Primeur Bevestigd
kokcu-benfica2

KayneKVisuals

Transfers

Kökçü kan vijf jaar tekenen; clausule van 120 miljoen in aanmaak

FeyenoordTM

Nadat vanmorgen bekend werd dat Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü een verbaal akkoord bereikt heeft met SL Benfica, brengen ingewijden deze site verdere details over de mogelijke deal.

Indien Feyenoord en Benfica het eens worden over de transfersom, kan Kökçü in Lissabon een tot medio 2028 lopend contract ondertekenen. Bij een akkoord tussen de clubs ziet Kökçü een verdrievoudiging van zijn Feyenoord-salaris tegemoet. In de Liga Portugal kan Kökçü met rugnummer tien gaan spelen.

De clubleiding van de Rotterdammers wenst, met doortastende belangstelling van Manchester United en Liverpool in het achterhoofd, een bedrag van 40.000.000 euro aan de transfer van Kökçü over te houden. Bij een lager bedrag stuurt algemeen directeur Dennis te Kloese aan op een fors doorverkooppercentage. Hierbij moet gedacht worden aan een doorverkooppercentage tot 25%.

Het openingsbod, waar Benfica momenteel mee over de brug komt bij de clubleiding van Feyenoord, bedraagt een bedrag van minimaal 30.000.000 euro. Daar bovenop komen variabelen, maar dat is nog niet alles. Benfica wenst een releaseclausule in het contract van de Turks international op te nemen ter waarde van maar liefst 120.000.000 euro. Die clausule is gelijkwaardig aan de clausule die afgelopen winter door Chelsea bij Benfica getriggerd werd voor Argentijns wereldkampioen Enzo Fernandez.

De keuze van de captain van Eredivisiekampioen is helder; mede dankzij het vertrouwen van de trainer, de speelwijze van de Portugezen, de formatie én de hereniging met Fredrik Aursnes ziet hij in SL Benfica de volgende stap in zijn carrière weggelegd. Kökçü kan voor de Benfica een inkomende recordtransfer worden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Helemaal geen gekke move, als je er over nadenkt.

* Hij komt terecht bij een zeer goed draaiende club, landskampioen en tot de kwartfinale CL gekomen
* Hij wordt gehaald door een trainer die de Nederlandse competitie goed kent en Kökçü dus op waarde kan schatten
* De trainer doet het daar uitstekend (ongekend hoog aantal punten per wedstrijd) en zit daardoor stevig in het zadel
* Hij komt samen te spelen met Aursnes, die hij al kent en waar hij uitstekend mee kan samenspelen
* Veel spelers worden beter bij (het huidige) Benfica en groeien snel in transferwaarde.
* Benfica is een uitstekende springplank voor de Premier League en verkoopt veel spelers voor topbedragen.

Zaak voor DtK om een stevige doorverkoopclausule af te dwingen, en dan kan het best eens uitpakken als een hele lucratieve transfer
@FTM hoeveel procent van het inkomende bedrag kan Feyenoord direct herinvesteren in nieuwe aankopen?
@FTM is Liverpool wat voor Kokcu? Er
gaat een centrale middenvelder weg.
Als je op Twitter onder Benfica kijkt dan zie je dat supporters van andere clubs zeggen dat hun clubs Abel Geertruida en Santi voor GBP 15 mio. We krijgen echt de naam dat we goedkoop verkopen zo
. Een andere supporter zegt over Kokcu 25 mio + bonus 5 en 25 % dat het “ a bargain “ is
Benfica zet alles op alles om hem binnen te halen dan moet Feyenoord vast houden aan 40 miljoen. Die happen graag toe.
ik hoor bedragen tussen de 25 en 30milj , dit is ronduit belachelijk , blijkbaar leren ze het nog steeds niet
Kan het niet zijn dat deze bedragen vanuit de club genoemd zijn zodat straks mensen blij zijn met het resultaat als het minder als 40 miljoen wordt?
Benfica is een stap hoger voor Kokcü. De club speelt ieder seizoen Champions League en dat al seizoenen lang. De Portugese competitie is groter en sterker dan de Nederlandse competitie. Scheelt minder dan vroeger, maar is nog steeds zo.

