stengs-1

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Stengs en Trauner kunnen naar verwachting starten"

Moreno

Arne Slot gaf een fitheidsupdate over Calvin Stengs en Gernot Trauner. Dit weekend gaf de oefenmeester aan dat het nog de vraag was of zij twee wedstrijden in vier dagen konden spelen, maar het lijkt het er goed uit te zien.

"Beiden hebben vandaag meegetraind en we zullen de reactie daarop moeten afwachten", begint Slot. "Maar we hebben aanleiding om te verwachten dat ze morgen moeten kunnen starten."

Over de blessure van Justin Bijlow is nog weinig bekend. Zo moet Feyenoord het morgen doen zonder de eerste keeper, Alireza Jahanbakhsh (Azië Cup met Iran) en waarschijnlijk ook Thomas van den Belt. Over laatstgenoemde is nog niet geheel duidelijk of hij hersteld is van zijn tegen FC Twente opgelopen blessure. Ayase Ueda keert weer terug in de wedstrijdselectie, nadat Japan door een strafschop van Jahanbakhsh naar huis werd gestuurd in de kwartfinale van de Azië Cup.

Delen

Reacties

Wellenreuther Geertruida Trauner Hancko Hartman Wieffer Stengs Timber Paixão Gimenez Ivanusec
Wellenreuther
Milambo Geertruida Hancko Hartman
Wieffer Timber Stengs
Lingr Santigoal Ivanusec
Na 60 minuten evt Lingr >
Trauner werd er in Almaar regelmatig uitgelopen toen AZ de bal achter onze verdediging legde.
Misschien Beelen eens een kans geven, alle invalbeurten waren prima.
Slot mag van mij wel meer gaan rouleren. Afgelopen zondag leek een aantal spelers niet helemaal top te zijn en met wat geluk speel je tot half maart elke week twee wedstrijden.
Daarom wil ik ook meer wedstrijden zien van ivanušec lingr en ueda heb je voor grote bedragen gehaald. En als je ze beter wil laten spelen moet je hun minuten geven. Want een beetje opschudding kan dit team goed gebruiken.
Het zou ook mooi zijn als iedereen gewoon zijn taken blijft uitvoeren.Dat het minder gaat is deel naar mijn mening dat sommige spelers te belangrijk willen zijn.
Ik stoor me mateloos aan Geertruida bijvoorbeeld.
Die jongen moet gewoon lekker zijn man uitschakelen en dan simpel spelen en dan lekker aansluiten.
Maar hij loopt overal en nergens en denk soms dat hij Zidane is met zijn pirouetjes.
En elke wedstrijd komt daar minimaal 1 grote kans uit voort
Zie hem daarom ook veel liever centraal maar dan heb en we weer geen rechtsback
Ik zou eens beginnen met Ueda, die legt ze er op het moment wel in! Het liefste zie ik beide in de spits, maar tegen de snele vleugels van AZ is dat denk ik niet heel slim.
Dus Paixao vanaf rechts, waar hij veel beter rendeert met zijn vroege voorzet. En Gimenez dus ook
Wellenreuther;
Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman;
Timber, Wieffer;
Stengs;
Paixao, Sauer;
Gimenez

Begin nou eens zo ...
Het was niet de beste wedstrijd van Zerrouki maar beginnen zoals afgelopen zondag is nog steeds geen slecht plan. De Europese opstelling als het ware.