rotterdam-vlag

De Feijenoorder

Grootste spandoek ooit in de maak [Update met video]

Van de redactie

Zondag zal voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles het grootste spandoek dat ooit in De Kuip worden ontrolt. Feyenoordsupporters hebben inmiddels een zeer gerespecteerd imago wat betreft het tonen van spectaculaire spandoeken. Met de landstitel in aantocht wordt voor de kampioenswedstrijd nog een keer flink uitgepakt.   

“Wij hebben wel eens vaker een groot spandoek gemaakt, toen in de bekerwedstrijd tegen die club uit de hoofdstad. Die was heel groot en deze wordt nog groter”, zo vertelt Douwe van supportersvereniging FSV De Feijenoorder tegenover ESPN. “Dit wordt ons grootste spandoek in ieder geval.”

Volgens Douwe was het een race tegen de klok. “We hebben dit in vier weken neergezet met een fantastische groep vrijwilligers. Dat zijn vier tropenweken geweest voor ons. Het zijn nu de laatste loodje. We gaan het halen op ons tandvlees, zoals ze dat zeggen.”

UPDATE:
Met dank aan de vele vrijwilligers wordt in De Kuip alles in gereedheid gebracht voor een spetterende sfeeractie. Hoe groot het spandoek is? Groot! Zie video hieronder.

Geniet jij ook van de spectaculaire sfeeracties. Steun FSV De Feijenoorder. Word lid!

Delen

Reacties

Bizar ! Ik hoop dat het mooi in beeld komt.
Zou het de hele Kuip omvatten!? Lijkt er verdacht veel op...
Wauw gewoon kippenvel πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽
Die in de binnenstad, op de foto hierboven was ook echt fantastisch. Ben benieuwd naar vandaag!
Ik al jarenlang (tientallen) voor Feyenoord, maar deze mensen zijn speciaal. Ik woon in Gelderland dus ik vind het te ver om deel uit te maken van deze actie, maar de supporters in Rotterdam en omstreken enorm veel respect en eerbetoon voor jullieπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Enorm respect voor deze mensen!
De mensen die dit allemaal voor elkaar krijgen zijn toppers, CL onder de spandoek-ontwerpers!