Bevestigd
hancko-feyenoord-2

Transfers

'Vordering in deal Dávid Hancko'

FeyenoordTM

Feyenoord en Sparta Praag komen dichter bijeen in de Dávid Hancko deal. Dat schrijft journalist Santi Aouna woensdagmiddag op Twitter.

Beide clubs zijn volgens Aouna in onderhandeling over de laatste details, zoals bonussen en betalingsvoorwaarden. Daarmee lijkt een transferfee vast te staan.

Feyenoord opende begin juli de jacht op de Slowaaks-international, maar lijkt zich nu dan eindelijk spoedig te kunnen gaan versterken met de linkspoot.

Hancko zal gehaald worden als linker centrale verdediger, die eventueel ook op linksback uit de voeten kan. Na het vertrek van Marcos Senesi wordt de eventuele komst van Hancko enorm breed gedragen.

UPDATE 17/8 - 20:27 · Bronnen binnen Feyenoord laten ook aan 1908.nl weten dat de deal zich in de afrondende fase bevindt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Alsnog zie ik dit niet zomaar gebeuren. Misschien van Drongelen een alternatief?
@ftm
Het stuk van het AD, klopt dat? Aangezien er hier staat dat het bijna rond is.
Alvast bedankt
AD: ‘nog altijd moeizame onderhandelingen en nog geen akkoord met Praag’. Nog wel goede hoop.
Het is met recht een zware bevalling 😳
Blijft raar, andere melden afrondende fase…lijkt wel clickbate
AD beweerde ook dan Gnonto persoonlijk rond was en dat bleek ook niet waar. Staat nog steeds op hun site. Weet niet hoe goed hun bronnen nog zijn. Lijkt meer op een stukje dat ze al getypt hadden en dachten toch maar online pleuren
Waarom is de update van de telegraaf verwijderd dan? Boos omdat bij hun geen bronvermelding was of zo?
Kunnen we niet Hancko halen, Aursnes behouden, en Bullaude gewoon niet doen?
Balluade is geen vervanger voor Aursnes. Meer als backup voor de 10. Dus zeker die Argentijn ook binnen harken.

Zerrouki moeten ze lekker daar in Mofrika laten.
Ik vrees meer dat we Aursnes moeten verkopen om Bullaude te kunnen betalen, en dat we daarnaast ook nog een Aursnes vervanger moeten kopen.
Nee, je moet Aursnes verkopen omdat hij al eerder geweigerd heeft zijn contract open te breken en te verlengen. Nu is er interesse van Benfica en hij wil heel graag daar naar toe. Verlengen gaat dus nooit meer gebeuren. Volgend jaar heeft hij nog maar 1 jaar contract. Dan sta je behoorlijk zwak in de onderhandelingen als Feyenoord zijnde. Dus moet je nu verkopen om nog een dik bedrag te kunnen krijgen.
Bullaude is geen vervanger van aarsnes is een schaduwspits/10 en daar hebben we alleen szymanski en die is nog niet defenitief van ons dus niet roeptoeteren als je onjuistheden roept
Goed bezig... en dan moet de huurmarkt (van grotere clubs) nog op gang komen...
Zie nog wel paar (huur-)spelers komen als zich nog een buitenkansje voordoet zo in de laatste week van de transfermarkt...
Ook als je eventueel zelf nog wat verkoopt en mss wat jeugd verhuurt naar bv. de KKD...
Over wat Feyenoord kan en mag besteden: het kan best dat maar 40% van transferopbrengst geherinvesteerd mag worden. Maar daarnaast heeft Feyenoord ook nog winst gemaakt door heel ver te komen in ECL, waarvan een deel ook gebruikt zou kunnen worden. En mogelijk was er sowieso geld gereserveerd voor inkomende transfers, dus dat komt er dan ook nog bij.
Denk dat de inkomsten uit Europa worden gebruikt voor de kortlopende achulden die feyenoord moest betalen,
Tot nu toe verkoop 56 miljoen inkomsten ex bonussen
Met hancko erbij en bellauda komt de totaal uitgaven op 40 miljoen euro
Aurness zie ik nog wel vertrekken voor 15
In de cfl met recettes is de opbrengst 24 miljoen euro
En wat ze nu kopen kan in potentie vele tientallen miljoen winst opleveren
En je heb nog een aantal spelers die geld op leveren
Bijlow
Geertruida
Kokcu
Benita
Pedersen
Dat spelers van dit sportieve kaliber dankzij Slot en het mooie vorige seizoen onze Kuip (willen) komen sieren is an sich al pure winst. Je kunt niks kopen met geld wat je niet hebt, het is dan ook meer dan positief dat zijn komst en de afgelopen (huur)transfers wél mogelijk zijn (gebleken). Mijn hoed af voor de mensen binnen onze club die dit proces te begeleiden. Ik kijk iig reikhalzend uit naar een hopelijk succesvolle en attractieve vertaalslag op het veld, als het team compleet geformeerd is
In totaal is er 56,3 miljoen binnengekomen en 32,3 miljoen uitgegeven. Dus houden we 24 miljoen over. Daar zou dan Hancko en eventueel Bullaude gehaald voor kunnen worden. In deze som zijn de koopoptie van Gimenez (4 miljoen voor 40% van de transferrechten) en Szymanski (10 miljoen voor 100% van de rechten) niet in meegenomen. Dus mocht Hancko en/of Bullaude komen dan is het potje zover leeg.

