supporters

Nieuws

Burgemeester van Rome wil geen Feyenoordsupporters in zijn stad

Van de redactie

Roberto Gualtieri heeft een verzoek bij het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken neergelegd om Nederlanders te weren rondom de wedstrijd AS Roma - Feyenoord op 20 april. De burgemeester van Rome wil niet dat Feyenoord-supporters naar zijn stad afreizen voor de kwartfinale van de Europa League. Dat meldt het Italiaanse medium Corriere della Serra.

In september 2022 werden Feyenoordsupporters ook niet toegelaten tot de stad rondom de Europa League wedstrijd tegen Lazio, al was dit grotendeels vanwege de straf vanuit de UEFA voor de Rotterdammers. Ook zou meespelen dat de kwartfinale op 20 april gespeeld wordt, op de vooravond voor een bezoek van inspecteurs van de World Expo 2030 aan de stad, waar Rome zich kandidaat voor heeft gesteld. De burgemeester van de Italiaanse hoofdstad heeft naar verluidt de ongeregeldheden van 2015 nog altijd in zijn achterhoofd.

Delen

Reacties

Gewoon Feyenoord 2 keer thuis laten spelen.
Het voordeel is ook dat je de helft minder boetes krijgt.
Het is zuur maar wel begrijpelijk. We hebben zeer veel goedwillende supporters. Maar helaas ook een groep debielen die Feyenoord in een kwaad daglicht zetten. Gewoon hier ook geen Roma supporters en er een groot feest van maken.
Mocht de UEFA dit toestaan dan ook supporters van AS Roma weren , lekker een volle Kuip met alleen Feyenoord supporters, wordt een groot feest .
Dus ze moeten weer dingen laten slopen.is altijd wel wat waar feyenoord komt.steeds een groepje dit het voor iedereen verziekt.Dus als jij een feest geeft en je weet dat er personen tussen zitten die je huis kort en klein slaat laat je ze ook binnen
Het ligt natuurlijk altijd aan een ander. Die paar procent die onze naam door het slijk haalt en dan altijd als een Calimero gaan lopen roepen hoe stom iedereen is.
Jij hebt een plaat voor je kop.Het is geen kleine groep die het doet. Als dat wel zo is dan kan de grotere menigte toch eens zeggen he nu is het klaar of ze aangeven bij de club.Nee dat doen ze ook niet.Dan vinden ze het dus goed wat ze doen. Overal waar ze komen slopen ze alles elk jaar komen de boetes weer binnen.Dat vindt men oke maar als ze met n nieuw stadion bezig zijn staande wel vooraan tejanken.En maar roepen wanbeleid omdat ze weer naast een speler grijpen.Je had voor al die boetes van de laatste jaren een leuke speler kunnen halen.Jij bent hier de calimero die likes wil scoren
@bloedaandepaal een kleine groep is in mijn ogen een harde kern van 200 man die overal tegen aanschopt. Daarbij zit absoluut een grotere groep dat er omheen hangt en om verschillende redenen mee gaat doen. Je kunt zeggen wat je wilt maar dat is natuurlijk “apen” gedrag.

Ik heb aantal jaar op gele zijde een seizoenskaart gehad. Daar zag je ook een deel van die groep staan. Daar ging niemand tegenin. En ik denk deels ook uit angst.

Dus nee geen bord voor mijn kop. Vind het wel diep triest. Als het uit de hand loopt zorg ik dat ik er niet bij ben. En denk zeg twee keer na als klein iel ventje van 174 voor ik een paar beren aanspreek op hun gedrag.

Kun je me laf noemen. Maar ik zou me nooit in zoiets mengen. Hou het liever gezellig.
@FTM zou dit van de UEFA mogen? Staat nu geen straf meer open, en is volgens mij verplicht uit supporters toe te laten?
Alle vluchten van die week naar Rome zijn al vol geboekt kijk maar wat je doet Roberto Gualtieri
Dan verplaatsen ze die wedstrijd toch naar Napels..🙄😅