team-feyspa

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "De trainer had niks gezegd over Ajax, we zijn klaar voor woensdag"

Van de redactie

Feyenoord heeft de stadsderby tegen Sparta met 1-3 gewonnen. De ploeg van Arne Slot heeft, na het gelijkspel van concurrent Ajax (0-0 bij Go Ahead Eagles), de voorsprong in de eredivisie uitgebreid naar 8 punten. Aanvoerder Orkun Kökcü sprak na afloop met ESPN over het duel. 

De spelers van Feyenoord was voorafgaand aan de wedstrijd niet op de hoogte van het gelijke spel van Ajax in Deventer. "We wisten het echt niet, de trainer had ook niks gezegd in de kleedkamer. Hij zei in de rust al 'nu kunnen jullie iets heel moois neerzetten vandaag'. Nu pas begrijp ik wat hij bedoelde", glimlacht Kökcü. 

"We komen op voorsprong, maar hoe die tegengoal valt, mag echt niet. Timor pakte de penalty goed, dat was wel een wake up call voor ons. We moeten nu doen wat we al het hele seizoen doen, het bekijken van wedstrijd naar wedstrijd. We moeten nog steeds elke wedstrijd alles geven en niet verzaken, anders krijgen we het gewoon moeilijk", aldus de aanvoerder van Feyenoord.

De eerstvolgende wedstrijd is de halve finale van de KNVB Beker in eigen huis tegen Ajax. "We strijden nog mee om drie prijzen. Voor elke prijs willen we het hoogst haalbare, dus ook in de beker. We zijn klaar voor woensdag", sluit hij af. 

Delen

Reacties

Knvb heeft de scheids aangesteld die Feyenoord al twee keer genaaid heeft tegen nec en psv. Blijkbaar willen ze de ajaxisten in de finale.
Wie van de 3? Gewoon alle 3 op een rij!!!
Kom op he jongens. Jullie kunnen 't. En dan samen blijven incl de trainer om volgend jaar iets moois neer te zetten in Europa. 💪🏆