Bevestigd
carranza-feyenoord-web

Edit via @KayneKVisuals

Transfers

JULIÁN CARRANZA • IT'S HAPPENING!

Bombarda

Julián Carranza wordt de nieuwe spits van Feyenoord. De club en de speler waren het al langere tijd met elkaar eens, maar nu ligt er ook een akkoord tussen de Rotterdammers en MLS club Philadelphia Union. De Argentijnse spits komt volgens ingewijden 'nagenoeg transfervrij over' vanuit de Major League Soccer.

Feyenoord betaalt een lichte transfervergoeding, terwijl Philadelphia een schappelijk doorverkooppercentage over de toekomstige netto-winst overhoudt aan de deal. Binnen Feyenoord was de wens al langere tijd om drie spitsen in de selectie te hebben en met de toevoeging van Carranza is dit gelukt. De 24-jarige Zuid-Amerikaan mag in De Kuip de strijd aangaan met Santiago Gimenez en Ayase Ueda.

Carranza speelde tot dusver 185 officiële duels op het hoogste niveau voor CA Banfield, Inter Miami en Philadelphia Union. Daarin wist hij 57 goals te produceren en 22 assists af te leveren. De breed gedragen optie vertegenwoordigt naar inschatting van Transfermarkt een marktwaarde van zo'n zes miljoen euro, maar de Rotterdammers betalen dus uiteindelijk een fors lager bedrag voor de diensten van Carranza.

Carranza maakt dit weekend al geen deel meer uit van de wedstrijdselectie van Philadeplhia Union, wat het thuis opneemt tegen de Argentijn zijn oude club Inter Miami. Volgens Argentijnse media ondertekent Carranza een contract tot medio 2028.

Ook Fabrizio Romano bevestigt het nieuws.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

wanneer is er nou echt duidelijkheid? er staat dat de deal voor 99 procent rond is . hoelang gaat het nog duren dat MLS de transfer goedkeurd?
@Bombarda wat klopt er van de interesse van Atletico in Hancko? Marca meldt dat Atletico ook meldt dat de transferprijs geen probleem zal vormen..
Al die ‘interesse’ artikelen heeft niemand wat aan.. Gaat er om, wat is concreet. Er loopt nu weinig tot niets.
@Bombarda wat is de volgende positie waarin Feyenoord zich wil versterken of is dit afhankelijk van wie er verkocht wordt??
Hij gaf van de week aan dat rechtsbuiten de prioriteit ligt om te versterken. Maar inderdaad wat je zegt, als Timber en Wieffer snel verkocht worden gaat de prioriteit naar het middenveld.
Zie nu net de opstelling van philadelphia union, en inderdaad geen carranza in de basiselftal, en ook niet op de bank. Dacht meldt het toch maar was zelf nieuwsgierig.
Hij was ook een tijd geblesseerd, geen idee of ie hersteld is
Denk het wel anders mag je ook geen medisch keuring doen geloof ik.
Lazio gaat echt never nooit concreet voor Stengs worden. Die kunnen voor 15 miljoen echt wel een veel betere speler kopen.
1e seizoenshelft was het echt een geweldenaar. Misschien nog wel beter en belangrijker dan Santi. Maar 2e seizoenshelft was het weer de oude Stengs, met momenten weergaloos, maar langere momenten onzichtbaar.
Maargoed daarom speelt ie ook bij Feyenoord. Als hij het niveau van de 1e seizoenshelft een heel seizoen had volgehouden voetbalde hij sowieso aankomend seizoen niet meer bij Feyenoord
Dit zijn sowieso geen bedragen waarvoor Feyenoord hem gaat verkopen.
6 betaald, 30% nog steeds in handen van Nice, dus houden is interessanter!
Stengs is voor Lazio toch een absolute versterking? Beter dan zo'n Isaksen.
Hmm, het zijn nog niet spelers van een hoger segment zoals Slot bij zijn aanblijven zou verwachten. Dit zijn weer spelers voor een opbouw vd oeg en de stijging vd waarde ervan. Niks mis mee, maar een hoger segment hebben we nog niet binnen. We gaan het zien, die Lopez kwam ook binnen waardoor we enthousiast werden, maar ja, de nieuwe spelers moeten wel goed zijn he
Dit is gewoon een directe versterking
Hoi Bombarda, is het mogelijk dat er een achtergrondverhaal komt over de financiën van Feyenoord. Heb daar al eerder naar gevraagd en ben daar zeer in geïnteresseerd. Houd alles zelf bij. Feyenoord heeft de CL miljoenen van afgelopen seizoen nog niet geïnvesteerd ? Gaat Feyenoord de VvF uitkopen ? Is er al een indicatie te geven van het voordelig resultaat dit seizoen ? Hoe versterkt Feyenoord zijn werkkapitaal ? Ben gewoon erg nieuwsgierig naar deze zaken. Ben ook bereid mee te helpen aan het artikel. Is dit mogelijk ? Om een diepte-inkijkje te krijgen in de Financiën van onze club ? Alvast bedankt.
https://x.com/jurgengeelen/status/1802030337951752386?t=SfJfIHzJTOXcHoPI8AFjqg&s=19
Hij is behoorlijk negatief maar heb ook andere mensen podcast geluisterd en daar waren ze juist heel positief vooral omdat feyenoord heel voorzichtig begroot en geen Europees voetbal begroot in tegenstelling tot andere clubs.
Wie is negatief ? Financieel moet het Feyenoord steeds beter voor de wind gaan.
Link even openen.
Bij fc bankzaken van voetbal international waren ze dan wel weer positief.
Als ik VI moet geloven is hij fysiek ( nog) niet goed genoeg . Zien ze in deze speler echt een directe basisspeler?
Hij zal vast eventjes moeten wennen, maar tot nu toe doen we het gewoon heel slim op de transfermarkt. We slaan nu echt toe in de 'koopjeshoek'. Bij alle aankopen doe je prijs/kwaliteit hele goede zaken. Zo'n Smal transfervrij, deze jongen zo goed als transfervrij en 2 talenten voor weinig.

