kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü draagt speciale aanvoerdersband voor Turkije

Ference

Orkun Kökcü zal vanmiddag in en tegen Heerenveen aantreden met een speciale aanvoerdersband. Met deze band wil hij aandacht vragen voor de ramp die zich heeft voltrokken in Turkije en Syrië.

Op de band staat de tekst 'Kalbim, aklım, fikrim ülkemle'. Naar het Nederlands vertaald: 'Mijn hart, mijn hoofd en mijn gedachte zijn met mijn land'. 

Na de gewonnen bekerwedstrijd tegen NEC afgelopen woensdag liep Orkun Kökcü ook met een Turkse vlag. Dit om aandacht te vragen voor het leed dat zich heeft voltrokken in het land waar hij voor uitkomt.

Doneren kan via Giro555.

Delen

Reacties

Toch blijft het jammer dat HIJ de one love band niet durfde te dragen omdat landgenoten van zijn vaderland **** s niet erkennen. Wel goed dat hij aandacht voor de ramp vraagt giro 555.
Eduard en jij noemt je een mens zeker! Hoop dat je zelf onder puin ligt met Je belachelijke reacties… wat heb jij voor je vaderland gedaan buiten het promoten van je one love band gevoelige snaar meid haha 😆
Hartstikke mooi gedaan, ook de minuut stilte. En nu weer normaal.
Prima enndan veilen voor het goede doel
Leer jij maar eerst typen en schrijven met je boeren harses
Hou toch op man! Die jongen zijn land heeft net een enorme ramp gehad en jij zegt dat het belachelijk is! Schaam je dood!!
Nee zulke mensen zijn haat zaaiers kennen dat gevoel niet. Mits dat ze zelf onder puin liggen bah bah gevoelloze haters racisten
En jij noemt je een mens zeker vieze racist!