Overigens werd er aan het begin van de transferperiode verteld dat er slechts 40% van inkomende transfer herinversteerd mag worden. Dit zou betekenen dat we maar 22,4 miljoen uit mochten geven. Dan zou het potje in dit geval al leeg moeten zijn en staan we zelfs in het “rood”. Misschien kan @FTM hier meer uitleg over geven?
Ik corrigeer: 56,3 binnengekomen, 23,9 uitgegeven. 32,3 zouden we dan overhouden waarvan we 40% mogen herinvesteren: 22,5 miljoen dus.
Je blijft ook een voetbal bedrijf, je kan al dat geld houden maar dan ben je over 10 jaar naar de klote. Je moet de corona schuld proberen af te lossen. Eigen vermogen schiet omhoog met al deze investeringen. Klein beetje cash in kas zodat je volgende winter eventueel wel de "veerman" kan halen. en verder zoveel mogelijk potentiële toppers halen.
Exactly! Je moet de bedragen die je in de media hoort ook een beetje met een korreltje zout nemen. En slot zij zelf tijdens de vorige persco dat ze pas 1/3 hadden uitgegeven. En ze weten ook dat ze kokcu, bijlow, geertruida, aursnes dit jaar of volgend jaar weer voor mooie prijzen gaan verkopen. Dat is het resultaat van kapitaal op het veld hebben. Het is niet onverstandig om alvast door te borduren op de toekomst.
Die 40% houdt natuurlijk ergens op. Misschien wel na de transfer van Sinisterra. Los van alles is het een razend ingewikkeld rekenspel met alle fees. Je kunt niet simpelweg links alle inkomsten schrijven, rechts de uitgaven en onder de streep wat je nog over hebt. VI had daar een poos terug een goede video over, die nog wel op YouTube zal staan.
Die video is hier trouwens te zien:

https://youtu.be/4cScCWTEEYU
Wat je zegt klopt, exacte bedragen etc weten we niet. Wat we middels een globale rekensom wel weten is dat er meer uitgegeven is dan de 40%. Ik ben dan wel erg benieuwd of we nu af zijn van die regel of det er een nieuwe afspraak gemaakt is.
Maar er is ook prijzengeld van ECL, en de recettes van afgelopen jaar en weet verder ook niet wat er nog meer is binnengekomen waardoor dit mogelijk is. Hoop dat nog eentje erbij kunnen zetten... Na hem bekeken te hebben op promotie filmpjes lijkt Isak Hien toch zeker nog een goede extra optie.