Later in de window gaan we echt ons transferrecord wel verbreken. Zowel inkomen als uitgaand.
Bombarda verademing!! Laat Rutger maar weg blijven!
Losertje rut heeft in elk geval mn reactie op noord koreaans gezet! Zwerver!!
Je denkt dat het iemand anders is?
Of dat, of hij heeft zn sneue zelf verheerlijkende toon herzien! Hoe dan ook @Bombarda ga zo door!
Ik hoop toch niet dat we binnenkort een it's happening van Stengs naar Lazio voor 12 miljoen lezen. Dat is echt een fooi voor je assistkoning die nog een langlopend contract heeft, inclusief bonussen 7 miljoen heeft gekost en waar Nice ook nog een doorverkooppercentage van 30 procent op heeft.
26 G/A dit seizoen… is gewoon heel belangrijk voor ons.
Is het waar van thiago romano of is het alleen intresse aldus fabrizio romano
Er staat dat Feyenoord 3 spitsen wilde maar neem aan dat Gimenez verkocht gaat worden deze zomer.
Werd eerder gezegd dat bij een vertrek van Gimenez of Ueda er nog een jonge talentvolle spits bij zou komen.
Lazio? No step at all. Serie a ok, league ok, but club? meh . It's a shame, because it looks like stengs only played for Feyenoord due to the slot.
Wouldn’t mind Stengs leaving. The amount of money is a bit low, but i think we can find someone better.
Stengs update graag... wat is waar/niet waar
Wat heerlijk zo.n directeur, hij heeft alle neuzen dezefde kant op gekregen en nog eens goed thuis op de zuid amerikaanse markt.
Tjongejonge. Ik ben ff op vakantie in Kroatië en its all happening.
Hoe dan ook, groet uit warm en zonnig Kroatië 🍺
Geniet van je vakantie, en qua spelers gaan we de goeie kant op.😁
lekker zeg! geniet van je vakantie.
It happens gewoon door hoor, ook al ben jij in Kroatië
Hahaha lekker bezig. Groeten uit een koud en nat Nederland :)
'Feyenoord kijkt na binnenhalen Carranza ook naar andere Argentijn'