Mensen vergeten snel dat Feyenoord jarenlang onderaan de lijst stond wat betreft winst halen uit transfers. Jarenlang is er verlies gemaakt. Sinds vorig seizoen wordt er winst gemaakt en dit seizoen ziet het er ook goed uit als Kokcü inderdaad voor minimaal 30 miljoen euro verkocht wordt.
Dat ben ik helemaal eens. In de top is de Portugese competitie. Dus wel een goed overwogen stap.
Ze zullen alleen nooit de CL winnen ( wij ook niet) en Kokcu wil nog meer prijzen pakken. Dat wordt dan alleen de kampioenschap daar
Maar ieder seizoen Champions League spelen is al heel wat. Hopelijk gaan we als Feyenoord zijnde volgende seizoen weer de Champions League in want ik heb maar 3x meegemaakt dat we Champions League speelde. Daar komt nu een 4e keer bij (1993, 2000, 2017 en 2023).
Tuurlijk zou het mooi zijn om structureel mee te doen om CL plaatsen. Als de vloek van Guttmann echt bestaat zal Benfica nooit de CL winnen ;)
Klopt niet. Alleen Benfica, Porto, Sporting en Braga zijn sterk. Rest stelt weinig voor en eindigt bijna altijd op minstens 15-20 punten achterstand vd nummer 4.
Dus Kökcü gaat van 8 topwedstrijden per jaar naar 6. Bovendien is onze middenmoot sterker dan daar. Nederland heeft Portugal niet voor niks ingehaald op de Uefa ranglijst. Omdat hun nr 5 en 6 te zwak zijn en dus Europees snel uitgeschakeld worden. Volgend jaar is alleen de kampioen daar verzekerd van CL poulefase.

Conclusie: Benfica en Portugal is geen sportieve verbetering voor Kökcü.
@FTM ik hoor steeds dat 30 mljn genoeg zou zijn omdat het vergelijk met D. Van de Beek niet gerechtvaardigd is omdat hij champions League heeft gevoetbald.

Echter is het een feit dat de markt destijds anders was en er minder voor spelers werd betaald dan nu. Daarnaast is Kokcu onze aanvoerder die (volgens de media) een minder sterk elftal op jonge leeftijd bij de hand neemt en kampioen ‘maakt’. Inmiddels zowel in de conference League als de Europa League zijn stempel weet te drukken bij potten met tegenstanders die ook niet de minste zijn.

