volendam

VK Sportphoto

Jeugd

Kaartverkoop voor bekerfinale Jong Volendam - Feyenoord Onder 21

Van de redactie

Afgelopen week is een nieuwe datum vastgesteld voor de bekerfinale tussen Jong FC Volendam en Feyenoord O21. Oorspronkelijk stond de wedstrijd gepland op 4 mei, maar vanwege veiligheidsredenen kon deze niet doorgaan. De wedstrijd zal nu plaatsvinden op 25 mei om 15:30 uur in het Kras Stadion.

FC Volendam meldt woensdag dat, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerde gratis toegang, een kaartverkoop plaats zal vinden voor de bekerfinale op 25 mei. Voor Volendamse fans start de verkoop maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei en te koop bij de administratie van FC Volendam. Op de wedstrijddag zelf is het kopen van een ticket niet mogelijk.

"Feyenoord-fans kunnen via Feyenoord tickets voor de wedstrijd bemachtigen. Een entreebewijs kost €5,-. Er geldt een 1-op-1-regeling, waardoor het enkel mogelijk is om voor jezelf een kaart aan te schaffen. Een ticket voor iemand anders aanschaffen is dus niet mogelijk. Elke ticket wordt op naam geregistreerd, waardoor het tonen van een legitimatie verplicht is. Zonder legitimatie is het niet mogelijk om kaarten te bestellen. Ook reserveren is niet mogelijk. FC Volendam begrijpt dat deze situatie niet ideaal is, maar dient deze maatregel door te voeren ter bevordering van de veiligheid en sfeer in het Kras Stadion", meldt de Volendamse club op de clubwebsite.

Feyenoord zelf heeft nog geen bericht naar buiten gecommuniceerd over de kaartverkoop van de bekerfinale van het Onder 21 team.

Delen

Reacties

Leuker kunnen we het niet maken, wel lastiger...