Feyenoord heeft zich laten informeren over Thiago Romano, een 17-jarig talent van Panathinaikos. Volgens Fabrizio Romano zijn de Rotterdammers niet alleen.
Ook Lazio en Torino kijken naar de jonge Argentijn.
Thiago is familie van Fabrizio? 🤔
Neem zijn vader dan ook aan als scout dan weet je zeker dat je die Italianen aftroeft... ;-)
Diego Romano (Scout Iraklis Thessaloniki).
Is @Bombarda op vakantie?
Veel sites hebben het over Stengs...
12 miljoen kan me het niet voorstellen.
Ben benieuwd hoe dit zit .
Gun hem ook even een rustmomentje.... Er komen nog drukke tijden aan met al die transfers.....
Hoezo rustmomentje? Volgens mij zijn dit de paar maanden waar ze van leven en waar ze het van moeten hebben toch?

Als ten Kloese met vakantie gaat nu om " even een rustmomentje te pakken" krijgt hij er van alle kanten van langs.
Iets met verschil tussen dik betaald worden en vrijwilligers?
Ben groot fan van DtK hoor, maar verschil is natuurlijk dat hij dik betaald krijgt en degenen op deze website hier dit vrijwillig doen. Vrij aparte opmerking van je dus.
Van leven? Denk je dat dit hun werk is?
Het bestaansrecht van 1908 zal hij bedoelen neem ik aan. Niet persoonlijk van leven als in inkomen.
Hij kan het zelf wel toelichten. Bemoei je er niet mee.
Je doet je naam eer aan, komt een hoop lariekoek uit...
Denk dat ze best wel wat bij snabbelen via TM met al die reclame, maar dat mag ook.., maar van leven of rijk worden zeker niet.
En we moeten ook 30% doorverkoop percentage afstaan (gekocht voor 7mln dacht ik)
30% van de winst, stel hij gaat voor 15, gaat het dus over 2,7 miljoen
Het lijkt mij allemaal gokjes op small na eerlijk gezegd . Laat mij graag verrassen
Voor de breedte met hoop op (termijn) meer.
Wil smal ook eerst nog wel eens zien in de CL.
Carranza, Zekovic, Hadj-Moussa, Smal en Nadjé, en dan nog niemand verkocht. De tijd dat we moesten verkopen voordat er wat gehaald kon worden ligt duidelijk achter ons. Wat een heerlijke tijd is dit voor ons Feyenoordfans 😍😍😍😍
Helemaal eens. De club is zeer goed bezig. Met de verkopen gaan we de hoofdprijs vangen. Eindelijk het eigen vermogen een stuk omhoog.
Ze zijn bij feyenoord goed bezig. Maar. Dit heeft meer met goed vooruitzien te maken als met geld. Dit had vroeger ook gekunt aangezien deze 4 bij elkaar amper iets gekost hebben
Het zijn er vijf. En zonder verkoop ben ik heel benieuwd of dat eerder ook al mogelijk was geweest. Zeker ook omdat je nu (in elk geval totdat er vijf vertrokken zijn) meer spelers op de loonlijst hebt staan.
Het is niet mijn bedoeling om hier een welles/nietes spelletje van te maken. Maar, nummer 5 is voor onder 19/21 en daar zijn al eerder busladingen voor gekomen. En dit is voorsorteren op het vertrek van Minteh/Lopez en Alireza. Waarvan zeker is dat ze gaan.
Vind het getuigen van goed beleid(iets wat bij Feyenoord jaren ontbrak) maar als het komt doordat we nu ineens veel geld hebben om salarissen te betalen vind ik het ook prima.
Van Alireza is volgens mij nog niet zeker dat hij weggaat. Ik weet uit de eerste hand dat zijn broer/zaakwaarnemer recent nog op de club was om over zijn contract te praten.
Is het niet zo dat het salaris van een Minteh en Alireza stopt per 1 juli en de nieuwe cantracten dan pas in gaan?
Als je naar dit rijtje kijkt,
Lijkt het weer wel op de aankopen van een paar jaar geleden...allemaal gokjes voor weinig geld of transfervrij
Alleen werden die aankopen gedaan nadat er verkocht was. Dat is nu niet zo.
@FlorisFeyenoord ; de transfermarkt moet nog op gang komen..
Let maar op wat er gedurende het EK of erna gaat gebeuren op de transfermarkt wereldwijd.
@Bombarda Fabrizio post net dit:

“Understand Lazio, Torino and Feyenoord have all made contact to be informed on 2006 born talent Thiago Romano.

