michiel-kramer

Nieuws

Kramer: “Ik word wel een beetje moe van die Ajacieden"

Van de redactie

Michiel Kramer kijkt uit naar de wedstrijd van komende zondag wanneer Feyenoord en Ajax tegen elkaar strijden. De oud-Feyenoorder vind het nog te vroeg om te spreken over de belangrijkste wedstrijd van het jaar. “In ieder geval de mooiste. Met de belangen zo groot mogelijk. Dat is wat je als speler graag wil natuurlijk, dat je in dit soort wedstrijden het verschil kan maken”, aldus Kramer bij FC Rijnmond.

Kramer geeft aan het niet zo te hebben op de uitlatingen vanuit Amsterdam in aanloop naar de Klassieker. “Ik word wel een beetje moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen en roepen dat ze de favoriet zijn en Feyenoord niks gunnen. Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax. Ik snap het wel, want het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland, maar laat ze dat lekker daar doen.”

De spits, die met Feyenoord in 2017 kampioen werd, had zich vooral gestoord aan de woorden van Ajaxt-trainer John Heitinga. “Ik heb me geërgerd aan die Johnny. Als er wordt gevraagd of hij hoopt dat Feyenoord van Shakhtar wint, zegt hij dat hij voor Ajax is. Dat wordt er toch niet gevraagd, of wel dan? Hou alsjeblieft op met dat vieze Amsterdamse”, zo vertelt Kramer onomwonden. “Ik hoop gewoon dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt, dat ze gewoon winnen. Dat zou lekker zijn voor onze vriend Johnny.”

Kramer is tot slot zeer te spreken over het werk dat Arne Slot bij de Rotterdammers neerzet. “Hij maakt vanaf het moment dat hij bij Feyenoord zit een waanzinnige indruk. Met een duidelijke manier van voetballen. En duidelijkheid voor spelers. Bijzonder knap. Maar ik gun Slot ook nog een beetje zilverwerk. Voor Feyenoord is het een kans om met één been richting het kampioenschap te gaan.” 

Delen

Reacties

Een diepgewortelde hekel aan Amsterdam en die enge club. Nu is het dé tijd om hun arrogante smoelen te doen sluiten. Een fraaie 2 - 3 eindstand.
Hij heeft wel gelijk maar negeren is een meer superieure houding dan klagen.
Klopt . De media is nog altijd 020 gefocust, en weigeren te accepteren dat Feyenoord alles op een rijtje en extra heeft. Vorig jaar een finale van een Europa cup gehaald, en toch onderschatten ze ons. Ook de waardering van de selectie is een joke. Martijn slangedam die net als el Hamadi praten als Trojaanse paarden die hun eigen club in de media onderwaarderen. Kocku 20 miljoen volgens Martijn lol. Hij is minimaal 40 waard. Hanco is 30 miljoen waard. Bijlow indien niet zoveel geblesseerd 25. Giminez 30. Geertruida indien contract wordt verlengd 30. Wieffer 30. Herman 25 . Voorin allemaal 10 miljoen waard ,totdat er een paar echt opbloeien zoals gimenez deed. Onze selectie is minimaal 200 miljoen waard momenteel, en als we kunnen verlengen én de CL halen is een reuze stap voor de toekomst . Slot contact voor het leven, geef die man 5 miljoen of meer per jaar!
Krabbendam had het over begin 20 bij Kökcü maar dat was niet de denkbare transfersom maar zijn leeftijd.
Je moet niet overdrijven. Zo goed zijn ze nou ook weer niet. Als je succes wilt hebben moet je wel realistisch blijven en altijd willen verbeteren. Ik vind kokcu een aardige speler maar ik zie hem nooit bij man united of hoger spelen. Giminez heeft die potentie misschien wel maar moet het eerst nog een aantal jaren achter elkaar laten zien. We moeten stapje voor stapje omhoog groeien. Elk jaar grotere talenten halen en meer in eigen jeugdopleiding investeren. Dat is de levensader van de club. Zonder goede jeugdopleiding was Feyenoord allang failliet gegaan. Ben het wel met je eens dat ze Slot zo lang als mogelijk aan de club moeten binden. En daar mag je best wel wat voor betalen. Als Feyenoord kampioen word en het een beetje aardig gaat doen in de champions league kunnen die bedragen best wel realistisch worden.
Besef wel dat een timber die dramatisch uit vorm is ff 40 miljoen waard is. Een kubus is ook minimaal 40 waard. Kocku wordt bljjkbaar ook door ons zwaar onderschat. Hij kan makkelijk mee bij man united (wat onderkant absolute top is). Feyenoord heeft het beste team van Nederland , dus taxeert ik dr spelers naar maatstaven.
Kramer topper! Zondag Ajax afbluffen 1-3🙏
Wij allemaal, Michiel. Wij allemaal.