kokcu

VK Sportphoto

Europees

Kökcü: "Ik sta hier met een klotegevoel"

Van de redactie

Feyenoord heeft donderdagavond niet kunnen winnen in de eerste wedstrijd van de achtste finale om de UEFA Europa League van Shakhtar Donetsk. In Warschau kwam de ploeg van Arne Slot op een 1-0 achterstand. Ezequiel Bullaude kopte de Rotterdammers in de slotminuten op gelijke hoogte. Aanvoerder Orkun Kökcü sprak na het duel voor de camera's van Veronica. 

"We waren de bovenliggende partij, maar hebben het niet kunnen afmaken met onze kansen. Dus ik sta hier met een klotegevoel", begint Kökcü. "Elke week maken we het onszelf moeilijk, daar moeten we echt vanaf. We speelden wel makkelijk, maar ik denk toch dat we dachten dat het wel makkelijk zou gaan. Daarna krijg je weer een tegengoal uit een standaardsituatie. We komen wel weer terug, maar je moet elke keer na een achterstand terugkomen."

"Je merkt wel dat het anders is, maar in de wedstrijd is iedereen gefocust op het voetbal. Thuis in De Kuip hebben we altijd het vertrouwen, maar het is wel zuur dat je hier niet met een overwinning van het veld stapt", sluit de aanvoerder van Feyenoord af.

Delen

Reacties

Nog geen reacties