lotingajaxh-web

Nieuws

Feyenoord loot Ajax in halve finale TOTO KNVB Beker

Ference

Feyenoord weet wie het moet verslaan voor een plek in de finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers zijn zaterdagavond via de loting namelijk gekoppeld aan Ajax. 

Feyenoord speelt deze Klassieker in de halve finale van de beker in de eigen Kuip. De wedstrijd zal worden afgewerkt op dinsdag 4 april, woensdag 5 april of donderdag 6 april. Meer informatie hierover volgt later. 

De ploeg van Arne Slot bereikte de halve finale na een 0-1 uitoverwinning tegen SC Heerenveen. De club uit de hoofdstad plaatste zich ten koste van De Graafschap voor de halve eindstrijd. In De Vijverberg won Ajax met 0-3. 

Het andere duel dat uit de loting kwam is SV Spakenburg - PSV. De winnaars van de halve finales stromen door naar de finale van de TOTO KNVB Beker, die op 30 april in De Kuip zal worden gespeeld. 

Delen

Reacties

Ik begrijp werkelijk niet waarom 1908.nl een aantal schandelijke reacties niet verwijdert. Wat zitten er toch schofterige, domme lieden op fora die zich ook nog Feyenoordfan durven te noemen. Rrrrt, weg met die dommerds.
Ik hoor verhalen dat een seizoenskaart geen voorrang geeft op wedstrijden in deze fase van de beker? Is het werkelijk vrije verkoop of kan ik mn stoeltje terug kopen?
Ben er 100% van overtuigd dat dit gemanipuleerd is. Finale Feyenoord-Ajax zou een ramp voor de KNVB zijn. Dan kan Jan Joost met zijn Ajax hoofd (Pelle = held) zeggen wat ie wil.
Hoe zit dat met uit publiek dan?
Lekker weg laten dat schijtvolk uit Amsterdam.
Chris, wat een walgelijke tekst kraam je hier uit. Zulke uitlatingen kunnen echt niet als je ook maar een heeeeel klein beetje van de geschiedenis hebt begrepen.
Je reactie is al triest, maar dat je ook nog duimpjes krijgt...............
Precies, had iedereen kunnen bedenken, al had ik verwacht dat we uit zouden moeten als het werkelijk een vooropgezet plan was …

Komt de KNVB wel erg goed uit natuurlijk.
Zeker. Ze hebben naar mijn mening té nadrukkelijk uitgesproken niet op een Klassieker in de finale te hopen.
Afslachten dat vieze volk uit Amsterdam