Ben bijna geneigd te zeggen dat we gewoon 2 kwaliteit selecties kunnen gaan neerzetten. 1 die in Europa speelt en 1 die de eredivisie speelt *smile*
Vraagje : Hoeveel geld dat feyenoord heeft binnengeharkt met de transfers is al hergebruikt. Volgens mij is er niet veel meer over van de miljoenen aan transfers of zit ik ernaast?
Inkomsten 56,30 mln. €
Uitgaven 23,98 mln. €
Totaal +32,33 mln.
Er is met ECL en spelersverkoop zo'n 100 miljoen binnen geharkt.
Ik denk dat ecl te rooskleurig is met 20 miljoen ik den dat de helft met premies al naar selectie en staf is gegaan.
Ga er maar vanuit dat Aursnes nog gaat voor een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen
Ik hoop dat het lukt zodat de selectie zo snel mogelijk klaar is m
Breed gedragen.. Prachtig van Geeltje.
Fantastische aankoop! Wat een mooie window deze zomer. We zijn echt heel erg op de goede weg. Volop vertrouwen in de leiding op dit moment, dus ook als ze straks Zerrouki halen als vervanger van Aursnes. Die deal zal allang rond zijn denk ik. Ik geloof niet dat ze pas gaan onderhandelen als op de dag dat Aursnes definitief weg is. Beide deals zullen al wel rond zijn, alleen wachten op Benfica denk ik. Project signing kan maar zo toch Gnonto worden denk ik, Leeds wil hem als Long-Time signing halen, dus de tijd geven om zich aan te passen en ontwikkelen. Misschien geeft Feyenoord hem ook wel zo'n traject voor gesteld.
Misschien als Benfica zich geplaatst heeft voor de champions league dat ze dan doorpakken
Als ik zou moeten kiezen tussen Zerrouki en Aursnes zou ik Aursnes iedere dag van de week kiezen en 2 keer op zondag (vrij vertaald).
Helemaal eens, maar het totaalplaatje wordt desondanks niet verkeerd
Misschien heb ik het gemist, maar kan iemand eens uitleggen wat dat project signing inhoudt? Komt steeds terug en ik heb geen flauw benul water mee bedoeld wordt.
Project signing is een talentvolle aanvaller van 16 jaar (Bergsvall geloof ik).
Nee klopt niet naam is nog niet genoemd.
Dacht ik ook gelijk aan maar ftm wil het niet spoilen
Speler met veel potentie die nu al aangetrokken wordt om langzaam te rijpen/wennen/ontwikkelen. Speler waar veel vertrouwen in is voor de toekomst en nu nog betaalbaar is.
Project signing, is naar mijn idee gewoon een talentvolle voetballer die de tijd krijgt om zich te ontwikkelen, en er niet direct hoeft te staan. Maar waar wel van gedacht wordt dat het een hele grote speler kan worden. Investering op de langere termijn dus. Dat is mijn gedachten bij een project signing
Waarom hebben we Gnonto nog nodig? Voor welke positie? Alles is dubbel of zelfs driedubbel bezet, wanneer Bullaude ook komt.
Die hebben we in principe ook niet direct nodig. Daarom ook "project signing".
Een signing om gewoon lekker mee te showen
Kom maar op met die Its HAPPENING! 😉⏳
Ben opeens heel erg van mening dat wanneer er nog een beetje over is na Hancko en Bullaude. Er toch misschien nog gekeken mag worden naar Isak Hien
Dus daarom ineens random Paixao nu i.p.v. vrijdag in het nieuwe uitshirt. Terwijl hij hem wel aan heeft gehad. Vrijdag dus hancko in uitshirt
1908 heeft update geplaatst op twitter: afrondende fase!
Ik moet zeggen dat ik het wel vermakelijk vindt, al die reacties van mensen die zogenaamd allemaal precies weten wat voor type het is, wat z’n kwaliteiten zijn.