Thiago, part of Argentina U20 squad and expected to leave Panathinaikos this summer”

Kun je hier meer over vertellen?
Zou wel echt een hele mooie transfer zijn.
Kom maar op met die transfercheck 😁
Dat zal heus kloppen. Informeren doen clubs naar tientallen spelers.
Wel een linksbuiten, hebben ook Sauer, Ivanusec en Paixao daar nog.
Interesse, dat hebben we in honderden spelers. Club is niet concreet en wij plaatsen over het algemeen alleen concrete verhalen. Deze laten we dan ook schieten, het zal wel 😃
@Bombarda bizar dat Italiaanse journalisten zo in de ban zijn van de overgang van Stengs naar Lazio en jullie hier vanuit Feyenoord niks over horen. Is het ook gewoon (nog) niet aan de orde? Of wil Stengs wel vertrekken nu Arend weg is?
Lazio gaat echt niet concreet worden voor Stengs.
Feyenoord zelf weet van niets, kan wel best zijn dat Lazio met Calvin gesproken heeft
Diego Romano (Scout Iraklis Thessaloniki), zijn vader ook maar contract geven dan troef je de Italianen wel af... ;-)
Ben benieuwd met welke performance coach ze aankomen, al enig idee? @Bombarda
Aan het tijdstip te zien, heb je er wakker van gelegen….. 😂
@Bombarda is Luciano Rodríguez nog een optie voor feyenoord?
Gozer gaat naar Girona, lekker kappen ermee
Ten eerste, kost 15m en dan heb je alleen 70 procent van de transfer rechten... Plus hij gaat naar Girona (City Group FC)
hoezo moet de MLS nog toestemming geven?
De MLS functioneert als een eenheid. Dit betekent bijvoorbeeld dat de MLS spelers contracteert in plaats dat de clubs dat zelf doen.

Het is heel anders geregeld daar i.v.t. Europese competities
Ben benieuwd naar de selectie en de daaruit resulterende opstelling

Ergens hoop ik, tegen beter weten in, om Carranza en Giminez samen op voorin te zien.
Dan kan je volop drukzetten
Koppeltje met szymanski werkte goed.
Dit seizoen, zeker 2e helft miste hjj dat.

Carranza zal dan iets meer vuil werk opknappen maar gimi hoidt echt wel verdedigers bezig
Het is algemeen bekend dat Priske veel lager op het veld druk zet, denk niet dat 2 spitsen gaat werken in deze.
Juist wel. Dan zet je zoals Slot het noemt met 9 en 10 druk bijna naast elkaar. Ipv
Dwingen naar zijkant en dan drukzetten
Als je dat vindt heb je oogkleppen op.
Het zal Speedy. De cijfers die laten zien dat er door Gimenez heel weinig druk gezet wordt zullen ook wel liegen of niet?
De cijfers laten helemaal niks zien. Kijk op het veld en beoordeel het in relatie met de tactiek van Slot.
Van de aankopen tot nu toe, ben ik het meest benieuwd naar deze man. Ik hoop dat ik ongelijk heb maar heb toch echt wel mijn twijfels bij die anderen.
Ik het meest naar Hadj Moussa. Mijn verwachting veranderd elke dag bij hem haha.
Toevallig vandaag Moussa highlights tegen Ajax gezien. Die gast kan echt wel voetballen hoor.
Een soort “Mike Obiku”, te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Dus 2e of 3e spits
Niks mis mee om een iets mindere 3e spits te hebben. Minder snel gemor en bij blesures/overbelasting (Gimenez dit jaar geen vakantie gehad in de zomer en winter) val je niet terug op jeugd.
Is hij nou de beoogde derde spits, of zal dit betekenen dat Gimenez of Ueda vertrekt? Ik las hier eerder dat Te Kloese sowieso drie spitsen in de selectie wil hebben en dat er nog een bijkomt als Gimenez of Ueda vertrekt.
Op basis van transferwaarde en leeftijd zou ik zeggen dat dit de vervanger van Ueda/Santi wordt ja.

