team

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Ik hoop dat iedereen deze wedstrijd volgende week weer vergeten is"

Van de redactie

Feyenoord heeft zaterdagavond een zwaarbevochten overwinning geboekt op FC Groningen (1-0). De Rotterdammers scoorde wederom in de laatste fase van de wedstrijd waarbij Oussama Idrissi de matchwinner was in Rotterdam-Zuid. Na het duel sprak aanvoerder Orkun Kökcü voor de camera's van ESPN.

"We hadden veel balbezit, maar creëren weinig kansen en zij maken er ook wel een klote wedstrijd van door de hele tijd tijd te rekken. Maar eigenlijk net als tegen Heerenveen is 1-0 voor ons voldoende. We zitten nu in een fase van de competitie waarin we gewoon de punten moeten pakken," begint Kökcü.

Ondanks het moeizaam creëren van kansen bleef het geloof in een overwinning wel bij de Rotterdammers. "Sinds de winterstop scoren we bijna elke slotfase wel, dus het geloof is niet weg geweest," aldus de aanvoerder van Feyenoord. "We hebben genoeg wedstrijden gewonnen waarin we wel goed voetbalde en in wedstrijden zoals deze moeten we gewoon de drie punten pakken. Ik hoop dat volgende week iedereen deze wedstrijd weer vergeten is."

Delen

Reacties

De hele top 4 heeft maar met 1-0 gewonnen, dus we zijn in ieder geval niet de enige die moeizaam winnen...
Het was niet goed, allesbehalve.
Maar eerlijk is eerlijk we leggwn als fans de lat (terecht) steeds hoger.
Ik heb zoveel seizoenen gezien waarbij dit het hele seizoen het niveau was....
Eerlijk gezegd hoop ik dat deze wedstrijd als voorbeeld wordt gebruikt in de wedstrijdbespreking tegen Volendam, ook een kelder ploeg die in de lift zit met een goed systeem, verder zijn de dode spel momenten van Volendam ook tricky.

Die zgn kleintjes verkopen hun huid tegen Feyenoord duur, tuurlijk is de winstkans groter maar ben bang dat het tot het einde van het seizoen knokken blijft, tegen busparkerende, tijdrekkende en gluiperig counterende ‘kleintjes’.
Geen zorgen, deze vergeten wij graag. En... de komende weken zullen alle wedstrijden niet om aan te gluren zijn. Typisch Feyenoord. Op naar de volgende marteling.
Het was inderdaad niet best, maar ze geven het niet op.
Dat is veel waard en inderdaad, volgende week weet niemand meer hoe je deze 3 punten hebt gehaald.