jim-breeman-sports-photography-feyenoord-pec-zwolle-knvb-beker-3-1-35

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

KNVB Beker • Deze clubs kan Feyenoord loten in de kwartfinale

Van de redactie

Feyenoord heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB Beker. De Rotterdammers kenden een krankzinnige avond in De Kuip, waar het pas na strafschoppen NEC wist uit te schakelen. Feyenoord keek lang tegen een 0-2 achterstand aan en ontsnapte aan uitschakeling door vlak voor tijd twee keer te scoren. In een knotsgekke verlenging wisten beide ploegen nog tweemaal te scoren (4-4), waarna Feyenoord de strafschoppen beter nam (5-3).

Eerder plaatsten FC Utrecht, De Graafschap, sc Heerenveen, PSV en Spakenburg zich al bij de laatste acht van het bekertoernooi. Morgen komen daar de winnaars bij van de duels tussen FC Twente en Ajax, en ADO Den Haag tegen Go Ahead Eagles.

Zaterdag 11 februari vind de loting plaats voor de volgende ronde. De loting wordt uitgezonden op ESPN vanaf 22:30 in het programma De Eretribune.

De wedstrijden in de kwartfinale worden gespeeld op dinsdag 28 februari, woensdag 1 en donderdag 2 maart 2023.

Delen

Reacties

Nee, niet Katwijk of NAC bijvoorbeeld. Lees het artikel nog eens, daar staan alle potentiële namen genoemd.
Wat een k##### ten .wedstrijd. komennog goed weg.
Dat we goed wegkomen ben ik met je eens, dat je nooit 4 goals mag incasseren idem dito... maar ik heb genoten van deze wedstrijd, van de veerkracht, van de wilskracht, van het spektakel. Dit team straalt plezier uit en is dat niet waarvoor we allemaal ooit hebben willen voetballen? In ben echt niet blind voor de fouten, maar ik geniet van ons Feyenoord!
Ze stralen plezier uit? Hadden ze misschien gedaan bij een 2-0 voorsprong. Nu in ieder geval niet. En met zoveel gemiste kansen en tegendoelpunten, kan je ook geen plezier uitstralen. Ze zullen zich ongetwijfeld geërgerd hebben, en ze zullen balen dat ze een verlenging nodig hadden voor de winst, met het ook op zondag. Gelukkig zijn ze in ieder geval wel door; dat is een feit waarin iedereen plezier heeft.
Wateenkneuter krijgt er ook wel echt veel om z’n oren zeg. Het is dat hij een penalty stopt. Maar nu al 6 goals tegen in twee wedstrijden met misschien 10 schoten op goal? Verlang haast weer naar Marciano.