bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Medische update: Bijlow meerdere weken aan de kant

Karst

Voor de kuitblessure die Justin Bijlow afgelopen zondag opliep staat een herstel van circa acht weken. Dat meldt Feyenoord op de officiële website. De 26-jarige doelman mist daardoor het tweeluik met AS Roma en de topper tegen PSV. 

Bijlow liep de blessure op in de eerste helft van de uitwedstrijd tegen AZ van afgelopen zondag, waardoor hij nog voor rust moest worden vervangen door Timon Wellenreuther. De reservedoelman van Feyenoord heeft echter bewezen een goede vervanger te zijn voor de geblesseerde Bijlow.

Feyenoord won de uitwedstrijd tegen AZ met 0-1 dat komende woensdagavond in De Kuip opnieuw de tegenstander is in de kwartfinale van het TOTO KNVB Bekertoernooi. Deze wedstrijd zal Bijlow aan zich voorbij moeten laten gaan, net als de dubbele ontmoeting met AS Roma en nog zeven andere competitiewedstrijden. Of Bijlow op tijd herstelt is voor de Klassieker op 7 april zal tijdens de herstelperiode duidelijk worden.

Delen

Reacties

Kijk eens bij Burnley , die gaan degraderen in UK
Die keeper is een goede optie om te halen
Vindt het zelf niet heel netjes om over een vervanger te praten van bijlow, maar ik zelf zou voor kelleher gaan van liverpool.
Gewoon doorgaan met Bijlow zodra hij weer fit is. Bijlow 1. Wellenreuther 2. Klinkt misschien gek, maar door zijn vele blessures hebben we wel meer kans op een goede 2e doelman omdat hij ook uitzicht heeft op minuten. Wellenreuther is ideaal
Held van zuid! Hopelijk snel weer terug
Wellenreuther tot einde seizoen in het doel ,Bijlow maar even banken
Hopen op een goed herstel! Gelukkig een goede vervanger in huis. Normaal gesproken zal het wel iets langer gaan duren als die 8 weken. Belangrijk is om goed tot genezen te komen en hopelijk dan nooit meer! Succes Justin tot snel weer🍀
Vooral klote voor Justin zelf dit. Je lichaam laat je iedere keer in de steek. Sterkte gewenst voor hem
Goed om te horen dat het enigszins meevalt! Wel lullig dat er veel mooie potten bij zitten, maar hopelijk de bekerfinale en gewoon het EK. Zo lang we Wellenreuther als tweede keeper hebben, vind ik weinig aan de hand met Justin in de goal. Op naar een 2024/2025 waarin die 34 wedstrijden maakt in de competitie!

Sterkte, Justin!
Gun Justin heel de wereld maar denk dat het wel tijd is om ook als club zijnde in de zomer door te schakelen naar een keeper die niet zo blessuregevoelig is.
Gwn 2 maanden geen Justin Bijlow hoop dat die sterk terug komt heel veel sterkte
Lekker afscheid van nemen in de zomer het is nu wel een keer mooi geweest. Feyenoord kan als topclub niet bouwen op zo’n bessuregevoelige keeper.
Dat wordt net wel of net geen bekerfinale voor 'm.
Ik zal gewoon Timon Wellenreuther laten staan als beloning.
Want is wel lullig in de finale hem vervangen voor Justin.
Alleen ga jij daar niet over ;-)
Daar heb ik overduidelijk alle vertrouwen in.