lotingajaxh-web

Nieuws

Kaartverkoop halve finale beker tegen Ajax start vandaag

Moreno

Feyenoord start vandaag, dinsdag 21 maart met de kaartverkoop voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Deze wedstrijd tegen Ajax wordt gespeeld op woensdag 5 april om 20:00 uur in De Kuip. Wil je erbij zijn? In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Seizoenkaarthouders 
Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart geen toegang tot deze wedstrijd, maar kunnen uiteraard wel hun eigen plaats met voorrang terugkopen. Deze is gereserveerd vanaf vandaag 15:00 uur tot en met donderdag 23 maart 23:59 uur. Hierbij geldt dat seizoenkaarthouders één kaart per seizoenkaart kunnen kopen. 

Voor een aantal seizoenkaarthouders is bij deze wedstrijd hun eigen plaats niet beschikbaar. Dit omdat vak PP aangemerkt is als een gezinsvak. Seizoenkaarthouders worden hier persoonlijk per e-mail over geïnformeerd.

Leden van het Legioen, Junioren Kameraadjes en overige supporters 
Vanaf zaterdag 25 maart 09:00 uur krijgen leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om één kaart te bestellen, op basis van beschikbaarheid. Deze voorrangsperiode loopt tot en met maandag 27 maart om 17:30 uur. Let op: wees er op tijd bij, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en er kan deze periode schaarste ontstaan.

Op maandag 27 maart is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur één kaart per supporter bestellen, mits beschikbaar.

Zwarthandel 
Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

Overige informatie 
Goed om te weten: tijdens de Klassieker hangen er netten tussen het veld en de tribunes, dit keer met uitzondering van de Olympiazijde. De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Ga voor alle gedetailleerde (prijs)informatie over de kaartverkoop naar feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Delen

Reacties

Kunnen seizoenskaarthouders kaarten bij bestellen?
Nee en dat is maar goed ook, sinds Marseille toen we 4 kaarten konden bijkopen kwam alles voor schandalige prijzen op de zwarte markt.
Zo is het goed, je eigen plek terug kopen, en de rest naar legioenleden en kameraadjes en als er dan nog over is kan je maandag een kaartje kopen.
Alleen wel klote dat ik maar 1 kaart kan kopen met mijn legioenpas. Wil graag samen met een maat gaan.
dat had je maat vantevoren moeten bedenken
Dan moet die maat van je ook lid worden, hij heeft tot morgen middag 12u de tijd. Dan kun je hem koppelen aan jouw account en ken je voor hem en jou kaarten bestellen
jezus ****** wat een prijzen, gooi die uitkering van me is omhoog GR treinkaper