Ik kan dan die 30mljn niet helemaal rechtvaardigen. Hoe kijkt het technisch orgaan hier tegenaan binnen Feyenoord?
Kunnen we Kokcu niet aan die Arabieren aanbieden als jonge Messi voor een schappelijke 160 mil.
30 mil terwijl ze denken hem voor 120 door te kunnen verkopen is een lachertje.
Iemand ooit gedacht aan Kokcu gewoon een salaris verhoging aan te bieden en bij te tekenen? Waar halen we een betere of gelijkwaardige speler voor 30 miljoen vandaan?
Kansloos. Orkun Kokcu zit in een fase van zijn carrière dat hij wil vertrekken. Zou je hem met een hoog salaris bod overreden om te blijven dan heb je volgend.seizoen een speler die liever ergens anders wil spelen.
Bovendien creëer je een te groot salaris verschil binnen je selectie.
Niet doen dus. Gun hem zijn transfer en strijk een mooie vergoeding op. Ga als vrienden uit elkaar.
Las dat Hansen Diomandé van Nordsjaelland had gescout maar dat het moeilijk onderhandelen is met die club vanwege contacten met de club uit Amsterdam. Weet je daar meer van?
En klopt het dat Slot niet houdt van Afrikaanse spelers, omdat hij vindt dat ze voetbalintelligentie missen?
En als het klopt dat er zo moeilijk te onderhandelen is met Nordsjaelland, waarom zit Bjarne Hansen daar dan zo vaak op de tribunes?
1 zerrouki was goed vandaag. Heb op hem gelet, vertrouwen in , 2 Pepi , graag of niet. Dan Danilo houden en een nog betere buitenspeler halen voor t geld wat je bespaart 3 liever 2 miljoen minder overhouden aan kokcu en straks met een zo goed als complete selectie voorbereiding beginnen
Je mist Gimenez de eerste 2 CL wedstrijden, daar moet je op voor anticiperen.
Intern weten ze ook wel dat je met Danilo niet de CL in kan, er zal sowieso een spits bij komen die tevens klaargestoomd kan worden om Gimenez op te volgen volgend jaar zomer.
Inderdaad,, met Danillo wordt het helemaal niets in de CL. Eerste ronde al meteen naar huis. Mss was 2e ronde proberen te halen, de investering in Pepi wel waard.
Zo is het. Met Zerrouki worden we sterker. Laat psv dan maar de hoofdprijs betalen. We komen nog wel met een andere speler. Kijk gewoon eens wat er gebeurt. We hebben een prima selectie. Nu al Zerrouki, Van de Belt erbij en weet Zsymanski. Club is prima bezig. Kokcu wordt ook niet voor een appel en een ei verkocht. Al denken sommigen dat wel maar hebben totaal geen kaas van zo’n proces gegeten.
Pepi naar psv🤣 die snapt er niet veel van mooi oprottenn douvikas een optie?
Rustig aan he. Slot was ook voor 95% zeker naar Tottenham, en daar zat onze Rutger ook 95% naast. Dit soort geruchten komen ook gewoon in het belang van de onderhandeling naar buiten.
EXCL: USMNT talent Ricardo Pepi is closing in to join PSV Eindhoven. The price has been set and Augsburg know the wish of the player. 🚨⚪️🔴 #PSV
Nou lekker dan! Kan ook niet anders als we pas als de trainer terug komt van vakantie gaan kijken wie we willen halen
Pepi naar psv volgens Romano dat is balen
Of zo goed als naar psv

EXCL: USMNT talent Ricardo Pepi is closing in to join PSV Eindhoven. The price has been set and Augsburg know the wish of the player. 🚨⚪️🔴 #PSV

Direct talks to take place in the next days with Augsburg in order to get the deal done.
Kokcu blijft, let op mijn woorden...
Blijf het grappig vinden hoe mensen denken dat Benfica geen stap omhoog is. Benfica speelt goed voetbal, met Aursnes naast hem speelt het vertrouwt, coach wilt hem al ruim een jaar. Daarnaast wonnen ze rustig de CL groep met PSG en Juventus.

Voor kokcu is dit juist een goede tussenstap, wellicht na één of twee jaar door naar de absolute top.
Benfica zelf is een stap omhoog maar de competitie is gewoon niks.
Mooiste competitie voor orrie zou Duitsland zijn.
Hij is wellicht niet goed genoeg voor ons maar zit sp er ma te kijken maar die japanner saito is een aardige voetballer
Fysiek inderdaad veel te licht. Zeker nu Feyenoord de CL in gaat.
Liever Kitolano, prima speler dat
Echt goed. Sterk, snel en loopvermogen.
Prima vervanger van Kokcu naar mijn mening
Blijf het raar vinden dat je rond de 30 miljoen wilt betalen voor een speler waar je zelf bij doorverkoop en prijskaartje van 120 miljoen aan hangt.
Kan niet anders dan dat er met Orkun is afgesproken dat Feyenoord hem voor een lager bedrag laat gaan mits hij zou blijven in de winterstop. 25-30 miljoen is mager voor een speler zoals hij. Alvarez zie ik zomaar voor minimaal 40 miljoen vertrekken en dat is niet zo’n bepalende speler als Orkun. Verkopen en Feyenoord wordt stapje voor stapje beter, maar onderhandelen moet echt stappen beter.
waarom zou Kokcu zelf weg willen in de afgelopen winterstop?
Het heeft geen zin om onze spelers met spelers van Ajax te vergelijken. Ajax heeft een andere status, Alvarez heeft CL gespeeld, dat weegt toch anders. De zelfde speler is ook meer waard na 50 wedstrijden basis bij Bayern München vs Dortmund. Aan Feyenoord om dit gat verder te verkleinen, na een goed CL jaar zijn we weer een stap dichterbij
30 milhões de transferência por 80% do passe, 3 milhões de salário líquido e contrato até 2028.
Cláusula de 120 milhões.
Gewoon 100% voor 40 miljoen. En zie maar of je hem ooit verkoopt. Die clausule is gebakken lucht.
25 tot 30milj is zwaar belachelijk
Benfica lacht zich weer kapot.die gaat zkr niet verkocht worden voor 120 miljoen.en dan bedrag 25 a 30 miljoen.Nou schiet lekker op.
Even allemaal samen huilen. Het AD meldt:
"Het lijkt op een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen uit te komen".

