opkomst vuurwerk

VK Sportphoto

Nieuws

KNVB beboet Feyenoord voor schitterende opkomst

Dennis

De onafhankelijke aanklager betaald voetbal heeft Feyenoord bestraft voor wanordelijkheden in De Kuip tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ op 18 januari jl. Dit meldt de KNVB op haar website.

De Rotterdamse club ontvangt van de voetbalbond een geldboete van €7.500 voor wanordelijkheden door de Feyenoordaanhang. Het gaat hier om het afsteken van een niet geringe hoeveelheid vuurwerk.  

Bij de opkomst van de elftallen werden de stadionlampen gedoofd en tegelijkertijd op de Noordzijde fakkels afgestoken. Dit zorgde voor een schitterende sfeervolle opkomst.

Delen

Reacties

Belachelijk om hiervoor een boete te geven, dit was een feest, geen wanordelijkheden!
De KNVB is definitief de weg kwijt
Wat een onzin ... Het was een mooi opkomst ... En niemand gewond niemand kwaat gedaan... Steek die boete maar waar de zin niet schijnt...
En ja hou er vast rekening mee dat bij de kampioen wedstrijd het ook feest word naast de huldiging...
In Zeist zit echt een zielig stelletje.
Bah.
In Zeist zit echt een zielig stelletje.
Bah.
Zelf als Feyenoord organiseren is duurder dan 7500 euro?
Klopt, maar veiligheid is ook belangrijk.
Vuurwerk afsteken in een vak vol mensen die niet zomaar even een paar meter aan de kant kunnen, is per definitie onveilig.
Schitterende beelden. Feyenoord zou dit geheel zelf moeten organiseren en niet op de tribune plaats laten vinden in het kader van veiligheid en geldende regels. Daarmee haal je de 'noodzaak' ook weg voor supporters denk ik. Maar potverdikkie wat een mooie beelden zeg!
Nope! Vond helemaal niks, beetje rook en nog een boete erbij. Als ik vuurwerk of fakkels wil zien dan ga ik naar een vuurwerkshow en niet naar een voetbalwedstrijd
Nou, doen dan de volgende keer.
Makkelijk zeggen als je het niet zelf hoeft te betalen...
€7.500
Stuur maar een tikkie, ook gelijk voor de volgende 2 of 3 keer.
Schitterende ,indrukwekkende boete.
Ik vraag me af waarom er geen georganiseerd vuurwerk is vanuit Feyenoord. Het lijkt mij een geweldige manier om de feestvreugde te verhogen tijdens belangrijke wedstrijden. Helaas zie ik nog steeds mensen die vuurwerk afsteken zonder toestemming, wat zorgt voor onveilige situaties en overlast voor anderen.

Ik denk dat het belangrijk is dat er hard wordt opgetreden tegen het afsteken van vuurwerk zonder toestemming. Het is niet alleen illegaal, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Het kan leiden tot brandwonden, gehoorschade, en zelfs tot ernstige ongelukken.