Ik hoor dan voornamelijk algemene kwaliteiten die typisch algemeen over een goede CV kunnen worden gezegd.

Spoiler alert; Hij heeft tot dit jaar eigenlijk z’n beste wedstrijden als linksback gespeeld, bv al de Europese wedstrijden en minimaal de helft van alle competitie en bekerwedstrijden.

Zijn sterkste positie is eigenlijk linksback en als CV is hij best onrustig en maakte redelijk veel fouten.

Ter aanvulling; Ik woon in Praag en volg het voetbal hier(Bohemians supporter 😀).

Het zou mij dus niks verbazen als Hancko gewoon de LB zal worden en Geertruida en Trauner in het centrum.
'Ik vind' is anders ook best vermakelijk.

Maar serieus; als jij denkt dat hij de nieuwe LB zal worden en Geertruida op LCV komt te spelen (NIET zijn positie), terwijl we Lopez hebben gehaald en Hartman daarachter hebben, geloof ik niet dat je Feyenoord nog veel volgt. ;-)
(bedoel maar gewoon ‘ik vind’ hoor)
Neenee, ik doelde op zijn 'ik vindt'; dat dat ook vermakelijk is. ;-)
Aha.. begrijp ‘m nu idd.
Ik vond het al zo’n vreemde ‘correctie’ op je eigen verhaal 😃

Excuses.. niet goed gelezen.
Ja ik denk zeker dat Hancko uiteindelijk de linksback gaat worden omdat dit zijn beste positie is, EN hij als CV gewoon niet beter is dan Geertruida.
Nee hoor, is van origine centrale verdediger maar speelt alleen in het Slowaakse team soms linksback zoals Martins Indi bij ons deed omdat Matthijsen op zijn plek stond.
Geertruida is rechtsback én de enige back-up van Trauner. Waarom zou je Geertruida op een verkeerde positie zetten (aan de linkerkant)?
Wat raaskal je dom zeg. Je gaf op Twitter aan dat hij niet komt omdat hij Feyenoord niet interresant vond. Je gaf zelfs aan dat je zeker wist dat ze niet gesproken hadden. Blijkt van wel. Kan je in Praag wonen, maar dat zegt blijkbaar weinig.
Volgens mij is het de laatste keer dat je Feyenoord hebt gezien en dat was in Praag tijdens de vorige Europese campagne.

Ze scouten die jongen als vervanger van…niet als linksback als LC, kan je jouw gelijk willen halen, dan bij deze trap ik ook de deur open, Geertruida gaat geen linker centrale verdediger worden…hij is rechts en Slot is duidelijk die ziet hem als rechtsback.

Je geeft veel aannames van eigen meningen zonder verder erin te duiken, geeft ook niet en mag want dat is ook vermakelijk
Ik geef juist enorm veel feiten maar jij en anderen hier vinden die feiten gewoon niet zo leuk:

- Hij had zelf tot eind vorige week eigenlijk weinig zin in Feyenoord en wilde liever jaar bij Sparta blijven en dan naar Bundesliga.
- Zijn sterkste positie is LB en niet CV. Het feit dat hij (pas vanaf) dit seizoen alleen maar CV speelt verandert daar niks aan.

Zoals ik eerder al aangaf heb ik puur bij toeval een zeer goede bron welke insider is in de entourage rond Hancko. Die weet dat ik Feyenoorder ben en die deelt dus het e.e.a. met mij….en that’s it.

In feite dus precies hetzelfde hoe Rutger aan zijn info komt, van Feyenoord insiders.
Jij concludeert heel snel dat is duidelijk, ik vind alles prima dus waar haal je vandaan dat ik het niet leuk vind?

In de post worden ook feiten weergegeven, hij komt niet voor linksback, hij komt voor centrale verdediger. De rest wat je noemt zijn aannames, geen zin ed.