https://www.ad.nl/transfer-talk/benfica-heeft-orkun-kokcu-bijna-beet-feyenoord-gaat-verkooprecord-breken-met-transfer~ac71803c/
Oja, die krant die wist dat Slot al bijna bij Tottenham had getekend, waaaaaaahhhhhhhh Laat me niet lachen man!
Voetbalzone spreekt over min 30 miljoen exlc.
AD 25 tot 30 miljoen. Dus komt op hetzelfde neer.
Hij gaat daar 3 x zoveel verdienen, maar waarom geven wij hem dat salaris dan niet...

Portugese competitie is echt niet beter dan de onze!
Of hij 3x meer gaat verdienen of niet boeit niet. FTM gaf aan dat geld helemaal geen rol speelde.
Wat boeit hem dan wel? Spelen tegen Santa Clara?

Ik denk dat Feyenoord met Kokcu sterker is dan Benfuca!
Speeltijd, speelwijze, ontwikkeling.
Bedrag lijkt met uur lager te worden 😳
En dat terwijl ze zich nog niet eens bij de club gemeld hebben
Tja, nu 30 miljoen en dan 25% van 120 mln is nog eens 30 mln. Dus zou totaal op 60 mln uitkomen. Mooi, maar als iets te mooi lijkt is dat vaak ook.
Stel:
Orkun loopt een zware blessure op. Wat ik hem absoluut niet gun... maar tis voetbal, he.
Is 1.5 jaar uitgeschakeld. Speelt in 2025 zijn pas weer zijn eerst wedstrijd. De mogelijke transfer is dan pas in 2026.
Dus hij is dat dan nog 40 mln waard.
Krijg je nog 10 mln overgemaakt. Maar dan. Je moet er wel 3 jaar op wachten.. leuke constructie maar ik zou het niet doen..
Maar misschien denk ik wel heel krom.. Ben benieuwd hoe andere kameraden dit hier zien..
Ik acht de kans nihil dat hij voor 120 weg gaat daar.. Zie de Kokcu voordat hij onder Slot speelde.

Het is nog maar de vraag of die Duitser ook 200% uit Kokcu kan halen.

