sauer bron feyenoord.nl

Feyenoord.nl

Jeugd

Leo Sauer (16) stemt Arne Slot tevreden

Van de redactie

De 16-jarige aanvaller Leo Sauer blijft voorlopig meetrainen met het eerste elftal. Het jeugdtalent krijgt deze dagen van trainer Arne Slot de kans zijn kwaliteiten te tonen. 

Vandaag trainde Sauer voor het eerst mee en maakte direct indruk. Voor de technische staf voldoende reden om hem ook voor woensdag uit te nodigen, zo meldt Feyenoord Youth Watcher.

Feyenoord heeft de Slowaak tot het einde van dit seizoen gehuurd van MŠK Žilina. De jeugdinternational speelt zijn wedstrijden onder Melvin Boel bij Feyenoord Onder-21. 

Feyenoord maakt maximaal gebruik van de lange WK-winterstop om te beoordelen of aanstormende talenten kunnen aanpikken bij het niveau van het eerste. Naast Leo Sauer krijgen Antoni Milambo, Nesto Groen, Jaden Slory, Milan Hokke, Mike Kleijn en Karim Dermane de kans zich te laten zien.

Delen

Reacties

Als hij goed is niet aarzelen en kopen!!
Ik neem aan dat er een koopoptie is, of dat hij transfervrij kan komen gezien zijn leeftijd?
@FTM kunnen we nog leuke primeurs verwachten. Besluiteloosheid in maasgebouw is zorgwekkend. Vertrek Arnessen dus toch niet goed voor r de club?
Lol welke besluiteloosheid? Welke club van ons niveau doet nu al transfers dan?
De transfermarkt gaat in januari pas open?
Stop eens met klagen. Klagen mag maar dan over de supporters die Feyenoord in een kwaad daglicht stellen met hoge boetes.
vaak zijn het die ratten die klagen.En als je daar wat van vind ben je gek. Juist door die ratten heeft feyenoord minder geld.Kwaad dagligt is niet alleen dikke boetes maar ook dat grote sponsoren niet komen