kokcu-geertruida

VK Sportphoto

Europees

Kökcü: "Nu kunnen we vol focussen op zondag"

Van de redactie

Feyenoord heeft na een monsterzege op Shakhtar Donetsk (7-1) de kwartfinale van de UEFA Europa League gehaald. De ploeg van Arne Slot stond na 45 minuten op een riante 3-0 voorsprong. Na rust wist Feyenoord vrijwel iedere kans binnen te schieten en verzekerde zichzelf van een plek in de kwartfinale van het Europese toernooi. Aanvoerder Orkun Kökcü sprak na het duel voor de camera's van Veronica.

Na de 7-0 riepen de supporters in De Kuip 'tien, tien tien'. "Op een gegeven moment was het 7-0 en dan is het normaal dat ze ons naar de tien willen pushen. Voor ons was het op een gegeven moment verstandig zijn naar zondag toe natuurlijk," begint de aanvoerder van Feyenoord.

Met de wedstrijd van aankomende zondag tegen Ajax was de ploeg tijdens de wedstrijd niet echt bezig. "Het zat niet echt in mijn hoofd, maar de trainer zei op een gegeven moment 'loop nou niet de hele tijd heen en weer en blijf op je positie spelen'. Toen zei ik: 'Ja, ik kan er ook wel uit hoor als je wilt', haha. We hebben gedaan wat we moesten doen. Nu kunnen we ons vol focussen op zondag."

Delen

Reacties

Ligt het aan mij of word Kokcu zwaar overschat.
Ik zou er zelf niet om rouwen als hij voor 20-25 mil vertrekt.

Vond het vertrek van Aursnes veel minder prettig.