Primeur Bevestigd
Korede Osundina | Bron: @korede.osundina [Instagram]

@korede.osundina [Instagram]

Transfers

Korede Osundina • It's happening!

FeyenoordTM

Feyenoord gaat Korede Osundina definitef vastleggen. De aanvaller komt over van Orange Country, waar de Rotterdamse club een samenwerking mee heeft.

Osundina is momenteel in Rotterdam om zijn overgang af te ronden. De Amerikaanse jongeling ondergaat met enkele uren zijn medische keuring.

Wanneer de veelzijdige snelheidsduivel die keuring met succes doorstaat, wordt hij vervolgens uitgeleend aan alliantieclub FC Dordrecht.

Meer weten over Osundina? Lees dan het onderstaande artikel!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Snelheidsduivel, doet me denken aan Conteh…
De constructie met Dordt bevalt me tot nu toe wel. Talenten voor niet gek veel geld aantrekken en in de KKD testen of ze goed genoeg zijn. En als ze dan een keer niet goed genoeg blijken, kun je ze altijd nog proberen door te verkopen, zoals Balde. Uiteraard hoop je natuurlijk dat deze spelers het eerste halen.
Inderdaad een goede leerschool voor het later hoger op! We zien snel genoeg of het wat is of niet.
En een mooie oplossing met het oog op dat qua regels het lastig wordt voor jong Feyenoord om in de KKD te gaan komen
@FTM kunnen we nog wel iets leuks verwachten vandaag?
Lijkt wel of FTM alleen maar mag plaatsen als Ivanusec komst rond is en wat anders wat rond is mag niet geplaatst worden want dan gaan er weer veel helemaal los met negatieve opmerkingen. Word er op die manier niet leuker op
Dat is het enige wat nog rest, omdat we A tot en met Y ook al konden plaatsen. Alleen de Z ontbreekt nog. Grote transfers hebben nu eenmaal wat voet in de aard. Komt helemaal goed.
Dit heeft toch ook gewoon heel erg met Dinamo Zagreb te maken?. Als zij bijvoorbeeld geen voorrondes hadden gespeeld was deze transfer allang definitief geweest.
@FTM

Daarom wat betreft Ivanusec zal er vast een keer bericht komen dat hij komt. En ondertussen gewoon mooi andere primeur’s blijven plaatsen ook als over spelers gaat die tijdelijk naar Dordrecht gaan want dat is ook gewoon leuk om te volgen
FeyenoordTM. Weet jij of naast Ivanusec een creatieve 8 als Bitello nog een prioriteit is voor Fey? En mocht dat het geval zijn is dat alleen mogelijk bij bij verkoop of nog budget voor?
Grappig hoe het merendeel van de bezoekers en reageerders op deze site denken dat het aantrekken van nieuwe spelers heel makkelijk gaat. Alsof Dennis te Kloese met een winkelwagentje naar de supermarkt gaat en daar de bonus-aanbiedingen met zijn zelfscanner in het wagentje stopt. Kom op mensen, het is kei- en keihard werken met (nog steeds) een beperkte begroting en ontzettend veel belangen die mee spelen.

Denk dat we tot nu toe gewoon een goede transferzomer hebben en het komt echt wel allemaal op z'n pootjes terecht voor 1 september.
Welke keuzes vind je dan precies goed? We hebben 30 miljoen uitgegeven en eentje staat in de basis en kan er helemaal niks van.
in jouw ogen kan die er niets van, zou solliciteren als TD als ik jou was, wedden dat je niet aangenomen wordt, het enige wat jij kan is je gal spuwen op jan en allemaal, maar wat heb je zelf bereikt?
Helemaal gelijk D Buijs, of spelers een pakje boter zijn, ze hebben geen notie wat er allemaal bijkomt kijken!
nu nog zorgen dat ze in de KKD competitie kunnen gaan meedraaien...dan heeft Feyenoord er misschien echt voordeel aan.
Mocht Soule van Juventus een serieuze optie zijn dan ben ik benieuwd voor wie we gaan: Ivanusec of Soule
Ivanusec schijnt donderdag naar Rdam te komen 10 milj plus bonussen duurste aankoop ooit...zeggen Kroatische media
Ftm zegt van niet. Dan klopt het niet
Iemand een idee hoe serieus ik onderstaand kan nemen?
Dit ondersteunt iig het berichie van Eduard

https://www.footballtransfers.com/nl/transfernieuws/nl-eredivisie/2023/08/schot-in-de-zaak-feyenoord-verwelkomt-donderdag-eindelijk-luka-ivanusec-van-dinamo-zagreb
Now it’s finally really happening

