Ronald Koeman - VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Koeman kiest voor Bart Verbruggen onder de lat van Oranje

Moreno

Justin Bijlow gaat de komende interlandperiode het doel van het Nederlands elftal niet verdedigen. Bondscoach Ronald Koeman kiest niet voor de doelman van Feyenoord, maar voor Bart Verbruggen. 

“Ik heb vanochtend met keepers gezeten en gezegd wie gaat keepen. Dat wordt Bart Verbruggen”, maakte de bondscoach duidelijk. Koeman is tevreden over de drie geselecteerde keepers. “Deze groep keepers komt dicht bij de ideale situatie op dit moment.”

De oud-trainer van Feyenoord onderbouwt zijn keuze voor Brighton-keeper Verbruggen. “Bart heeft het in oktober goed gedaan. Ik vind het logisch op basis van de afgelopen twee wedstrijden dat Bart keept. Je wilt toe naar rust achterin, zeker met keepers. Het is gek om de laatste vier periodes elke keer een ander op doel te hebben.”

Dat Verbruggen nu de voorkeur krijgt, zegt niks over de volgende interlandperiodes. “In maart, en hopelijk op het EK kijken we weer wie er dan het best in vorm is”, aldus Koeman, die niet het idee had dat het een grote klap was voor Bijlow. “Ik heb niks aan hem gemerkt.”

Delen

Reacties

Even.......

Ik ben ook blij met Justin. Hij doet het voor mij goed. Maar wel even nuance aanbrengen.

Kijk voordat je gaat bashen even hier. https://www.transfermarkt.com/justin-bijlow/verletzungen/spieler/315121

Ik hoop dat de link mee gaat komen. Anders even naar transfermarkt.c*m gaan en kijken hoe vaak onze keeper eraf lag. Die cijfers liegen niet hoor. Justin is vaak out, en gelukkig hebben we Timon die het ook goed doet.

Vroeger had je een website waar je kon kijken naar Arjan Robbe of hij een blessure had. Als Justin zo doorgaat krijgt hij er misschien ook eentje, wat ik hem niet gun.

Dan naar Verbruggen. Stopte februari 5 out of 5 pingels in een Europese wedstrijd. Dan ben je ook geen watje. En deed het voor Holland zeer zeker niet slecht. En heeft 1 wedstrijd gemist in zijn carrière wat ik zie door een virus. Dat is een schril contrast met Justin. Dus ja, ik begrijp het vraagstuk onder de lat bij oranje wel.

Justin zal zijn stinkende best moeten gaan doen om eerste keeper te gaan worden. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden maar vrees wel voor zijn positie onder de lat, wat ook beter is voor ons zodat hij daar geen blessure gaat oplopen wanneer hij er niet in staat.
Mooi zo. Geen risico's met dat kl*te interlandvoetbal.
We kiezen voor rust dus dan maar niet de beste keeper in het doel.......right!
Die dikke kakker snapt er echt niks van.
Koeman beslist uiteraard. Maar Bylow is veel beter. Op dit moment is hij fit. De beste keeper moet altijd spelen. Zo beslist onze trainer ook. Helder en eerlijk. Ach laat ook maar . Niet spannend dat Nderlands elftal. Next.
Spullen pakken en weer terug naar Feyenoord.
Bijlow krijgt hier de rekening gepresenteerd voor al zijn blessures. Hij heeft (nog) niet de statuur dat hij sowieso de nummer 1 is en moet nu achteraan aansluiten.

Hij mag hopen dat Verbruggen niet veel zal spelen bij BHA.
Statuur en blessures? Blessures zijn genezen en daarom heb je ook twee teservekeepets dus das nonsens.
Dan Brighton..die schat jij hoger in dan Feyenoord? Tsja dat kan...
Brighton doet het ook goed in de CL.
Doet Feyenoord het dan goed in de cl? Staan 3e??? Misschien terug naar de realiteit komen??
Reële blik op Celtic uit en Atletico thuis. Moet kunnen dus ja het onderling verschil met 1 en 2 is nihil dus netjes gedaan tot nu toe.
Verbruggen speelt maar de helft van de tijd om dat zijn trainer ook de keepers rouleert. Daarom vind ik het blessureverleden van Bijlow in zeker zin ook een flauwekul argument. Ik begrijp dat Koeman een bepaalde continuïteit wil maar om dan voor een keeper te kiezen die niet eens onbetwist nummer één is bij zijn eigen club...
5 competitie wedstrijden, 7 in totaal dit seizoen, 9 tegentreffers. Daar moet Bijlow dan voor banken.