Als een van hen weggaat komt er nog een jongere spits voor terug.
Nee op voorhand moet je dit zien als je derde spits. Feyenoord wou al heel lang 3 goede spitsen op niveau en dat is nu dan ook gelukt. Als 1 van de andere weg gaat, dan gaat Feyenoord gewoon weer de markt op om één of meerdere vervanger(s) te halen voor 1 van die 2, of alle 2 indien ze club verlaten.
Ik betwijfel dat een 24-jarige speler naar Nederland komt om de op eerste gezicht de 3e keus te zijn,
Dat zal ook zeker niet zo tegen die speler gezegd worden, maar hoe ze er bij Feyenoord zelf over denken wel waarschijnlijk.
Net de analyse op VI gelezen. Het komt er op neer dat Carranza uitstekend past bij pressievoetbal en een behoorlijke slimme allrounder is, maar wat betreft de in de top gevraagde fysiek, explosiviteit en atletisch vermogen vrij matig is. Als tweede of derde spits zal hij waarschijnlijk voldoen. Maar als deze analyse klopt is het vooral een bruikbare voetballer om erbij te hebben als je eerste spits niet kan worden opgesteld en geen spits die je uiteindelijk gaat doorverkopen aan de Europese (sub)top. Verder niks mis mee, zolang je eerste spits wel die potentie heeft.
Vond het stuk ook niet zo super positief als bij anderen het geval was. Kwam meer over van: prima spits maar voor het niveau dat we willen nastreven zou het wel beter moeten en er zijn net iets teveel vraagtekens. Hopelijk wordt het een stuk positiever dan er werd geschreven.
Laten we niet vergeten hoe Danilo is binnengekomen en zijn waarde heeft bewezen :) deze man man verrassen!
Laten we hem gewoon een kans geven. Fysieke aspect is iig beter trainbaar als inzicht en techniek. Santi moest de eerste periode ook keihard aan de slag
Vrij vertaald komt de analyse er een beetje op neer dat als alles meezit hij zich tot een pavlidis ontwikkeld (wat op zich prima is), maar dat het waarschijnlijk meer een soort Danilo wordt. Dat is best okay om erbij te hebben, maar niet echt een opvolger van Gimenez.
Als je hem dan ook na een jaar voor 5+ miljoen kan verkopen dan is het een geweldige investering.
Er stond ook dat hij een van de betere spitsen van de MLS is. Heeft niks gekost, dus gaan we ons geen buil aan vallen. We hadden ook geen 3 spitsen. Dus prima gedaan.
Bedankt voor de samenvatting. Fysiek kan hij zich nog wel ontwikkelen dankzij Feyenoord staf. Maar je hoeft niet alleen maar potentiële wereldtoppers te hebben. Prima back up spits is ook handig.
Dus deze jongen moet het krachthonk in, net als Kökchu, Timber, Wieffer etc.
Heeft er straks de hele zomer de tijd voor tijd zat dus...
Er staat op VI dat hij transfervrij een overstap gaat maken naar Feyenoord.
Feyenoord is lekker bezig op de transfermarkt. DtK weet goed wie weggaat en wil blijven en wie en wat er gehaald moet worden.
Carranza geen echte spits maar een valse negen?
@Bombarda heb je nog een update over Rodriguez? Is dat nog actueel of naar girona inmiddels
