Kökcü gewisseld in de rust, Szymański en Trauner winnen laat

Ference

Vanavond kwam het bovenstaande Feyenoord-trio in actie. Kökcü, Szymański en Trauner mochten allen in de basis starten voor hun land. Hierbij een kort overzicht van de prestaties.

Turkije 2 - 1 Schotland:

Over onze aanvoerder valt weinig bijzonders te melden. Na 45' minuten werd Kökcü gespaard en mocht hij achterblijven in de kleedkamer. Aanstaande zaterdag (19 november) komt Turkije wederom in actie. In eigen huis speelt het dan tegen Tsjechië. Een oefenwedstrijd waar weinig eer te behalen valt, aangezien Turkije niet te zien zal zijn op het WK.

Andorra 0 - 1 Oostenrijk:

Gernot Trauner mocht 90 minuten blijven staan bij Oostenrijk. Ondanks een zeer duidelijk overwicht voor de Oostenrijkers, scoorden zij pas laat het openingsdoelpunt. Arnautovic haalde in minuut 87' de Oostenrijkse winst binnen. Trauner hield daarnaast dus ook 'de nul'. Zondag speelt Oostenrijk een thuiswedstrijd tegen Italië. Ook voor deze twee landen geldt dat zij niet terug te vinden zijn in Qatar.

Polen 1 - 0 Chili:

Ook deze wedstrijd werd beslist met een laat doelpunt. In minuut 85' opende Piatek de score. Szymański begon eveneens vanaf de aftrap en mocht de wedstrijd uitspelen. In tegenstelling tot Kökcü en Trauner, is Szymański wel te bewonderen op het WK. De Polen spelen geen oefenwedstrijd meer voordat zij hun toernooi starten tegen Mexico op dinsdag 22 november, 17:00 uur.