Allard Lindhout

VK Sportphoto

Nieuws

Lindhout fluit halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en Ajax

Van de redactie

De KNVB heeft arbiter Allard Lindhout aangesteld voor het KNVB-Bekerduel tussen Feyenoord en Ajax van aankomende woensdag. Beide ploegen trappen die dag om 20:00 uur af in De Kuip voor een plek in de finale van het bekertoernooi.

De 35-jarige arbiter krijgt aan de zijlijnen ondersteuning van assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Rens Bleumink. De vierde official wordt later vandaag bekend. Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center bestaat uit Pol van Boekel (VAR) en Mario Diks (AVAR). 

Lindhout floot eerder dit seizoen de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord in De Grolsch Veste waarbij de discutabele handsbal van FC Twente aanvoerder Pröpper na het duel veel aandacht kreeg.

Delen

Reacties

Deze rot scheidsrechter heeft ons genaaid bij psv , sangare overtreding op dilrosun en een corner gegeven waar de 4-3 uit kwam en tege Twente was hij ook verschrikkelijk eerst zeggen hands daarna terug draaien naar duwen , de knvb wil blijkbaar dat die neuzen club tenminste Europa leugue halen
Ach, prima kerel. Niet een scheidsrechter zou met gejuich ontvangen zijn, er moet nu eenmaal iemand de leiding hebben.
Je hebt een scheidsrechter waar ze in Amsterdam in ieder geval niet over klagen. Maar je ziet dat wij momenteel zo goed zijn dat zelfs Higler het niet lukt om ons punten te laten verspelen.
Mooi, we hebben nog een pingel van hem tegoed. Kom maar door in de 12e minuut graag.
Deze beste man gaat niet weten wat het staat te wachten woensdagavond
Ongelooflijk slechte scheidsrechter.