Vroeg me ook af hoe vast dat stond dat hij naar Girona gaat...rechts buiten op niveau mag er wel bij.
De volgende mag wel weer een Nederlandse speler zijn...
Als ze de kwaliteiten hebben zeker, maar ik heb liever dat ze naar kwaliteit kijken ipv het paspoort, gewoon lekker onze Nederlandse jeugd de daar tegenover zetten ( t zand , milambo, zechiel) dan heb je een prima mix.
Precies heb liever ook de "Nederlandse jongens" uit eigen jeugd. die weten ook hoe de club in elkaar zit, en de principes dat moet je houden.
Zijn nog niet goed genoeg joh, zeker niet op CL Niveau
Snap ik bedoel alleen er kan een "hartman speler" erbij zitten, die het niveau gewoon aan kan. En daar bedoel ik mee dat zulke spelers de principes kennen van feyenoord.
Slory en groen af en toe minuten geven en laten snuffelen aan het niveau eredivisie
Persoonlijk zou ik graag de roon en de vrij zien.
De vrij hoef heeft geen uitleg nodig lijkt mij.
de roon buiten het feit dat het een goede voetballer is is hij ervaren, goed voor het team gevoel en kan veel jonge nieuwe spelers begeleiden en uit de wind houden.
Ik ga er dan wel vanuit dat wieffer, timber, stengs, Hancko, en geertruida vertrekken.
Hoop echt dat Hancko biljft omdat die goeie klik heeft met Priske en nog contract tot 2028 heeft. Zie eerder Gimenenz vertrekken en 1 van de keepers gaat sws weg...
Hancko heeft maar een maandje onder priske gewerkt dus dat is nog afwachten.
Hoop ook dat hij blijft heel belangrijk voor het team.
Denk dat bijlow vertrekt geloof dat arsenal zich heeft gemeld.
Hoop zo dat Wellenreuther blijft en eerste keus gaat worden. Die is gewoon een waar je op kan bouwen. Bij Bijlow kan je erop rekenen dat hij 1 of 2x per jaar serieus geblesseerd raakt
Wordt ondertussen wel veel middelmaat binnengehaald.
"wat het thuis opneemt tegen de Argentijn zijn oude club Inter Miami" Auw, pijn aan de ogen! Hier lijkt mij een cursus goed en leesbaar schrijven gewenst. De zin begint verkeerd wat i. p. v. dat en eindigt met nogal kromme spreektaal 'de Argentijn zijn'. Met dergelijke schrijftaalfouten kom je normaal gesproken in de bovenbouw van het basisonderwijs niet weg.
Maar de komst van Caransa is aardig nieuws al zijn zijn heldendaden dan wel op MSL-niveau verricht en dat is echt wel een stevig stukje lager dan het niveau waar Santi 2 jaar geleden vandaan geplukt werd.
Het is Carranza. En denk even aan de komma’s in je zinnen.
ik dacht aan de ooit ontvoerde Maup....
Precies boven jouw reactie staat de verklaring voor het misverstand ;-)
Daar zit wat in: Met tikfouten kan ik wel leven, die maak ik zelf vaak genoeg. Maar bevordering van taalvaardigheid lijkt me een algemeen belang. Net zoals de ordehandhaving van de politie, dus in dat opzicht heb je gelijk.
Kees, je hebt wellicht gelijk. Maar Caransa heet toch echt JULIÁN CARRANZA.
Dit noemt men ook slordig...
Dat was het ook. Foei ikke! De verklaring voor de slordigheid (is geen excuus) heb ik hierboven al gegeven. ;-)
Dit is hele citaat en dan klopt tekst wel gewoon.

