lingr-feyenoord

Feyenoord.nl

Nieuws

Fitte Lingr: "Weet bijna zeker dat ik wedstrijden voor Feyenoord ga winnen"

Moreno

Ondřej Lingr werd vandaag officieel aan de media gepresenteerd. De nummer 10, op huurbasis met optie tot koop overgekomen van Slavia Praag, gaf aan weer fit te zijn na een lichte blessure en kijkt uit naar zijn debuut bij Feyenoord.

"De afgelopen dagen waren voor mij een rollercoaster. Vooral zondag was kippenvel, toen ik het veld op kwam. Dat smaakt naar meer", aldus Lingr, die Feyenoord goed kent vanuit zijn periode bij Slavia. "We hebben vier keer tegen elkaar gespeeld. Dat heeft bij mij wel wat teweeggebracht. Feyenoord was eigenlijk constant de betere. Toen was dat jammer, maar wat me vooral is bijgebleven is het gezang van de supporters als je het veld betreedt. Ik kijk uit naar het moment dat ze ook voor mij zingen."

Ook viel de manier van spelen al op tijdens de onderlinge duels in de Conference League. "De stijl leek op die van Slavia, maar nu ik hier binnenkom merk ik wel veel veranderingen. Hier wordt veel meer op detailniveau gewerkt. Het medische team, de begeleiding: het is net allemaal een stapje professioneler", verklaart Lingr.

De 24-jarige Tsjech noemt zichzelf 'een veelzijdige speler, die graag net achter de spitsen opereert'. "Ik geloof, maar wil bijna met zekerheid zeggen, dat ik wedstrijden ga winnen voor dit team." Hoewel hij arriveerde met een lichte blessure, lijkt dat nu alweer verholpen. "Ik had wat last van m'n hamstring, maar heb vandaag gewoon met het team meegetraind. Ik ben er klaar voor."

Delen

Reacties

Nee, je gaat ons het kampioenschap bezorgen. Think big! 😉
Goede instelling!
Fijn dat een speler zoveel zelfvertrouwen heeft..
Laten we met z’n allen hopen dat hij het waar mag gaan maken..

Ik juich zijn uitspraak toe! 🙌🏼
Klinkt goed, gezonde portie zelfvertrouwen en hij weet hoe hij punten moet scoren bij het Legioen 😉 Hopelijk overtreft hij de verwachtingen en wordt hij onze nieuwe Szymanski+.
Zei Kevin veen ook.staat nog op 0 hij zou scoren aan de lopendeband😂😂😂😂
Hoop dat dit op 1 of andere manier een onverwachtse verbetering is ten opzichte van Szymanski. Dan hebben we in ieder geval 1 positie op het middenveld sterker dan vorig seizoen.
Szymanski viel vaak tegen anders. Vond em niet het niveau hebben voor CL.
We hebben in ieder geval de linksbuiten positie verbeterd maar dat was eerlijk gezegd ook niet heel lastig
Dat klinkt als een speler met een groot zelfvertrouwen. En daar is niks mis mee.
Klinkt zeker goed. Hopen dat hij het ook waar maakt.
Heel benieuwd naar deze speler, hopelijk brengt hij wat meer dynamiek rondom Gimenez!
Zou leuk zijn als onze twee nieuwe aanwinsten tegen Utrecht debuteren met een doelpunt
Utrecht is niveau KKD na alle uitgaande transfers + trainer weg. Dus moet te doen zijn