Maar de tijd zal het uitwijzen. Gun hem iig een nieuwe avontuur voor dat geld. Het is nu 30/40 miljoen pakken of volgend jaar maar de helft ervan ivm z'n contract. Bijtekenen zal hij sws niet doen.
Tot nu toe gaat het de hele tijd over een doorverkooppercentage. Daar moet je het aankoopbedrag volgens mij vanaf trekken. Als hij het geweldig doet vertrekt hij misschien voor een Frenkie de Jong-achtig bedrag. Dus laten we stellen dat hij over 2 jaar voor 75 miljoen worden doorverkocht en dat ze maar liefst 25 procent doorverkooppercentage hebben. Wat me hoog lijkt. 75-30x0.25=11,25 miljoen. Dat is echter wel een heel optimistische inschatting. De zaken veranderen als Feyenoord een behoorlijk percentage van de totale transferwaarde bedingt. Maar dat heb ik nog nergens gelezen.
Ja ook dat dus.. Damaschin. Benfica probeert altijd gekke constructies te bedenken. Doen ze overigens wel slim hoor.
Bij Ajax hadden ze al gelijk gezegd.. hej onder de 40 mln hoef je ons niet eens te bellen. Zoals vorig jaar met Anthony. 75 mln 1e bod. Ze wilden niet eens met ManU bellen.
Uiteindelijk 105 mln weggegaan.
Klopt dit bedrag 25 a 30 miljoen en 25 doorverkoop of koopt benfica 75 procent van de rechten van kokcu
Is dat níet hetzelfde dan?
Nee doorverkoop krijg je die percentage van de winst en dat andere krijg je die percentage van de totale transfersom
Alles onder de 30 miljoen niet accepteren maar laat dat maar aan Dennis te Kloese over.
Er gaan hier zo veel mensen zwaar teleurgesteld raken met hun 'minimaal 40 miljoen en anders niet'.

Blijkbaar denkt 'de markt' toch anders over de waarde van Kokcu dan wij, de fans.
Je hoeft hem niet direct aan de eerste de beste te verkopen, je hebt best tijd om even af te wachten. Die portugezen betalen altijd te wijzen
"de markt" is nog niet eens open of in beweging.

Daarnaast is 30 miljoen gewoon 80% van 40 miljoen. Zij waarderen hem dus wel op die waarde maar kunnen het nu niet betalen.

Naast je domme opmerking ben je ook zwaar zuur.
Ze hebben net 120 miljoen! gevangen voor zijn voorganger en willen hetzelfde krijgen voor hem .Ze kunnen het wel,maar ze willen het niet betalen
Blijkbaar niet. Zij hebben nog allemaal andere takken die ze met 1 en dezelfde pot financieren, zoals een basketbalteam, universiteit etc.
De markt is nog niet eens op gang gekomen man, die heeft nog geen tijd gehad om ergens over na te denken.

Misschien zijn er wel afspraken gemaakt met Kokcu vorige zomer dat hij voor bedrag X weg mag. Anders vind ik het gewoon een karig bedrag voor een speler die zó goed gepresteerd heeft in deze volledig op hol geslagen markt.
The Benfica’s management is very smart. They sell you fish in the water and the buyers are very happy. If Feyenoord accepts this supposed clause of 120,000,000 million, it is because Benfica has succeeded in bewitching them. Do you really believe that Benfica will manage to sell Kokcu for this astronomical sum?
He's still not the new Messi. Ugarte has just been sold for 60 million by Sporting Lisbon!
Personally, I prefer 40 M€ + 20% resale clause. Except I'm not DtK.
Verkoopbedrag is ook gebaseerd op het inkoopbedrag. Benfica werkt met investeringsmaatschappijen en zij willen winst maken. Ugarte werd voor € 10,5m gehaald dan is verkoop voor €60m prima. Kökçü zal duurder zijn wat betreft inkoop dan is het normaal om de speler uiteindelijk voor meer geld te verkopen.
40 miljoen en 20% doorverkoop wil iedere Feyenoorder wel
@FTM klopt dit verhaal uit AD?