-geen links, dank-

Google translate doet de rest maar he is onderweg 🛫
Excuus voor de link... probeer t al weg te krijgen maar lukt niet :(
Gaan we voortaan rekening mee houden
Even totaal wat anders maar is Sinesterra al weg bij Leeds??
Staat nu in de belangstelling van Brentford, dan zou hij verkocht worden, begrijp wel dat Leeds dat wil. Afwachten wat hij zelf wil.
Voor duistere dealtjes moest je toch bij 020 zijn?😊😂🤣
Wat moet een voetballer van buiten de EU verdienen?
Een niet-EU-speler moet minimaal 150 procent van het gemiddelde loon verdienen. Komend seizoen verdienen niet-EU-spelers in de Eredivisie dus minimaal 422 duizend euro per jaar. Voor spelers die negentien of twintig jaar zijn is 211 duizend euro het minimale bedrag
Over een paar jaar sta je misschien op de banken voor deze speler. Mij boeit het dus wel.
Geloof er niks van dat er ook maar een speler vanuit Dordt het gaat maken bij ons.
Je gelooft blijkbaar niet in talent van jonge spelers.
Dat is jouw slechte conclusie. Heb wel vertrouwen in talent maar als ze zo goed zijn spelen ze wel bij Feyenoord. Kijk maar naar Sauer.
Sauer is akkoord, maar veel klasbaks worden pas wat later goed. Die moeten dan nogwat rijpen. Bij Psv en Ajax kan dat in de KKD bij hun U21 team, daar hebben wij de overeenkomst met Dordrecht voor.
Dordrecht heeft straks nog een beter team dan Feyenoord…
https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-uoci-sparte-ostaje-bez-dva-glavna-igraca-njihovi-transferi-su-dogovoreni/2489254.aspx:
DINAMO zit binnenkort zonder twee hoofdrolspelers. De Kroatische kampioen ging akkoord met de transfer van Dominik Livaković (28) naar Fenerbahce en Luka Ivanušec (24) naar Feyenoord. Dinamo krijgt van de Turkse club tien miljoen euro voor aanvoerder Livaković en het is goed mogelijk dat Livaković speler van Fenerbahce wordt vóór het duel van Dinamo met Sparta in de play-off van de Europa League, die donderdag wordt gespeeld. Livaković werkt al acht jaar bij Dinamo en was in zijn carrière ook lid van Zadar en Zagreb.

Ivanušec gaat naar Feyenoord, Livakovic naar Fener
Ivanušec gaat daarentegen naar het Nederlandse Feyenoord. Dinamo gaat er tien miljoen euro aan verdienen met bonussen en 15 procent van de volgende verkoop. Dinamo haalde Ivanušec vijf jaar geleden over van Lokomotive voor drie miljoen euro. Sindsdien speelde hij 172 wedstrijden, scoorde 36 en maakte 19 doelpunten. Aan het begin van dit seizoen scoorde hij een hattrick tegen Astana en had hij een doelpunt en een assist tegen Istrië. Ivanušec arriveerde vier jaar geleden vanuit Lokomotive in Dinamo en was ook lid van Varaždin.
Hij scoorde 36 en maakte 19 doelpunten 🤔 Dit behoeft uitleg…
36 doelpunten en 19 assists

"Dinamo brought Ivanušec five years ago from Lokomotiva for three million euros. He has since made 172 appearances, scoring 36 and setting up 19 goals. At the start of this season, he scored a hat-trick for Astana and had a goal and an assist against Istria. "
Andere media praten over 40 goals en 11 assistent waarvan 25 goals in de laatste 2 seizoenen
Is die jongen niet beetje duur.
Want spelers buiten Europa verdienen minimaal halve mil salaris.
Wel lekker dat er flink aan de toekomst wordt gewerkt. Hoop de komende jaren veel van deze jongens in het 1ste te zien.

Nu snel nog een paar top transfers voor het 1ste!
Beleid wat is ingezet met oa samenwerking Dordrecht, satellietclubs overal ter wereld, professionalisering jeugdacademy en het nieuwe complex 1908 gaat ons op lange termijn zoveel opleveren. Dan kan je op korte termijn, zoals die lampies momenteel doen, grote risico's nemen maar dat kan ook catastrofaal aflopen. Geef mij dan maar de weg van de geleidelijkheid met verstandig beleid en oog op de toekomst.
kan Ik het wel mee eens zijn .

