kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Dekt de lading en past bovendien beter bij mij"

Van de redactie

Feyenoord ondersteunt de boodschap achter de One Love-actie van aankomend weekend. Dat laat de club weten op haar website. Orkun Kökcü zal zondag tijdens de Klassieker een aangepaste aanvoerdersband dragen.

Kökcü zal een de aanvoerdersband dragen die hij altijd draagt, in de kleuren van de Rotterdamse vlag. De band krijgt een toegevoegde tekst met de zin ‘respect, voor iedereen’.

Kökcü zegt zich prettig te voelen bij deze invulling. “Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan de achterliggende boodschap van deze actie, namelijk een statement tegen racisme en discriminatie”. 

“De tekst op onze aanvoerdersband, die ik ook zondag weer met trots zal dragen, dekt voor mij beter de lading en past bovendien beter bij mij”, zo ligt de aanvoerder toe. 

Delen

Reacties

Typisch dat de One Love band er voor staat dat je altijd jezelf mag zijn, Kökcü nu zichzelf is en hij van alle kanten wordt aangevallen.

Blijkbaar mag je alleen jezelf zijn als dit beeld past bij de “One Love-gemeenschap”.
Omdat hij dus een van de redenen is dat deze actie zo brood nodig is
U slaat de spijker op zijn kop, ik had het niet beter kunnen verwoorden
Volgens mij droeg de aanvoerder van Excelsior vorige keer ook zoiets met 3 keer het woord RESPECT op de band. Daar kwam toen ook een hoop gezeik over. Vooral omdat zijn eigen verhaal in de media over het waarom niet zo sterk was. Hopelijk pakt dat deze keer anders uit, maar ik ben er bang voor...