Jorgensen Kampioen Coolsingel (Jim Breeman Sports Photography)

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

Kramer: “Als je bij Feyenoord een prijs wint heeft dat veel meer waarde"

Van de redactie

Michiel Kramer mist volgende week de wedstrijd tegen zijn voormalige club. De huidige spits van RKC Waalwijk kreeg in de wedstrijd tegen Vitesse zijn vijfde gele kaart en is geschorst voor de wedstrijd in De Kuip.

“Feyenoord is mijn club, daar had ik graag tegen gespeeld”, zo zegt Kramer bij Goedemorgen Eredivisie. Kramer werd in 2017 landskampioen met de Rotterdammers en denkt dat de club dit seizoen in staat moet zijn de dubbel te winnen. 

Volgens Kramer blijft het bijzonder om bij de Rotterdammers en prijs te winnen. “Als je bij Feyenoord een prijs wint heeft dat veel meer waarde, dan bijvoorbeeld bij Ajax. Feyenoord wordt niet ieder jaar kampioen. Dat zullen de mensen zich altijd blijven herinneren. Ik hoop dat ze doorpakken nu. Feyenoord moet gewoon winnen.”

Of Feyenoord ook kans maakt om beslag te leggen op de Europa League kan hij lastig inschatten. “Dat is moeilijk aan te geven, aangezien je AS Roma krijgt. Die gaan een Italiaans spelletje spelen, dat lastig gaat worden. Ik denk dat het voor Feyenoord al hartstikke mooi is wanneer ze kampioen worden en de beker winnen.”

Delen

Reacties

Kramer is gewone kerel, ik mag hem wel. Het is niet de beste spits die ooit bij Feyenoord heeft gespeeld, dat weet hij heus wel, maar in laatste kampioenjaar was hij belangrijk. En nu maakt hij nog steeds zijn doelpunten.
Hij was niet de meest begaafde voetballer, maar wist dat vaak te compenseren door zijn inzet. Sleuren en pleuren, het zag er soms niet uit, maar hij stond er wel.

Heb hem ook regelmatig vervloekt, maar onder de streep heeft hij zijn nut bewezen. Met eerst de beker en jaar erna de schaal als tastbaar resultaat.
Feyenoord is zijn club... want hij heeft er ook zoo veel voor betekend!
Matthijsthomas
Wel in het kampioensjaar Utrecht uit volgens mij? 3-3 in de 98ste minuut
4 cruciale punten pakte Michiel.
Zozo. 4 cruciale punten in een heel seizoen...
Rendement wel
Geen Michiel geen schaal. Dus heel veel rendement. Jaar ervoor maakte hij meer doelpunten dan de topscorers van de laatste paar seizoenen. Dus iets meer respect voor de held kan geen kwaad. Los van dat Kramer ook gewoon een hele toffe vent is.
bloedaandepaal
Hij heeft meer waarde gehad dan jij😂😂😂😂
bloedaandepaal
Volg jij feyenoord wel echt.
Kramer, eeuwige kampioensheld!