Verder, Senesi was niet de snelste en liet verdedigend ook steken vallen, wat is daarin je punt?
Feyenoord gaat het rond maken, het spel ik vind jij vind etc is niet relevant.
Denk jij dat Feyenoord doorpakt als het vanuit Hancko zijn hoek krijg te horen dat die er geen zin in heeft en dat hij Feyenoord niet ziet zitten? Die hebben allang gesprekken gevoerd op oriëntatie niveau.

Rutger heeft aangetoond dat de nieuwswaarde die hij brengt dus in de hoek zit waar ook transfers vandaan komen, als we dan jouw mogen geloven dan zijn er onderhandelingen gaande voor noppes….want jij krijg het uit dezelfde soort hoek, afijn, fijne dag verder want denk dat je jezelf nu schromelijk overschat.
Hij wordt gebracht als de vervanger van Senesi met Rasmussen als back-up. Zo te lezen ben jij geen fan van deze speler of zie je in hem wel een versterking?
Het is zeker wel een versterking maar dan vooral al LB.

Als CV is het wat minder.
Goede reactie dit iemand die kennis heeft van de liga.

Wel een vraagje over de werkelijke kwaliteiten, is het niet ook zo dat hij misschien bij Sparta Praag op een andere manier "gebruikt" wordt als wat de plannen van Arne Slot zijn misschien gaat hij hier op een andere manier ingezet worden.

Als ik bijvoorbeeld kijk naar overige opties zou ik als volgt in kunnen vullen

Op papier 4 verdedigers waarvan Hancko Trauner en Geertruida of Pedersen en de 4de Lopez een volledig vrij rol krijgt om te gaan vliegen op de linkerkant.

Op papier stel je op 4-3-3 maar speel je dan met een soort 3-4-3. Hierdoor Hancko in zijn kracht brengen door hem voornamelijk op LV te laten werken maar wanneer Lopez verdedigend werk komt doen hij naar LCV schuift. En ja hiervoor dient wel dat dit getraind moet worden.

Zou dit de gedachten erbij kunnen zijn?
Het zou voor mij een opluchting zijn als jij een ban krijgt op deze website. Wat een hoop onzin kraam jij uit zeg. In verschillende reacties wil je dolgraag je gelijk halen. Naar mijn inschatting heb je een hele grote duim waar je al die onzin uit zuigt. Net alsof hij met enige tegenzin een contract gaat tekenen bij Feyenoord. Maak alsjeblieft een account aan bij FR12 en vertel alle kinderen op die website je mooie verhalen. Moedeloos wordt je van personen zoals jij die zogenaamd alle informatie beschikbaar hebben.
Als we denken met Hancko erbij , zoals ik hier veel lees, de selectie te hebben die mee kan doen voor de titel moet je selectie zo houden. Met andere woorden, niet meer verkopen. Transfersom voor bv Aursnes, weegt niet op tegen het geld wat binnenstroomt als je volgend jaar Champions League speelt.
Dan ben je aan het gokken met zo'n 15 miljoen euro's.

Nou vooruit, iets minder, aangezien Aursnes volgend jaar ook vast nog 6 a 8 miljoen waard is.

CL is allerminst zeker. Ook als je 2e wordt, is het nog een helse klus om door de voorrondes te komen.
Sorry maar dat gast me veel te snel je zag hoe we tegen Heerenveen speelden voorlopig reken ik op de derde plaats dat zijboord het eerste jaar dat ze samenzijn al goed zijn ik reken niet op een draaiend 020 of de lampjes.
Geloof dat jij een stukje mist als je het hebt over dat voor CL de nr 2 voorronde moet gaan spelen volgend jaar.

