Betrouwbaar
dsc00305

1908.nl

Nieuws

'Lilian de Leeuw nieuwe directeur Stadion Feijenoord'

Van de redactie

De 45-jarige Lilian de Leeuw wordt de nieuwe directeur van Stadion Feijenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag. De Leeuw zal de opvolger moeten worden van Jan van Merwijk. Momenteel is De Leeuw nog werkzaam voor de Jaarbeurs Utrecht. 

Volgens de raad van commissarissen heeft ze ‘ruime ervaring op het terrein van vastgoed, facilitaire dienstverlening en events’, meldt de krant. Ze werkte eerder tien jaar lang voor Schiphol. Ook Jolanda Jansen van Ahoy was in beeld om de nieuwe directeur van Stadion Feijenoord te worden volgens RTV Rijnmond.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kom net vanuit de seksistische FR12 drek. Moest even in mijn ogen wrijven dat hier de eerste drie comments zijn: “succes!”, “goede keuze” en “klinkt goed”.
Klasse.

Ken deze mevrouw zelf niet. Maar in de Jaarbeurs is de horeca en het parkeren altijd uitstekend geregeld. En op Schiphol is in haar tijd de automatisering sterk verbeterd. Dus wat mij betreft: welkom en succes!
Voortaan ook vertraging bij de Kuip..
Nog meer vertraging.. duurt een eeuwigheid om binnen te komen en de controle wordt niet of maar half gedaan. Moet je nagaan als ze echt gaan controleren, ken je een halve dag eerder komen zo traag gaat het
Klikt goed. Alles beter dan Jan van Merwijk