dsc01782-1

Foto: Jim Breeman

Nieuws

Bijlow: 'Vertrouwen in het meerjarenplan van Arne Slot'

Dennis

Bij Feyenoord vertrok deze zomer het halve basiselftal en een handvol spelers in de breedte. Na een voorbereiding met veel verloren oefenwedstrijden is het vooralsnog wachten op meer versterkingen. Voor Justin Bijlow geen reden tot zorgen, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

“De helft van de ploeg weg, dat is natuurlijk niet niks. Maar zo werkt het na een sterk seizoen in Europa”, toont Bijlow zich realistisch. De 24-jarige keeper ziet ook dat de slagkracht op de transfermarkt van Feyenoord beperkter is vergeleken met de concurrentie. “De categorie spelers waar Ajax en PSV mee aankomen, daar kan Feyenoord zich over het algemeen niet in mengen. Maar dat betekent niet dat er niet aan een sterk elftal wordt gewerkt”.

Bijlow houdt vertrouwen in het proces dat onder trainer Arne Slot is gestart: “Soms moet je ook even geduld hebben. Vorig seizoen viel ook alles opeens nog op zijn plek met de komst van Gernot Trauner en Fredrik Aursnes, en later nog Cyriel Dessers en Reiss Nelson. De basis is er. Na de komst van Arne Slot is er een meerjarenplan gestart. Daar gaan we gewoon mee verder. En dat kan het best weer snel gaan. Kijk naar vorig seizoen, toen we zo zwak speelden tegen Drita, en hoe snel we daarna stappen vooruit wisten te zetten. Onze speelstijl is een kracht.’’

Delen

Reacties

Meer jaren plan..

Hmm die linksback halen is ook een meer jaren plan
In dit jarenplan moeten wij als supporters ook vertrouwen! Slot is er zeker nog tot 2025 zoals het er nu naar uitziet. We zijn weer financieel gezond en er staan nog steeds waardevolle spelers op het veld. Vorig jaar overtrof alle verwachtingen en laten we hopen dat dit jaar weer zo is. Geduld kameraden misschien veranderd de olifant wel tot een draak over enkele jaren!
Heeft slot niet verlengd zodat als hij weg zou gaan er in ieder geval een som betaald moet worden? Ga niet uit van dit seizoen natuurlijk