quilindschy-hartman2

Nieuws

Linksback Quilindschy Hartman gelooft in zijn kansen

Van de redactie

Quilindschy Hartman maakte zondag zijn officieuze debuut tijdens de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. De twintigjarige linksback gelooft in zijn kansen.

Ondanks het oefenverlies genoot Hartman volop, vertelde hij aan Feyenoord TV: “Het was voor mij een hele mooie dag. Iets waar ik heel lang naar toe heb geleefd. Het afgelopen jaar was zwaar door de knieoperatie. Als ik zie waar ik nu sta, dan kan ik trots zijn. Ik speel nu dertien jaar in de jeugdopleiding. Vandaag was de absolute bekroning”.

Hartman gelooft in zijn kansen: “Als je ziet hoe snel ik erbij ben gehaald sinds ik weer fit ben. En linkspoten achterin zijn schaars op dit moment”, daarmee doelend op het ontbreken van een pure linksback na het vertrek van Tyrell Malacia.  

Toch is de verwachting dat Feyenoord nog een linksbenige speler gaat aantrekken. Voor Hartman geen reden tot paniek. “Mijn doel is om zo lang mogelijk bij Feyenoord 1 te blijven – het liefste als vast waarde – en minuten te maken”.

Delen

Reacties

op het middenveld genoeg spelers inclusief eigen jeugd, die goed gaan doen, Shiloh, Antoni, en Lennart tijd nemen rijpen en weer volgende weg naar succes inslaan, dan gaan we op den duur ook naar nog duurdere en dus betere spelers kijken als we ze zelf niet meer kunnen behouden. Met Arne gaat Feyenoord naar de top en laten we komend seizoen vooral niet te snel gaan zeuren en mekkeren als het even anders gaat dan vorig jaar, maar laten we Arne en zijn team de credits geven om het hele leegloop goed op te laten vangen die credits hebben ze wel verdiend
Ik hoor/lees in dit artikel dat over Hartman gaat natuurlijk ook over hem, maar heel eerlijk was ik nog meer happy met hoe Mike Kleijn zich heeft laten zien deze wedstrijd veel lopen veel snelheid en toch ook gedurfde actie vooruit.

Voor beide heren ga vooral door op deze weg en jullie kansen komen zeker en misschien wel sneller dan je nu zou denken.
Ik vond hem, die wedstrijden dat hij meedeed, altijd de betere back van de 3 (Hall en Benita). Erbij halen als 2e back. Dan sluit ik een Malacia scenario niet uit. Waar hij op den duur de nieuwe linksback uit de basis kan spelen.
Nou, laat het maar zien dan!💪
Q! Groot fan en geef hem de vrije trappen!
https://youtu.be/clrHj5c7Lk0 op 7:35
omdat hij 1 vrijetrap er in knalt hahahahaha
Beetje optimisme mag wel toch 😂😉
Afgelopen zondag wilde die hem nemen, maar Bassett eiste hem op ;)
Wat mij betreft prima. Hij en Mike Klein uit laten vechten op linksback. Als er niks te koop nu is, dan doe je maar met wat je hebt. Liever dat dan spelers a la Idrissi halen. Niks tegen Idrissi, maar wel tegen het feit dat hij een speler is die afgelopen 3 jaar nauwelijks heeft gespeeld.
nee je hebt gelijk .Volgens mij heeft deze hartman ook vaak wat kan je dus niet echt opbouwen.Laat hem eerst eens lange tijd 021 spelen
Idrissi heeft bij Cadiz geloof ik vrijwel alles gespeeld.
Is pas 2 jaar weg bij AZ, en heeft afgelopen halfjaar bijna alles gespeeld bij Cadiz. Dus wel redelijk overdreven.
Staat zijn mannetje en voor niemand bang. Zou weleens een mooi verhaal kunnen worden, mits hij fit blijft uiteraard
Is het raar dat ik tot zondag nog nooit van hem had gehoord? Hopelijk weer iemand uit de jeugd in Feyenoord 1
Zou fantastisch zijn weer eigen jeugd. Indertijd Haps gekocht voor aardig wat geld, was zeker niet slecht, maar uiteindelijk ging Malacia hem wel voorbij. Met binnenkort Trauner er weer bij en voor hem dan die Pool, dat zijn gasten die kunnen coachen. Hoop dat hij de kans krijgt
De beste linksback in de selectie,op dit moment!
Dat terwijl hij afgelopen wedstrijd op LCV stond.
Hoop echt dat hij het haalt. Heeft genoeg tegenslagen gehad met die blessures. Nu tijd voor wat geluk!
Ik vond deze man echt opvallend goed! Heel snel, sterk, erg goed aan de bal. Hoop dat hij een kans krijgt in Feyenoord 1.
Speelde best goed. Net als Benita en andere jeugdspelers.
Eens, viel goed op. Kan net als Benita een hele aangename verrassing worden.
Speelde ook wel leuk tegen Lyon! Gewoon dit seizoen in ieder geval minuten gunnen en hopen dat hij dit blijft