Daarom zou ik willen pleiten voor een hardere aanpak van het afsteken van vuurwerk zonder toestemming. Er zouden meer controles moeten worden uitgevoerd en hogere boetes moeten worden opgelegd aan overtreders. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen veilig kan genieten van een voetbalwedstrijd zonder overlast te veroorzaken voor anderen.
Ze moeten die mafkezen eens een straf geven ze pakken alles af wat leuk en mooi is de doodstraf invoeren op de coolsingel ophangen
Prima.
Dan hangen we jou apart, ergens in Hillegersberg ofzo.
Steken we jou een fakkel in je hol en hangen we jou er ook heen
Zo, origineel zeg. Heb jij een anus fetisj ofzo, viespeuk?
Ging ervanuit dat jij dat lekker zou vinden eigenlijk. Jij bent een pyromaantje gezien je zo opgewonden raakt van een sneue fakkel.Gezien ik denk dat je van anale stimulatie houdt zou je dat wel erg lekker vinden zo'n hete fakkel in je reet
Je blijft het maar over kontgaten hebben. Ietwat vreemd.
Ach voor jou niet he je word er opgewonden van nep supporter😂😂😂
Zelden zo'n domme ******* als jij meegemaakt binnen Feyenoord. En dat zegt wat, aangezien ik al een wat decenniaatjes een seizoenkaart heb.
Met je smileys #homo
@fr020 heb je het nu over jezelf.die het geweldig vindt dat feyenoord boetes krijgt en n slechte naam krijgt.Dus jij vindt jezelf geweldig 😂😂😂😂😂😂😂😍ik vind je namelijk een zielig ventje die de naam feyenoord niet eens mag uitspreken
Ze moeten die mafkezen eens een straf geven ze pakken alles af wat leuk en mooi is de doodstraf invoeren op de coolsingel ophangen
Belachelijk, was geweldige actie. Nienand heeft last gehad van het vuurwerk
Blijft geweldig he om een ander mans geld uit tegeven.Dat is wat die idioten doen namelijk. Als je gaat zeggen dat niemand er last van heeft dan spoor je niet helemaal.wat dacht je van mensen met long problemen wat dacht je van brand gevaar. Hoe zou men het vinden om bij de mensen in huis vuurwerk aftesteken.Gewoon in de woonkamer.Aanpakken die handel dikke boetes geven die gasten stadion verbod erbij plus de boete die de club krijgt betalen.Kan je t niet betalen loonbeslag opleggen word dat lastig de schuldsanering in of je huisverboden als je die hebt.Word toch eens tijd dat dit aangepakt word net als die met spullen gaan gooien.
Haha wat een *** gedrag zeg... werk je voor de gemeente rotterdam ofzo? Met je loonbeslag e.d. ... je weet niet wat je ander toewenst joh.
Zulke mensen heb ik geen respect voor .Ze moeten het maar eens zelf voelen.De club moet dit ongedierte eens aanpakken.Als jij dit oke vind heb ik ook geen respect voor jou.de straffen zijn veeel te licht.Als dit soort straffen er zijn denken ze wel n x na.Gun ze zelf longproblemen toe en dat ze brandwonden oplopen.ze denken dat ze feyenoord zijn maar bezorgen de club schade toe.
Laat de gutmenschen lekker ook reageren joh. Gewoon negeren die hap.
Kan jij niet gewoon voor een andere club zijn .. neem er een uit de Jupiler League... Ga toch weg .. nep supporter... Zovaak is het niet .. en die neus verdiende het weet niet .. had hij niet mee moeten bemoeien... Of hebben we hier stiekem een neus tussen zitten ??? .
Ja, tot het een keer flink mis gaat en dan?
Daar denkt die ***** niet overna.Die clown zal er zelf wel met n fakkel bij staan.
Die knvb eikels mogen eerst zelf hun zaakjes wel is een keer op een rijtje zetten voor dat ze dit soort onzin boetes gaan geven.
Regels zijn regels.Ligt altijd aan een ander of niet.ze moeten die gasten snoei hard aanpakken.Als ze ook maar n beetje respect hebben voor de club dokken ze zelf die boete.Maar wel janken dat de sz duurder worden.Denk eens na dit heeft ook invloed wat voor sponsors je aantrekt
Dit is bijna bij alle clubs bestaat al jaaaaren ook in buiten land .. sommige dingen horen er bij .. en ja is het nou elke wedstrijd.. en elke keer boete ... Maar dat is niet zo en als je er zo laat van heb .. ga je toch niet kijkje thuis ...
Hoop dat er een keer brand uit breekt door een fakkel dan lekker de boel laten zitten.
Blijkbaar horen deze dingen er niet bij.Je krijgt er namelijk een boete voor.Dus nee.Je roept wel nep supporter dit en neus dat.Maar de club een boete aansmeren noem ik niet echt een echte supporter hoor.Sta je ook als een ****** met zo'n fakkel in je huiskamer.Paar potten bier op lijntje door je neus eeeeeeeueh .
Zoals. Dat tuig 40 jaar stadion verbod en n meldplicht.moete 5000 euro en de onkosten vergoeden
Belachelijk zeg, een bond van niks. Was alleen een sfeeractie.
Gewoon stoppen met vuurwerk op tribunes.
Gewoon stoppen met verbieden van vuurwerk op de tribune.
Gewoon mensen die vuurwerk keihard aanpakken stadion verbod boete van 5000 euro en de boete die de club krijgt betalen.Alles in 1 keer anders beslag op loon of inboedel.Anders verplichte schuldsanering .Misschien moet er eens wat gebeuren dat ze t snappen.
Het is dat iemand het zegt zonder verstand kan je ook niks aan doen ... Maar stop is met onzin poste ... Ga iets nuttigs doen ..
Als je je mede supporters in gevaar brengt en je club een boete aan smeert dan pas heb je geen verstand in je donder
Tot het mis gaat en dan.Kan je vertellen dat t fout kan gaan kan er over meepraten.
Zeker je oog een maat verloren aan een fakkel?
Nope niet verloren.Mijn vriendin heeft wel brandwonden er aan overgehouden op haar rug omdat er een ****** hem liet vallen.Zo achter op haar rug.
Oeii dat is erg .. oke die had dan echt een probleem... Maar heel vervelend.. maar dat is dus 1 z,n gek ... Die het verpest voor de rest ... Sterkte met je vriendin.... Dit kan echt niet .. maar voor de volgende keer toch een ander vak denk ??
Nou ze durft niet meer dus ik ga alleen .Is al n tijdje terug hoor dat sws.bedoel kan gewoon iets veel grotere boom gebeuren