Weg van de geleidelijk altijd goed voor toekomst , maar ....
de toekomst is natuurlijk ongewis , als je niet OOK , dit seizoen met je 1e gaat presteren , zodaning , dat je continuiteit voor liefst CL en minstens EL tot laatste 8 weet te bewerkstelligen . Sportief gezien aantrekkelijk , maar ook financieel hard nodig , om mee te gaan, Naast onze club , zal ook de rest van de nederlandse clubs , punten moeten pakken voor de coefficienten strijd dan zijn we de donals duck competitie , die we volgens kenners ooit waren eens een flink aantal jaren kwijt .
Wij zullen dan kunnen zegevieren , juist ook inde toekomst , met allerlei talenten , bij de stalietclubs .
Terug naar nu
Er lijkt schot in te komen , maar ik heb het al vaker gezegd, ik juich pas , als de spelers worden gepresenteerd , en niet met mededelingen , als hij komt donderdag of het zit er in , of we hebben de beste papieren , en dat soort prietpraat.
Mooie groei talent vanuit de 'Barca Residency Academy USA'. Hopelijk krijgt die genoeg speeltijd bij Dordt en kan die zich bewijzen. Denk het gokje waard 👌🏻
zijn intervieuw was aangenaam! hopen dat hij het voetballend net zo gaat brengen!
wel leuk als spelers zoals deze een leuk avontuur gaan beleven bij Dordrect om vervolgens te kunnen schitteren in de kuip!
Er zitten een paar giga azijn drinkende gasten op dit forum. I.p.v. altijd maar negatief zijn kan je ook eens proberen POSITIEF te zijn. Is echt lekker hoor krijg je andere kijk op het leven.
En anders gewoon van dit forum af.
Ik neem aan dat @ FTM zijn best doet en ons probeert op de hoogte te houden.
En dat Feyenoord veel jonkies haalt en bij Dordrecht onder brengt is toch prima. Kunnen ze rijpen en wij kunnen kijken of het echt wat is!
En trouwens R...er die bepaalt niet het transfer beleid bij Feyenoord!!

En trouwens kritisch zijn mag.......maar niet negatief!

Dus wees lief en positief!
Of ga van het forum af/weg
@FeyenoordTM bedankt voor de nieuwtjes, ik check elke dag voor transfer nieuws. Veel mensen zijn negatief maar ik ben tevreden 👍
Even nog dieper zuigen alsjeblieft
Er zitten een paar giga azijn drinkende gasten op dit forum. I.p.v. altijd maar negatief zijn kan je ook eens proberen POSITIEF te zijn. Is echt lekker hoor krijg je andere kijk op het leven.
En anders gewoon van dit forum af.
Ik neem aan dat @ FTM zijn best doet en ons probeert op de hoogte te houden.
En dat Feyenoord veel jonkies haalt en bij Dordrecht onder brengt is toch prima. Kunnen ze rijpen en wij kunnen kijken of het echt wat is!
En trouwens R...er die bepaalt niet het transfer beleid bij Feyenoord!!

En trouwens kritisch zijn mag.......maar niet negatief!

Dus wees lief en positief!
Of ga van het forum af/weg
Er zit een positieviteitssekte op deze site die geen enkele kanttekening duldt. Dan mag je naar 020, azijn drinken of op een krukje gaan staan. Het is werkelijk ongekend hoe alles maar positief moet worden uitgelegd.
Deze zelfde personen staan straks vooraan te schreeuwen wanneer het minder gaat. Lekker laten kraaien.
Nogmaals je mag kritisch zijn!!
Maar de hele zomer dat negatieve gezeur!
Tuurlijk zit ook ik te wachten op de grote spelers voor Feyenoord 1.
Gewoon je mening geven over wat je ziet en onderbouwen. Dat kan positief en negatief zijn.
Ook eens!
Dat mag zeker.
Maar er zijn ook mensen bij die alleen maar zitten te zeuren en dat stoort wel een beetje!

Van dingen die je waarneemt/constateert en hier weerlegd op een normale(positieve/negatieve) manier is prima!