Het Algemeen Dagblad meldt dat het er op lijkt dat Feyenoord een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen zal gaan krijgen. 'De mensen die denken dat Engelse clubs een veelvoud voor de speler over zouden hebben, daar was vooralsnog geen sprake van', valt te lezen op de website van het Algemeen Dagblad. Dennis te Kloese lijkt ook een doorverkooppercentage te bedingen.
Als we nou allemaal elkaar lopen te citeren en er links en rechts nog een leugentje bij doen, dan hebben we aan het eind van de dag een hoop gelul en weinig euro's!!
Ik hoop op dikke cijfers maar laten we het afwachten Lord Nelson 💪
Vraag mij af wat hiervan waar is, met Slot zijn er ook zat cowboyverhalen de wereld ingeschoten waarvan we allemaal de uitkomst weten. En voor minder dan 40 miljoen gelijk aftikken moet je dit gewoon niet doen.
Psies wat ik bedoel, cowboyverhalen idd
toch heb ik steeds meer het idee dat ie gewoon gaat verlengen en blijft, net als Slot
Moeten ze eerst 40 miljoen aftikken
@ftm klopt het dat Feyenoord persoonlijk rond is met Keito nakamura
Dat is een clausule als een club die betaald dan kan die naar de club die de clausule heeft betaald
Lees nu net in A Bola ( meest gelezen voetbal dagblad in Portugal en ver daarbuiten ) het nieuws van vanmorgen dat Kökçü persoonlijk rond is met Feyenoord. Bron, jawel : 1908.nl. Er wordt ook nog gerefereerd aan de transfer destijds van Aursnes en de preciese berichtgeving die 1908.nl daarover bracht. Leuk compliment lijkt mij.

Quote> < Segundo o portal 1908.nl, dos Países Baixos, sempre muito bem informado sobre tudo o que acontece no Feyenoord (exemplo disso foi a forma ‘certeira’ como acompanharam a transferência de Aursnes para a Luz no verão passado), o médio internacional turco Orkun Kokçu, 22 anos, já disse sim ao Benfica, dando assim luz verde para as águias negociarem formalmente com o Feyenoord e tentarem fechar negócio.
Compliment? Of copy paste journalistiek?
Grote krant hoor met dito bereik. Ligt eraan waar je copy toepast.
Maar die hebben echt geen Feyenoord watcher waar deze site de tekst van kopieert haha
Klopt veel Portugese mannen lezen deze krant. Mijn vader las het ook
Zoiets als Gazzetta dello Sport in Italië.
Duss Rutger ziet weer dingen te verzinnen haha
Een hoop grappige gedachtes om te lezen.
30 miljoen met doorverkoop en een Orkun die enthousiast is gewoon een mooie deal hoor.
Nu nog een waardig afscheid.
Ik zeg als het kan op de open dag met de helikopter de Kuip uit.
Dat zou wel mooi zijn.
Die zit met de tranen in zijn ogen door het raampje te kijken.
Welke clausule heeft Aursnes eigenlijk in zijn contract en hoe hoog is de doorverkoop percentage dat Feyenoord heeft bedongen ?

Aursnes zie ik wel binnenkort een mooie transfer maken, waar Feyenoord goed van kan profiteren
@FTM kom je ook met een stukje over welke spelers Feyenoord op het oog heeft om Kokcu te vervangen?
Yes, maar eerst concreet worden. We moeten het voor nu doen met Quinten Timber en Thomas van den Belt op CM.
Bullaude geen optie op CM? Ligt er überhaupt een plan voor hem klaar?
Het plan is wel een opvolger halen of intern opvangen met vd belt en Timber? Op 8 heb je Wieger en Zerouki en 10 Szymanski dus is het halen van een 10 erbij een plan?
Bullaude hebben we ook voor op 10 achter Szymanski. Hoop dat die volgend jaar meer minuten gaat maken.

