Orkun Kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü genomineerd voor Talent van het Jaar

Van de redactie

Feyenoord middenvelder Orkun Kökcü is genomineerd voor de Eredivisie Talent van het Jaar Award. Dat maakte ESPN dinsdag bekend. De andere genomineerde voor de prijs zijn Jurriën Timber (Ajax), Jørgen Strand Larsen (FC Groningen) en Loïs Openda (Vitesse).

Orkun Kökcü wist vorig seizoen te laten zien waarom hij als groot talent wordt beschouwd. Zijn eerste volledige seizoen bij Feyenoord bekroonde hij met een finale in de Conference League en een status welke past bij het dragen van rugnummer 10. Met zeven goals en negen assists in 32 competitieduels had de middenvelder een belangrijk aandeel in het team van de Rotterdammers.

Oud Feyenoorder Luis Sinisterra is genomineerd voor de Speler van het Jaar Award. De Colombiaan, welke voor een recordbedrag is verkocht aan het Engelse Leeds United heeft concurrentie van Jurriën Timber, Noussair Mazraoui en Cody Gakpo voor de prijs.

De 'Eredivisie Awards' worden 30 augustus live uitgezonden op ESPN.

Delen

Reacties

Espn is met alle ex Ajax spelers zo duidelijk waar hun voorkeur naar uit gaat
In mijn mening was Kökcü vorig jaar helemaal geen talent meer, heeft al meerdere seizoenen een basisplaats alleen dit jaar kwam het pas eruit. Een talent van het jaar moet in mijn mening dan iemand zijn die vorig jaar pas een vaste waarde voor een team is geweest. Dan zou een Timber de prijs eerder verdienen dan Kökcü.
Als ze Timber hebben geselecteerd voor talent van het jaar en speler van het jaar, is de kans groot dat hij sowieso talent van het jaar wordt.
Als je de tekst van espn leest is de keuze al duidelijk hoor.
hij gaat hem pakken denk ik meerdere malen speler van de maand geweest.
Hij zal de prijs pakken. En vervolgens voor 14,5 miljoen verkocht worden en je hoort half Nederland dan zeggen dat het een fair price is