maxresdefault-1

YouTube: Feyenoord.nl

In beeld

Klassieke versie 'Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag?'

Van de redactie

Feyenoord en het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) hebben elkaar wederom gevonden in de vorm van een gezamenlijke productie. Deze keer zijn ook supporters van de club erbij betrokken, met als doel het hele legioen warm te maken voor de wedstrijd van zondag tegen Go Ahead Eagles waarin de landstitel kan worden veroverd.

In de videoclip, die in en rondom De Kuip is opgenomen, staat het nummer ‘Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag?’ centraal. Het lied is tientallen jaren oud, maar werd dit seizoen nieuw leven ingeblazen door supporters en klonk vooral de laatste maanden van het seizoen massaal door het stadion. Speciaal voor het hopelijk naderende kampioenschap is het nummer in een klassiek jasje gestoken.

Onder begeleiding van de musici van het Rotterdamse orkest, zingen de supporters in koor het aanstekelijke refrein van het lied. Met deze unieke versie worden alle Feyenoorders warmgemaakt voor wat zondag een nieuw hoogtepunt moet worden in de rijke geschiedenis van de club.

Delen