yv2023416yv2023416a1b01762

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Ik haal er gewoon kracht uit, misschien wel meer dan normaal"

Ference

Na afloop van de negende achtereenvolgende eredivisie-overwinning kwam Orkun Kökcü voor de camera's bij ESPN. Hij vond dat Feyenoord het zichzelf makkelijker had kunnen maken door de wedstrijd eerder in het slot te gooien. Toch werden er wederom drie punten gepakt en kon Kökcü eventuele zorgen om een blessure wegnemen. 

Het leek een vrij probleemloze middag voor Kökcü en zijn ploeg: "Ik moet zeggen, we hadden wel overwicht de eerste helft, maar er zijn ook momenten in de eerste helft dat we onze kansen niet afmaken en dat zij kansen krijgen. Het was dus niet dat we rustig zaten in de rust, we moesten scherp blijven en de tweede helft goed beginnen en dat hebben we uiteindelijk wel gedaan. Uitendelijk een goede overwinning en nu kunnen we op donderdag focussen." 

In de tweede helft zat Kökcü op het gras met een pijnlijke enkel, nadat hij verkeerd terecht kwam na een luchtduel. Tot geruststelling van velen kon de aanvoerder de meeste zorgen wegnemen: "Ja het gaat goed met mijn fitheid, ik kreeg een tik in de tweede helft op mijn enkel, maar uiteindelijk viel het wel mee." Dat Kökcü momenteel ook nog meedoet aan de Ramadan zien we nauwelijks terug in zijn spel: "Nee, ik haal er gewoon kracht uit, misschien wel meer dan normaal. 

Ook vandaag wilde de aanvoerder niet te vroeg juichen wat betreft een eventueel kampioenschap: "Het ziet er goed uit, we staan eerste en acht punten voor. Een paar weken nog echt vollop gaan en dan kan het beslist zijn."

Delen

Reacties

Heel het elftal op wedstrijddagen niets te eten geven. Worden ze misschien wel nog feller van ;-)
Zo is het op naar donderdag en weer door! Schrok wel even doen hij bleef liggen