Denk dat Zerouki voor 6 gehaald samen met Wieffer. Voor Kokcu zal nog iemand gehaald worden. Las gisteren volgens mij ook dat het niet uitgesloten is dat Slot iets aan het systeem gaat sleutelen waarbij Zerouki en Wieffer allebei kunnen spelen in een dubbele 6 rol.
Je hebt nu 4 middenvelders voor 2 posities. Ik verwacht dat Zerrouki en Wieffer een mooi duo gaat zijn.
Is intern de verwachting dat Milambo kan aanhaken en wordt hij gezien als 10 of meer als een 8?
Zou mooi zijn als hij kan aanhaken. Varkenoord is toch de levensader van de club gebleken.
Wieffer is ook gewoon een 8 die het heel goed heeft gedaan op 6.
Dat is wel even pijnlijk, lijkt wel sterk op kwaliteitsverlies. Afwachten zoals altijd hoe dat gaat. Qua arbeid en mentaliteit komt Quinten Timber niet in de buurt van Kokcü. Van Thomas van Belt heb ik niks gezien dus daar kan ik niet over oordelen.
Ik ben benieuwd wat het bod van Benfica uiteindelijk is, want het is natuurlijk hondsbrutaal om 30 mln te bieden en vervolgens een verkoopclausule in te bouwen van 120 mln....
Enzo werd gekocht voor 14 miljoen, zelfde doorverkoopclausule
Doorverkoopclausule is verplicht in Portugal. Dan beter een bedrag waarvoor je ook echt tevreden bent 😉
Dat moet afkoop/ontsnappingsclausule zijn. T is in Portugal verplicht een bedrag in het contract op te nemen waarvoor het kan worden afgekocht.
Ik vind het ergens wel fijn dat deze transfer, naar alle waarschijnlijkheid, al zo vroeg beklonken is. Zo weet iedereen waar we aan toe zijn en kan DtK verder gaan sleutelen aan het team. Zo kan hij eerder schakelen en is de kans groter dat een eventuele deal, zie Pepi en Nakamura, niet aan onze neus voorbij vliegt.
Precies. Nagenoeg compleet aan de seizoensvoorbereiding beginnen met nog plek voor een laat maar waardevol koopje.
Niet als ze maar 25 miljoen vangen
@FTM zijn er nog andere clubs in de race voor Kokcu op het laatste moment. Denkend aan Duitsland, Frankrijk en Engeland?
Manchester United en Liverpool. Maar bij lange na niet zo geavanceerd als Benfica.
Dortmund was toch serieus geïnteresseerd? Helemaal nu Bellingham is verkocht.
Die gaan voor alvarez als ik dortmund was wist ik wel voor wie ik ging maar ja.
Hebben geen letter of interest ingediend, zoals dat via de officiële weg gaat.
Komen wel in actie straks. Kans op scenario Malacia?
Het gaat helaas de hele tijd over een doorverkooppercentage en niet een percentage van het volledige transferbedrag. Die clausule van 120.000.000 is op zich aardig om in de toekomst de prijs op te drijven, maar dat wordt nooit betaald tenzij Kokcu net Turkije het WK wint ;-) Ik zou het wel vet vinden om binnenkort van FTM te lezen dat Feyenoord Vetlesen heeft vastgelegd.
Dat dus. Klinkt leuk die 120 miljoen afkoopclausule maar is totaal niet realistisch.
Onbegrijpelijk dat we nog geen technisch manager hebben. Hier lopen er tientallen rond, de een nog beter dan de ander.
Als dit de beste mogelijke deal voor Feyenoord is en tevens de speler tevreden is moeten we maar niet meer zeiken he.

Succes Orkun, goed gedaan ten Kloese.

Next !
Zeker mee eens, We hebben een mooi bedrag, + doorverkoop percentage en een dik tevreden speler.
Prima dan toch
We hebben nog helemaal niks hoor......
Geen doorverkoop
Benfica wil 75 procent van de transfer rechten kopen dus 25 procent blijft van feyenoord,heel simpel als benfica hem verkoopt voor 120 miljoen krijgt feyenoord 30 miljoen
Precies dat maakt nu 30 miljoen en straks weer 30 miljoen is totaal 60 miljoen... Flinke zak geld dus
Voor dit scenario moet Orkun eerst nog wel even voor 120 miljoen door Benfica worden verkocht he.

Diep respect voor hoe ze dat steeds flikken maar 120 miljoen transfersom Kokcu is onszelf rijk rekenen.
Er is nog niets bekend over wat de daadwerkelijke deal is.
En als de deal rond is, krijgen we nog steeds niets te horen, want Feyenoord pleegt dat niet mee te delen:(:(
Inderdaad. Denk ook dat ze 100% slagen bij het binnen hengelen van spelers aangezien sommige het onverklaarbaar lijken te vinden dat spelers waar op geboden is, waar vergaande interesse in is, enige interesse in is of die ergens op een lijstje staan niet gehaald worden.
  • 1
  • 2