Bevestigd
yv2022821yv2022821a1b05524

VK Sportphoto

Nieuws

Joris van Dijk vindt nieuwe uitdaging als CEO

FeyenoordTM

Joris van Dijk heeft een nieuwe baan gevonden. Van Dijk, die zijn werkzaamheden bij Feyenoord in februari van dit jaar neerlegde na een verschil van inzicht, zal nu aan de slag gaan als CEO bij Boerenbed, de marktleider op het gebied van boerderijvakanties.

Boerenbed, dat momenteel op 68 locaties in meer dan 5 landen actief is, biedt een unieke ervaring voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een authentieke boerderijbeleving. Met hun accommodaties en diverse activiteiten op het platteland heeft Boerenbed een solide reputatie opgebouwd in de reisindustrie.

In een verklaring over zijn nieuwe rol zei Van Dijk: "In de afgelopen 20 jaar heeft BoerenBed, samen met de boerenbedrijven, een uniek concept en een mooi merk internationaal op de kaart gezet. De behoefte om op prachtige, kleinschalig opgezette verblijfslocaties samen van de rust en ruimte van de natuur te kunnen genieten is universeel en tijdloos. We hebben de ambitie om de komende jaren nog veel meer gasten te laten genieten van de unieke BoerenBed-ervaring. Daarnaast gaan we investeren in de verdere ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe locaties in Europa."

Feyenoord vond na een half jaar vervanging voor de vertrokken Van Dijk. Ruud van der Knaap trad per 1 augustus bij Feyenoord in dienst als de vervangend commercieel directeur (CCO). Van der Knaap staat meteen voor een grote uitdaging: de Rotterdamse club zoekt vanaf volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Liever Boerenbed dan PrijsVrij achterop de rug...
Dat zal de voormalige directeur van Madurodam vast beter passen dan een internationale voetbalclub commercieel uitbouwen. Lijkt me een op de juiste plek een geschikte vent.