Maar gewoonweg negatief blaten vind ik niet oke!
Bullshit, gewoon nieuws brengen maar ophouden met zaken die hier niet horen. Met aardigheden bouw je huizen met zeiken breek je ze af. Anders moet er een soort arbiter komen die de echte shit eruit haalt en mensen een gele kaart geef en net als bij voetbal de tweede is rood. Dit is gewoon niet leuk.
Ik ben erg teleurgesteld in de negativo’s. Ze wisten het allemaal zo ontzettend beter dan ik als onnozel positivootje, maar nu blijkt Ivanusec toch gewoon te komen. En nu ben ik dus helemaal van de leg. Moet ik dan toch gewoon mezelf geloven of toch maar luisteren naar de o zo verstandige en realistische negativo’s? En moet ik dan straks ook maar gewoon Stengs en andere Feyenoorders gaan uitfluiten in plaats van blijven geloven dat het goed is voor het zelfvertrouwen als we massaal vierkant achter onze eigen spelers gaan staan?
Nog 9,5 dag te gaan voor echte versterking…… Iedere dag die voorbijgaat word ik steeds minder vrolijk 😬
Geef die maar aan de mensen in het maasgebouw kunnen ze nachten doorhalen en opzoek naar echte versterking 😉
Ze wilden neymar en ramos en Ronaldo en ook nog bufgon als 2 keeper maar ja waren net teduur
Dom gezwets. Opgesodemieterd. Hangbuikzwijntje
Waarom je 10 dagen voor het sluiten van de transfer markt nog bezig houden met dordrecht spelers als Feyenoord zijnde.....hele vreemde transfer zomer dit. Je zou denken Feyenoord 1 is belangrijker. Echt niemand geeft om dordrecht in de groot rotterdam regio...
Ivanusec gespot op Rotterdam airport lees ik op fr-fans?
Niet alles zomaar geloven, zeker niet de reacties op een internet forum.
Halve seizoen bezig geweest met dordrecht. Alsof we zelf niks nodig hebben met de CL en dramatische start van competitie. Lekker overslaan volgend jaar. En ze lekker alleen jeugd spelers geven. Kenne wij vol focussen op inze eigen selectie. Gaat helemaal nergens over dit.
Er gaat wel heel veel aandacht uit naar spelers voor O21 en Dordrecht. Wat doet dat met de doorstroming vanuit de eigen jeugd,of zijn deze echt niet goed genoeg?
Eerst ervaring laten op doen bij Dordrecht en volgend seizoen toevoegen aan de 1e selectie.
@Feyenoord TM

Is Feyenoord nog in de race voor Idrissi? Dat zou toch al rond moeten zijn
WaaRoM HaaL JiJ AlLeEn MaaR SpEleRs VooR DorDt!11!
Ben ik nu de enige of zijn er meer die het allemaal een beetje duizelt. Idrissi was al "Happening" maar is er toch nog niet? toch? En welke andere transfers lopen (wellicht hangen) er nu nog? Mag ik dit fantastische medium (en dat is niet ironisch, ik ben echt heel blij met 1908) uitnodigen om naast de "updates" ook een "status" lijstje te hangen. Met daarin de "laatst bekende status". Vorig jaar was het ook een interessante zomer maar om de één of andere manier was het toen gemakkelijker te volgen.
Lekker!
Had alleen wel op iets anders gehoopt 😂
We zijn toch meer benieuwd naar 21. Tenzij het Idrissi is, laat dan maar ;)
Dat dartboard met die pijl in de bullseye wil ik zien onder een artikel over Ivanusec (it's happening)
Nou, toch leuk dat we alsnog een soort jong Feyenoord in de kkd hebben...
Weer Dordrecht. Wanneer eens een topspeler voor het 1e.
5 verhuurd, als er 1 doorbreekt ben je al binnen, ik vind het slim beleid zelfs
Ik ook wel.
Als we geen jong Feyenoord in de kkd hebben dan toveren we Dordt gewoon om tot jong Feyenoord
Moet er alleen ook wel eigen jeugd gaan doorbreken.. maar wel top dat er vast aan de toekomst gewerkt kan worden zo
Mee eens telg zo werkt dat bij grote clubs. Als er 1 echt doorbreekt islet al veel waard.
Was totaal niet overtuigd van hem op de filmpjes... maar goed, daar kan je niet 100% op oordelen.
filmpjes van Prato waren beter, of niet?
Zat wel een goede penalty tussen
klopt het nieuws dat ivanusec eindelijk groen licht heeft gekregen van zagreb en eind deze week zijn medische tests gaat doorlopen in rotterdam?
Is dit de 21e primeur die klaar stond?
Komen er nog 2 spelers als er er geen belangrijke spelers weggaan linksbuiten en 10 want dit is de vervanger van bullaude toch die lingr ftm
Ik denk een nieuwe doelman al hoop ik echt dat ze het geld anders besteden.
Hoop het niet! Dat is echt verspilling energie, tijd en eventueel geld..