Seizoen 2023/2024 staat er voor Nederland namelijk een extra plek vrij gezien de handhaving op plek 6 in coëfficiënt ranking. Hierdoor mogen kampioen én nr 2 groepsfase CL in en speelt nr 3 in de voorronde van de CL
En bij goede Europese resultaten, kan Nederland zelfs door stijgen naar plek 5 in 2024. Staan dan nog ruim 9 coëfficiënt punten achter op Italië die doen met u clubs mee in Europa. Dus we hebben nog een weg te gaan voor we met 7 teams kunnen en mogen meedoen
Je rekent jezelf een jaartje rijk, als we deze 6e plek vasthouden gedurende deze 2022-2023 jaargang dan mag de nummer twee van de jaargang 2023-2024 zich dus ook rechtstreeks plaatsen voor het seizoen 2024-2025 en niet eerder.
Ik zou wel zorgen dat je iets beter op de hoogte bent van de feiten, wanneer je iemand zo op z'n plek probeert te zetten. Huidige UEFA-positie geeft namelijk pas vanaf 2024/2025 recht op twee rechtstreekse plaatsen in de CL;

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2023%E2%80%9324_UEFA_Champions_League
Sorry heb het dus verkeerd begrepen over CL dacht echt dat dit al voor volgend seizoen zou gelden... Dank voor het delen van de link nu verhaal duidelijk
Ik denk dat de titel nog iets te veel van het goede gaat zijn, al is het maar omdat je wel even nodig gaat hebben om dit team ingespeeld te hebben. Daarnaast in Amsterdam nog wel een iets betere selectie. Ik laat me natuurlijk graag het tegendeel bewijzen.
2e is wellicht een optie, zeker als psv CL haalt, zo niet, gok ik dat ze alles op de competitie gaan gooien (gakpo en sangare blijven om kampioen te worden)
Wat er nu hoe dan ook staat is een team vol talent, jeugd én met meerjarige contracten dus komende jaren moet je steevast om de prijzen kunnen meedoen en volle back door cashen!
Beter man, is ook hard nodig eerlijk gezegd.
Top zeg!

Wat een transferzomer man!
@FTM….thanks for keeping us up to date!
Vraag me wel af waarom West Ham United hem niet heeft gehaald, die wilden hem al veel eerder halen. En die hebben toch echt veel meer te besteden.
Als hij inderdaad komt lijkt het me een hele goede en broodnodige versterking. Bij VI Pro waren ze laaiend enthousiast over hem en goede linksbenige centrumverdedigers schijnen nogal zeldzaam te zijn. In een andere post vond ik het vreemd dat ze miljoenen bieden voor Bullaude terwijl ze Szymanski al hebben en er nogal een gat is (of was) tussen het bod van Feyenoord en de vraagprijs voor Hancko. Maar als ze Hancko en Bullaude binnen weten te hengelen is dat wel heel goed nieuws. Nu misschien nog een linksback erbij huren (en Hartman jaartje verhuren) en ze hebben denk ik wel een selectie waar veel kwaliteit in zit als het ingespeeld raakt.
Dan heeft VI Pro zeker gemist dat hij z’n beste wedstrijden als LB gespeeld heeft.
Jij wil wel heel graag je gelijk halen @Richardvanw

Gisteren wist je nog zo zeker dat hij niet wilde, net vader , een kind en wilde kampioen worden, wel dat laatste klopt alleen niet met Praag

Heb iets meer vertrouwen in de technische staf dan uw bevindingen

Het gaat u goed in Praag
Klopt ik ga er nog steeds vanuit dat het niet rond komt omdat hij zelf veel liever volgend jaar naar de Bundesliga wil.

Ik vermoed dat zijn zaakwaarnemers deze transfer bij hem pushen en hem voor houden dat 1 jaar Feyenoord een ideale stap,naar de Bundesliga is.