Carranza maakt dit weekend al geen deel meer uit van de wedstrijdselectie van Philadeplhia Union, wat het thuis opneemt tegen de Argentijn zijn oude club Inter Miami.
Het is misschien een letterlijk citaat maar dan heeft degene die geciteerd wordt nogal krom taalgebruik gebezigd. In zo'n geval wordt er soms door degene die citeert ('sic') achter een uitspraak gezet, maar dat is dan wel weer heel belerend. Niet letterlijk citeren maar de boodschap in andere woorden weergeven, is dan vaak de beste optie.
Sorry citaat was misschien verkeerd gekozen woord. Er wordt een feit benoemd, namelijk dat hij "dit weekend geen deel uitmaakt van de wedstrijd selectie van Philadelphia dat team speelt dit weekend tegen de oude club van Carranza moest spelen."

Ik zeg niets mis mee
Man loop niet zo te zeiken over taal! Ik heb de hele lagere school gemist door ziekte en mezelf lezen en schrijven aangeleerd in zomervakanties en kon het pas een beetje in de brugklas. Iedereen doet zijn best om zich verstaanbaar te maken.., ik ben nu 53 en maak geregeld schrijffouten, maar dat boeit mij echt niet zolang mensen mij maar begrijpen...
Je openingszin is de reden om de rest va je verhaal niet te lezen. Wens de mensen in je omgeving sterkte, namens mij.
Ik ben de beroerdste niet als het op het bemoedigen van mijn medemensen aankomt en dat is inclusief de opgewonden standjes die op social media reageren met een uitroepteken achter een openingszin.
Heerlijk.., uitroepteken was juist om je te ergeren, want daar al eerder over gelezen op deze site dat je jou daaraan ergerde... :)))
Geeft niks, iedere gek z'n gebrek.
Al vind ik doelbewust mensen ergeren altijd een beetje sneue hobby doorgaans van dito types. Maar ach, daar is het internet vol mee. Maak mensen anoniem en ze blijken ineens sociaal gestoord of zwaar onderontwikkeld.
Julián Carranza Welkom.
Wat een feest!
Dit is Feyenoord anno 2024.
De ene leuke speler na de andere.
Zou me niet verbazen wanneer ze Ueda proberen te verkopen. Prima spits, maar past qua spel niet zo goed bij ons, vind ik. Creeert zelf niet voldoende, is afhankelijk van aanvoer en zet ook niet voldoende druk.
Vind maar een club die überhaupt richting zijn aankoopsom wilt gaan momenteel..
Scoort voldoende bij Japan en de laatste wedstrijden bij Feyenoord ook gescoord. Ik heb er nog wel vertrouwen in
@Bombarda geluiden rond stengs worden steeds hardnekkeriger, zijn het nog steeds alleen geruchten of is er daadwerkelijk beweging?
Op andere plaatsen hebben ze over 12 m transfersom?
Kan ook best samen met Ueda spelen als ik het zo zie, qua speeltstijl. Hopelijk worden Ueda en Carrana een nieuwe spitsenduo net als Dessers/Linssen of Danilo/Santi, dat je echt een strijd hebt en dat beiden presteren.
Ja idd snap echt niet dat ze hem laten gaan je bent echt gek
Een transfer van Calvin Stengs naar Lazio komt steeds dichterbij. Feyenoord is bereid om de 25-jarige spelmaker te laten gaan voor twaalf miljoen euro, plus bonussen.
Dat meldt de Italiaanse transferverslaggever Alfredo Pedullà.
Laten gaan kan, maar tegen 12 is echt te weinig lijkt mij. 15mil exclusief bonussen en nog doorverkoop% erbij klinkt interessanter..
Ook te weinig! Factor. 3 minimaal
Je bent echt gek als Feyenoord zijnde dat je hem laat gaan
Veel te weinig is 6+30% voor betaald
Als Timber en Wieffer ook al gaan, wordt het echt teveel. En daarnaast is het lastig om de kwaliteiten van Stengs terug te kopen. Zeker als er maar 12 miljoen op tafel komt. Eerst maar eens proberen om een fatsoenlijke concurrent te halen voor Stengs.
Dat zegt die journalist dat lazio roma dat denkt
Feyenoord hanteert 20 miljoen
En Feyenoord moet 30 procent van de winst ook afstaan aan Nice
Laten we zeggen 15 miljoen gaat er 2,7 miljoen naar Nice en dan nog loyaliteits premie naar strengs dus veel houden ze niet over
Nice heeft nog 30% dus 12 mln is lachertje, Nice zou dan nog
+/- 1,5 mln krijgen...

Als die 30% over heel transferbedrag is zou je zelfs op 3,6 mln komen.

Kortom 12 mln is een lachertje, tenzij je Isaksen in ruil kan betrekken, maar hoe je dat dan weer met Nice oplost is mij een raadsel?
Mooi nieuws. Ga je je geen buil aan vallen.
Nog zo'n kortzichtige. 1 van de weinige creatieve spelers man. Sowieso houden! Voor 12 haal je geen betere.
Ik vindt dat Feyenoord veel te assertief is op de transfermarkt.
Wat bedoel je hier met assertief? Heb het gevoel dat je het verkeerde woord gebruikt….
Zijn waarschijnlijk zeer actief, maar hebben ervoor gekozen om jou niet bij elke bijzonderheid te bellen.
Stengs voor 12 miljoen laten gaan? Dat lijkt mij apart...
Niet doen 12 is echt te weinig
Dacht ik ook aan, alleen wel duur. Waarde wordt geschat op 15 miljoen lijkt mij te veel voor feyenoord.
Dtk ben helemaal blij met hem, hand in hand samen met de scouting juist wat ik hoopte. En al 4 spelers binnen perfect.

Psv we komen er aan. 💪🏾🔥🔥