

Nieuws

JEX stopt als trainingspartner; nieuwe deal in aantocht

FeyenoordTM

JEX stopt als Official Training Partner bij Feyenoord. De club heeft inmiddels een opvolger op de korrel.

JEX is een platform dat het inhuren, verhuren en beheren van personeel voor bedrijven en uitzendbureaus vereenvoudigt. Door middel van het partnership met Feyenoord, dat in de zomer van 2021 voor twee seizoenen werd aangegaan, wilde de organisatie landelijke bekendheid genereren om de groeiambities te verwezenlijken.

In een officieel schrijven laat JEX het een en ander los tegenover aandeel- en cetrificaathouders: "Ons contract met de club loopt af. De kans is groot dat we niet verlengen met Feyenoord, omdat we vinden dat de grootste winst al behaald is. De deal kost vrij veel geld die we ook elders kunnen inzetten. We denken en onderhandelen dus over onze vervolgstappen en wat we anders met dit budget wensen te doen."

De deal met JEX is afgelopen vrijdag formeel opgezegd. Feyenoord heeft met Van Donge en De Roo een nieuwe Official Training Partner op het oog. Van Donge & De Roo, eveneens bekend als de D&R Group of D&R, is een Nederlands logistieke dienstverlener die wereldwijd opereert. Het bedrijf biedt verscheidene transportmodaliteiten aan, zoals internationale verschepingen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Begrijp dit wel van hun, het is een platform, wilden wat meer bekendheid, nou dat is ze gelukt.
Zullen best wel wat uitgegeven hebben en vraag me af of dat JEX wel zo winstgevend is.
Maar dat is weer een ander verhaal.
De reclame via Feyenoord heeft de certificaten goed gedaan. Kan ik uit ervaring vertellen. Winstgevend zijn ze dit jaar idd nog niet.
Dat geloof ik zeker, zijn enorm gegroeid. Ik ken het bedrijf niet goed genoeg. Heb je goed gedaan om die certificaten te kopen.
En om het Feyenoord gerelateerd te houden, is ook voor Feyenoord niet slecht geweest.
Jex kan beter investeren in een goede tekstschrijver.
Wat een grap!, Is er dan echt niks beters..
Ik denk eerder dat het te maken heeft met die "fijne" reclame van het ruwe randje, dat maakt sponsors huiverig. Dat speelt al tientallen jaren.
Deal gaat op jaarbasis Feyenoord minder opleveren dan JEX.
@FTM ontbreken commercieel directeur wordt hier pijnlijk duidelijk. Gaan volgend jaar (hoogstwaarschijnlijk) de CL in en weten minder uit zulke deals te halen…
komt dat omdat er nog steeds geen commercieel directeur is? Abnormaal dat dit te lang duurt, toch?
Komt mede daardoor, ja. Je kon aan de verlenging van de EuroParcs deal al het een en ander aflezen.
Als de partnership ons bevalt dan verlengen wij deze naar een overeenkomst van 5 jaar. Kortom we zijn het niet eens met deze stelling.
Als de partnership ons bevalt dan verlengen wij deze naar een overeenkomst van 5 jaar. Kortom we zijn het niet eens met deze stelling.
Vijf jaar, nice! Natuurlijk levert het in dat geval meer op dan de tweejarige overeenkomst van JEX. Anyway, (alvast) gefeliciteerd met de verbintenis.
In dat geval, welkom de Roo! Een bedrijf dat past bij Feyenoord. Op naar gezamenlijke nieuwe glorie!
Maar D+R investeerd ook op meerdere manieren in Feyenoord, dus dit zal een stukje matswerk zijn richting D+R voor de reeds bewezen diensten. 2-jaar CL en Castore komt straks met speciale Elvis shirts voor de warming up.