Juichende supporters in De Kuip

Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Laatste kaarten AZ- en Vitesse-thuis beschikbaar

Van de redactie

Feyenoord is in de tweede seizoenshelft al bij twee wedstrijden zeker van de steun van een volle Kuip. De laatste reguliere kaarten voor de competitieduels met AZ (18 februari, 21:00 uur) en Vitesse (28 mei, 14:30 uur) zijn inmiddels verkocht. Voor deze duels zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via de Feyenoord Ticket Exchange.

Kaartverkoop Feyenoord – N.E.C.
Liever naar een andere wedstrijd in De Kuip? Ook de kaartverkoop voor bijvoorbeeld de thuiswedstrijd tegen N.E.C. is in volle gang. Kaarten bestellen kan gemakkelijk en snel via de Online Ticketshop

Voor de kaartverkoop van de Eredivisie-ontmoetingen met Ajax en PSV worden momenteel nog voorbereidingen getroffen. De informatie wordt zo snel mogelijk gedeeld via de officiële clubkanalen.

Ticket Exchange
Via de Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders of dagkaartkopers die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op deze link.

Delen

Reacties

al wat meer bekend over de kaartverkoop van de klassieker