Sorry maar ik krijg letterlijk info door van mensen die dagelijks contact met hem hebben.
Heel de club is er mee bezig maar Richard weet het beter want die krijgt info 😅. Okee man maken we jou TD.
Richard kijk je uit als je hoofd omdraait dat je je neus niet stoot fantast die je er bent.
Je reageert met zoveel …ik dat het gelijk allemaal aannames zijn in gebakken lucht. Martijn Krabbendam is it You?
Dit is wel een toppertje hoor, en zie deze baas graag komen
Ik ben altijd huiverig als voor verdedigers veel wordt betaald. Op varkenoord loopt ook genoeg rond denk ik dan.
Niet van deze kwaliteit op dit moment. Ik had altijd het idee dat Ramon Hendriks er zo een kon worden, maar daar dachten ze bij Feyenoord anders over...
Ik verwacht veel van Milan Hokke.
In de onder 16 en 17 zeker wel, maar die hebben nog ff nodig, denk ik
Net als Herpes mag je de kwaliteit van een echt goede verdediger ook niet onderschatten.
Goed om te lezen dat mensen laaiend enthousiast over deze jongen zijn. Ik heb hem zelf nooit zien spelen. Wat maakt hem zo’n goede speler? Waar liggen zijn kwaliteiten?
Snel, fel, goede pass en zelfs scorend vermogen. ;-)
Sterk goede indribbel passing heerlijk en kop sterk gewoon een topper
Dat heb ik nou ook Hvenbaron. We zeurden over van Geel zijn bord op schoot scouting, maar zijn wel razend enthousiast over aankopen waarvan we niet meer dan de best of video’s hebben gezien. Denk dat er hier maar heel weinig mensen zijn die Hancko en zeker Giménez, Paixão of Lopez wel eens echt live hebben gezien.
Tja, dat hadden we ook niet bij Trauner, Pedersen en Aursnes hè….
En daar liepen we vooraf dan ook niet de polonaise voor. Zij hebben met hun spel de meesten overtuigd.
Ik heb Hancko meerdere malen live gezien en weet daarom ook als weinige dat zijn beste positie helemaal niet CV is maar LB.
Als je de ballen verstand van voetbal heb dan kan je 100 wedstrijden zien dat maakt niet uit.
Een echt kenner ben je he Richard. Denk toch dat de scouts van Feyenoord er meer verstand van hebben
Santiago Gimenez kondigt de nieuwe aanwinst aan. Check zijn twitter
@ FTM

Mooi nieuws over hankco.
En is er dan ook nog een potje over voor Bullaude? Het kan niet op deze zomer lijkt wel
YES. hopelijk komt het snel rond
@ftm hoe zit het met die Argentijn? Gaat die nog komen denk je?
Goede transfer de transfers die ik het minste vind zijn toch wel rasmussen en idrissi totaal onnodig en had beter gekunt
Rasmussen is backup en zou gelijk kunnen starten door ervaring in eredivisie maar is niet gewent aan 4 mans verdediging. Idrissi moeten we maar zien is te vroeg om hem af te kunnen zeiken. Zal de tijd nodig hebben zoals nelson dat ook.kreeg
Wel opvallend dat juist de spelers die wij het best kennen (en dus kunnen beoordelen) er het slechts vanaf komen. Rasmussen gaat het gewoon niet worden en Idrissi zijn laatste goede wedstrijd is ook al jaren geleden geweest. Verder ook geen erg hoge verwachtingen van Danilo. Hoop dat de scouts van de verre markten het beter doen.
FTM,

