de-kuip-foto1908nl

Nieuws

Kaartverkoop drie Eredivisie-thuiswedstrijden start zaterdag

Rinus

Feyenoord start aanstaande zaterdag 20 augustus met de kaartverkoop voor drie thuiswedstrijden van het Eredivisie-seizoen 2022-2023. In dit bericht vind je meer informatie.

Voorrang voor seizoenkaarthouders en leden
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen vanaf zaterdag 20 augustus om 09:00 uur kaarten (bij)bestellen voor de thuiswedstrijden tegen Sparta Rotterdam, FC Twente en Fortuna Sittard. Kom jij ook (weer) naar De Kuip?

Beleef de mooiste momenten samen met jouw kameraden! Per seizoenkaart of lidmaatschap kan een onbeperkt aantal kaarten worden (bij)besteld voor de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard. Seizoenkaarthouders mogen per seizoenkaart maximaal drie kaarten bijkopen voor Feyenoord – FC Twente. Voor Legioen-leden, Junioren Kameraadjes en overige supporters geldt dat ze vier kaarten kunnen kopen voor deze wedstrijd.

Overige supporters
Op woensdag 24 augustus is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur tickets bestellen voor (een van) deze drie thuiswedstrijden.

Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard
Deze wedstrijd staat in het teken van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Op de groene zijde is voor de wedstrijd een hoop plezier voor onze jongste supporters. Er staan opblaasattracties, Kameraadjes kunnen zich laten schminken en Feyenoord-mascotte Coentje is aanwezig om met de jonge supporters op de foto te gaan. Binnenkort informeren we al onze Kameraadjes per mail hoe ze een gratis kaartje kunnen claimen.

Voorrang op kaartverkoop?
Wil jij ook profiteren van voorrang op de kaartverkoop? Sluit je dan vóór vrijdag 19 augustus 12:30 uur aan bij Het Legioen via deze link.

Alle info
Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor de thuiswedstrijden van komend seizoen vind je hier.

Delen

Reacties

Misschien een iets dom vraagje, maar het staat nergens echt uitgelegd: Kunnen kaartjes voor gezinsvakken alleen ivm met kinderen worden gekocht? Mijn zoon is net twee. Beetje jong dus nog...
Geen idee of ik je vraag goed begrepen heb....
Maar als je je afvraagt of je ook zonder "gezin", dus zonder kind(eren), kaartjes voor de gezinsvakken kan kopen. Dan is het antwoord: ja.
Daarop doelt idd mijn vraag. Ik vraag me dus af of je zonder "gezin" in deze vakken kunt zitten.
Mooie kutopmerking. Die nog eens nergens op slaat ook.

Even voor de goede orde.... ik zit met m'n seizoenkaart sowieso in het stadion, maar wilde m'n ouwe heer en jonge zoon een keer meenemen.

Schrok alleen van de prijzen bij losse verkoop. Mag het van je?
Onzin reactie, zoals mij wonen er vele op grote afstand van de Kuip. Dan wil je zo afentoe een wedstrijd meepakken. Of zou jij wekelijks tegen de 200 KM afleggen wat ook nog eens behoorlijk prijzig is?
Wilde ff m'n pa en zoon meenemen naar FC Emmen thuis.
€41,50 (!!) p.p. voor volwassenen. WTF.
Ja dat bedoelde ik inderdaad te zeggen.
Jammer dat er dan gelijk (niet door u) belachelijk over gedaan werd, terwijl dit soort prijzen ervoor zorgen dat veel gezinnen het niet meer kunnen bekostigen om (met of zonder kinderen) richting onze mooie Kuip te komen. Kan niet de bedoeling zijn, lijkt me.
Ik geloof niet dat de prijsstelling bij Feyenoord nu enorm afwijkt van die van andere clubs. Daar werd in het verleden onderzoek naar gedaan en Feyenoord bleek steeds niet aan de bovenkant te zitten.
Ik kan niet direct op jou reageren @OVS1908 (geen idee waarom niet), dus doe ik het even zo....

Ik geloof direct dat de prijzen van de losse kaartverkoop bij Feyenoord niet enorm afwijkt. Geldt uiteraard voor alle clubs die zulke prijzen hanteren voor zulke potjes. Maar ik ben Feyenoordsupporter en dus hou ik me eigenlijk verder niet zo bezig met het beleid van andere clubs.