hartjes

Nieuws

Lennart Hartjes langdurig uitgeschakeld door blessure

Moreno

Lennard Hartjes staat een lange tijd aan de kant. De middenvelder, die dit seizoen op huurbasis actief is bij Excelsior, heeft een ernstige knieblessure opgelopen.

De 20-jarige Hartjes, nog altijd onder contract bij Feyenoord, maakte deze zomer de stap naar Excelsior Rotterdam. Daar debuteerde hij in de uitwedstrijd tegen N.E.C. van vorige week. Excelsior won met 3-4 en Hartjes maakte de hele wedstrijd vol. Vanwege zijn blessure, die hij vorige week op de training opliep, moest hij het duel tegen Ajax van afgelopen zaterdag missen.

Hoe lang Hartjes aan de kant zal staan, is nog niet bekend. Hij staat nog tot en met medio 2025 onder contract in Rotterdam-Zuid.

Delen

Reacties

Ai, ai! Veel sterkte en een goed herstel
Wat is dit zuur zeg ik ben echt fan van dit ventje... zag hem serieus als een goeie opvolger van Kokcu. Hopelijk kan hij nog veel spelen voor Excelsior dit jaar!
Zo gebeurt er nogal eens wat op trainingen... Rot hoor... Beterschap.
Das sneu zeg. Zat er net lekker in. Milambo?
Echt *** denk als die dit seizoen nog kan spelen dat het een interessante optie voor feyenoord kan worden volgend jaar
Ach nee...heel sneu voor hem tegen NEC zag het er prima uit en een mooie voorbode op dit seizoen
Wieffer er ook maar bij dan en timber en stengs en bijlow.dan voor bijlow een keeper erbij
Wat sneu voor deze jongen. Ik had zo gehoopt dat hij een super seizoen zou hebben bij excelsior en hij daar goed kon aansterken zodat hij volgend seizoen definitief kan aansluiten bij feyenoord 1 . Bij deze heel veel beterschap en laten we hopen op een zeer spoedig herstel
Wel sneu voor dit talent...

Maar hij zal sterker terug komen!
Hopelijk snel weer hersteld. Hij wilt zich dit seizoen natuurlijk nog meer laten zien zodat Fey niet om hem heenkan. Dat zijn missie dus maar snel kan worden voortgezet!
Heb alleen zo'n voorgevoel dat hij nooit door gaat breken bij Feyenoord.
Milambo die kant opsturen zsm krijgt toch geen speeltijd bij ons en kan zich daar beter ontwikkelen