Lazio Feyenoord

Europees

Lazio coach Sarri: "Feyenoord bezit geweldige technische kwaliteiten"

FeyenoordTM

Woensdagmiddag belegde SS Lazio zijn persconferentie voor de UEFA Europa League kraker tegen Feyenoord. Beide ploegen nemen het donderdag tegen elkaar op om 21:00 in het Stadio Olimpico te Rome. Aan het woord kwamen namens SS Lazio hoofdtrainer Maurizio Sarri en Sergej Milinković-Savić. 

Sarri: "Feyenoord bezit geweldige technische kwaliteiten. Het team speelt met drie aanvallend ingestelde middenvelders. Ze stonden vorig seizoen nog in de finale van de UEFA Conference League en momenteel staan ze tweede in de eredivisie: Ze doen het al een lange tijd héél goed."

Verder deed de oefenmeester uitspraken waarmee hij vertelde dat zijn team de UEFA Europa League zéér serieus neemt: De Italianen lijken in hun basisformatie géén spelers te gaan sparen tegen Feyenoord.

Sergej Milinković-Savić, die bijna 300 wedstrijden in het shirt van I Biancocelesti speelde, vulde aan dat hij met SS Lazio hoge ogen wil gooien in het Europese toernooi.

Delen

Reacties

''"Feyenoord bezit geweldige technische kwaliteiten. Het team speelt met drie aanvallen ingestelde middenvelders.''

In het Italiaans betekent dit: het zijn een stel domme naïvelingen.
Het Feyenoord onder Slot kan Europees gezien natuurlijk prachtige cijfers laten zien! Van de vorige 19 wedstrijden gingen er slechts 2 verloren, in de voorrondes Zweden uit na 'n 5-0 winst in de Kuip en helaas de finale in Tirana ... Dit lijken me ook de 2 clubs die gaan overwinteren in de EL Deze minimaal gelijkspelen en de volgende 4 winnen. Daarna komen we ze in de Kuip pas tegen in 'n wedstrijd die hopelijk nergens meer omgaat behalve de Eer van Feyenoord ;-)
Alleen de no. 1 gaat rechtstreeks door, de no.2 moet tegen een no.3 van CL
is dat veranderd dan? want ik weet niet beter (en als ik wikipedia check zie ik dat bevestigd) dat er 32 teams naar de knockoutfase gaan.

12× #1 groepsfase
12× #2 groepsfase
8× #3 groepsfase CL
Het zijn maar 8 Poules in de Europa League.
Dus
8x #1
En playoffs tussen 8x #2 en #3 CL. Is zo sinds CFL (afgelopen seizoen).