Hoe zit het met Lopez ?
Zit het vast op papieren van die MLS ?
Werkvergunning al 1.5 week binnen, wacht op pasje. Geen idee wat hij nu in USA doet. Moet ik even achterheen.
Werkvergunning is toch dat pasje ?
Ik heb eens een keer wat gelezen, dat als je spelers uit de MLS haalt er nogal wat papieren rompslomp aan vast zit blijkbaar, maar het fijne weet ik er niet van. Die clubs schijnen soort franchisenemers van de MLS te zijn geloof ik.
Zou wellicht verklaren waarom die in Washington is momenteel. Misschien wat bureaucratische zaken daar afronden.
Nee, dat is allemaal in 1, woon en werkvergunning, dan heb je geen visum meer nodig
Wat ik al zei, wordt gepresenteerd aankomende vrijdag met het nieuwe uitshirt, nu samen met Paixão
Haha oprecht niet gezien, maar zei het volgens mij hier ergens begin deze week.
Paixão helaas niet meer, dan moet het maar gebeuren met Hancko.
Dit is wel echt de deal waar ik het meest op zit te wachten. Paixão en Bullaude leuk en aardig, linksachter hebben we een groter gat.
@ftm hoe zit het met die Argentijn gaat ie komen of niet ?
Zoals gister vermeld is ligt een akkoord voor de hand voor hem
Dat VI pro artikel over hem. Schijnt echt bizar goed te zijn. Past ook in Slot zijn speelstijl. Ze zeggen dat hij beter dan Senesi is.
Dan lullen ze want zijn beste positie is eigenlijk linksback.
Wereldklasse nog wel! Ben heel benieuwd.
Dan kan het een heel leuk seizoen worden.
Absolute wereldklasse. Daarom wil hij ook graag naar Feyenoord 🤌
@FTM, kunnen jouw bronnen dit nieuws ook bevestigen? 😏
Met iets andere woorden. Nog geen akkoord, maar naderende.
Kampiooooone kampioooone olé olé olé
Grapje.. van de aanval (mensen die een doelpunt kunnen maken) doet alleen Dilrosun leuke dingen.. de rest moet nog flink op stoom komen anders mogen we weer blij zijn met plek 3
Hopelijk geen "we zijn afhankelijk van Berghuis" periodes meer
Gimenez en Paixao moeten überhaupt nog beginnen, dus maak je geen zorgen. Als je Bullaude ook nog kunt regelen zijn dat ook minimaal 10 goals.
Volgens mij valt Danilo niet tegen met 2 uit 2 :-)
Die krijgt van de meesten niet eens een eerlijke kans want men heeft het in het hoofd zitten dat Gimenez met alle geweld moet spelen, al heeft 95% niet meer gezien dan een youtube filmpje.

Voor de duidelijkheid; mij maakt het niets uit. Hoop dat beiden het geweldig gaan doen en een eerlijke concurrentiestrijd uitvechten.
Deze transferwindow is niet goed voor mijn beeldscherm tijd en F5 toets.
Damneddddddd dit gaat de goede kant op!!!
Wordt hoog tijd dat de window sluit en dat er aan de vaste basis gewerkt kan worden…. 👌🏻
@FTM, gaan ze nog kijken naar een extra linksback of zien ze dat al in Hancko?
Zoals aangekondigd zal dit het wel zijn. López op linksback, Hancko/Rasmussen er naast. Mocht López geblesseerd raken / niet uit de verf komen, kan Hancko ook op linksback. En je hebt Hartman nog, die het prima doet op de trainingen.

Over drie maandjes alweer winterstop/WK. Dan kan je altijd de markt nog op. Ik zie Bangura en Viña niet gebeuren, deze window.
Laatste dagen van de transfermarkt zie je toch bij de grootste clubs nog wel wat spelers te huur komen vaak? Mogelijk kan Feyenoord hier nog van profiteren
Hoe ver staat het met project singing en staat dit los van Hancko en Bullaude?
Zou stiekem toch mooi zijn als Hartman zich doorontwikkeld. Heeft zware blessures gekend, maar toonde in de jeugd altijd al veel pit en strijd gecombineerd met een goeie basistechniek. Heeft ook een lekkere voorzet en trap in zijn linker. Hopelijk is zijn zelfbeheersing wel iets beter dan in de jeugd.
mag van mij zondag starten ipv Pedersen
Volgens mij is ondanks het Wk, de transferperiode gewoon in januari?
Kom op dan, laat ze dit alsjeblieft snel afwerken!
  • 1
  • 2