headerpeeters-080524

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen 1 en Peeters verlengen samenwerking

Saskia

Feyenoord en Peeters hebben hun partnership opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2026-2027. De organisatie, die in België actief is op het gebied van het trainen van professionele werkhonden voor onder andere politie en leger, wil in ieder geval de aankomende drie seizoenen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij Feyenoord. Peeters is sinds het begin van dit seizoen actief als Partner van Feyenoord Vrouwen 1.

‘Met de steun van Peeters kunnen wij verder investeren in het vrouwenvoetbal bij Feyenoord’, aldus Manager Commerciële Zaken Dennis van Keulen. ‘Het feit dat Feyenoord een aantal seizoenen geleden is gestart met vrouwenvoetbal heeft een positieve uitstraling op club waardoor onder andere ook nieuwe doelgroepen zich aan Feyenoord binden. We zien het aantal Partnerships bij Feyenoord Vrouwen 1 door de jaren heen groeien. Peeters is een van deze gewaardeerde Partners en we zijn dan ook zeer content dat dit Partnership nu wordt opengebroken en uitgebreid. Een mooi teken van loyaliteit, hetgeen ook geldt voor de aanwezigheid van Peeters bij de wedstrijden. Ze zijn graag geziene gasten op Varkenoord en soms ook bij uitwedstrijden’.

‘We waren al erg blij dat we aan het begin van dit seizoen de mogelijkheid hadden om in te stappen als Partner van Feyenoord Vrouwen 1. Feyenoord zit namelijk al lange tijd in ons hart’, zo geeft CEO van Peeters, Glenn Peeters, aan. ‘Na een seizoen als Partner meegedraaid te hebben, willen wij de selectie en het vrouwenvoetbal bij Feyenoord nog beter en duurzamer ondersteunen en zijn we daarom heel trots dat we ons partnership hebben kunnen verlengen. We hopen nog lang met Feyenoord, en in het bijzonder met Vrouwen 1, samen te werken.’

Bron: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Tijd dat Feyenoord hun vrouwen team serieus gaat nemen.
Nieuwe content voor Feyenoord one?
Laat ze hun tijd en geld maar in de jeugd stoppen in plaats van deze onzin.
Dus omdat jij een lul hebt mogen vrouwen niet voor Feyenoord 1 spelen.
We leven in 2024 hoor.
Rare beredenering, maar niet iedereen hoeft even woke te zijn als jij. Uiteindelijk geef ik vooral om Feyenoord en dit kost meer geld dan dat het oplevert. Geld wat ook gestopt kan worden in de jeugd, wat je op termijn daadwerkelijk vooruit gaat helpen.
En zo kan je alles wel wegzetten als woke.
Feyenoord vrouwen hebben nu eigen sponsor en de vrouwen krijgt bijna niks aan in komsten.
Je doet me denken aan me opa die had ook van die bekrompen denkbeelden.
Anno 2024 zijn mannen en vrouwen gewoon gelijk, misschien dat jouw vrouw nog vastgebonden aan het aanrecht is?
Wel grappig dat je twee dingen totaal door elkaar haalt. Het feit dat ik het zonde vind dat Feyenoord hier geld in stopt, hoeft toch helemaal niks te maken te hebben met m’n algemene kijk op vrouwen of hun rechten?
Jij bent de gene die dit weg zet als woke.